Sari la conținut

mihai87

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre mihai87

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.801 citiri profil

mihai87's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

18

Reputație

  1. Buna seara. O întrebare am și eu. Domnișoara Mădălina face pegging?
  2. Buna Madalina. Ai cumva si strap-on . As vrea sa iti fac o vizita si mi-ar place sa stiu...:)
  3. Oare nu o știe nimeni pe fata care a lucrat în vara. Mi-a zis că o cheamă Orși. Mie mi-a plăcut tare de ea.
  4. Eu as vrea sa o mai întâlnesc pe Ieși. Fata care a lucrat până azi varaprin iulie sau august... Mi-a zis că pleacă în Germania. Poate se mai întoarce. Apropo. Acum lucrează cineva la salon?
  5. Buna fratilor. Am si eu ceva de spus despre acest salon. Am fost in iunie si in iulie cate odata. La salon doar tipa mai plinuta de care s-a scris mai sus. A spus ca o cgeama Orși si ca are 29 de ani. E adevarat, ca nu avea corp chiar de fotomodel si ca nu facea cel mai bun masaj de relaxare dar pe mine ma facea sa ma simt f bine cand incepea masajul erotic. Stia sa mi-o frece bine... ii mai dadea cate o limbuta, cate un pupic. Ultima oara cand am mers la ea in iulie a zis ca e ultima ei sapt acolo. Ca pleaca in germania la lucru. Sincer imi pare rau ca a plecat. Imi placea ca era friendly si ma facea sa imi doresc sa o fut. Nu stiu cine a venit in locul ei...daca a venit cineva. In rest salonul e acelasi.... aceleasi paturi, aceiasi baie. Eu am mers cu drag acolo. Mai ales cat a fost orsi. Nu e un salon de lux, dar daca e o fata cat de cat ok, salonul merita cei 70 de lei. Nu am dat mai multe detalii despre fata pt ca aplecat si nu stiu daca mai e cazul. Din cata am inteles de la patroana, salonul functioneaza doar de pe la ora 15 pana pe la 20. Sper sa va fie de folos.
  6. Am sunat-o si eu pe aceasta domnisoara zilele trecute insa avea telefonul inchis. Am sunat undeva la orele pranzului. Oare isi incepe programul mai tarziu?
  7. sa stiti baieti ca si eu am incercat sa le contactez pe fete insa nu am reusit (din pacate)... daca careva reuseste, va rugam sa ne spuneti la ce numar de telefon.
  8. am vizitat-o si eu pe cucoana asta de doua ori cu ceva timp in urma insa nu am vazut thread-ul si de aceea nu a primit o recenzie de la mine. locatia in acea perioada era in drumul taberei pe la pizzeri azzuro. am stabilit o intalnire, am ajuns in zona pizzeriei de unde m-a mai ghidat telefonic, am ajuns la ea. astepta in sutien , chilotei si pantofi cu toc. prifelistea era frumoasa pt cui ii plac doamnele mai mature mai ales caa are o pereche de sani mari . i-am spus ca imi doresc o sedinta de dominare soft, am achitat suma de 100 de ron si am mers la dus. la intoarcere ma astepta un cersaf intins pe jos pe care am fost invitat sa ma intind pe spate. dupa ce m-am intins a inceput o penetrare cu un dildo subtire si un semi oral mai mult fiind defapt o laba combinata cu sarutari si scuipat pe penis. asa am si ejaculat. asta a fost toata dominarea. un fel de nimic. pe toata perioada cat am stat cu ea s-a tot laudat ca ea e mare dominatoare ca afost asistenta unei mare stapane in germania. o gramada de minciuni. in fine. greseala a fost ca m-am intors si a doua oara. am zis sa nu mai pierd timpul sa caut locatii ca aici merg la fix si ca poate v-a fi ceva mai bine. a fost mai rai. m-a asteptat imbracata ca pt batut covoare cum zicea un coleg mai sus. am trecut la aceiasi sedinta de dominare. stat pe spate si penetrat in fund combinat cu laba. i-am zis sa imi dea cateva palme peste fata si ea parca ma stergea la gura de firimituri. a zis ca nu poate sa dea mai tare ca e nu e asa dura. am vrut sa imi fac un footjob si sa ii ling picioarele a zis ca nu are pedichiura facuta si ca de data asta nu se poate. in concluzie bani aruncati pe fereastra. apartamentul cred ca era unul de doua camere destul de vechi. baia in acelasi ton. parerea mea este ca cucoana asta este de evitat
  9. Salutar tuturor. Salutare Laura. Am si eu cate cuvinte de spus despre o intalnire cu doamna Laura. Intalnirea a avut loc cu cateva luni in urma insa nu ama avut timp sa scriu si aici. Am luat legatura cu Laura mai intai prin intermediul mail-ului. Mi-a raspuns ca ne putem vedea a doua zi. A doua zi am sunat, mi-a raspuns prin sms. Am comunicat asa si ne-am dat intalnire spunandu-mi la ce ora e libera si in ce zona sa ajung. Ajung in zona Bolyai, sun si ma indruma spre locul cu pricina. loc destul de usor de gasit. Intru pe usa si o vad pe doamna Laura. Undeva la 170 cm (poate putin peste) si kilograme destule. Undeva in jur de 100 estimez eu. Doamna la vreo 40 de ani , sani mari , fund mare, o privire care te facea sa ramai la ea. Si am ramas. I-am spus pentru ce am venit. Venisem pentru ceva mai kinky asa ca am optat pentru dominare( ea sa ma domine pe mine). Am mers la dus (o baie ok) si am mers dupa invelit in prosop la locul cu pricina. un pat mare, langa un fotoliu si pe un perete niste ustensile folosite in bdsm. Catuse zgarda, cravasa, cleme pt sfarcuri, pe o polita niste dildo-uri. Lucruri destul de ok. Si am trecut la actiunea propriu-zisa. M-a imobilizat de perete cu niste catuse textile, mi-a prin sfarcurile in cleme dupa care mi-a dat cateva cravase pe burta si picoare( nu tare dar destul cat sa simti fiorul). Mi-a legat scula cu cu o zgarda mai mica de care tragea din cand in cand dar nu tare. A fost mai grijulie cu mine pt ca eram prima oara impreuna si nici nu aveam mare experienta. Dupa alte cateva palme usoare peste fata m-a dezlegat, m-a pus in genunchi si m-a plimbat in lesa cativa metri. S-a asezat pe fotoliu unde m-a pus sa ii ling pizda si fundul ambele epilate si curate.Ulterior s-a intins pe pat unde am continuat activitatea. Ea se juca cu sanii si din cand in cand imi dadea indicatii despre cum sa o ling sau ma tragea de cap sa ma afund mai tare cu limba in ea. Am lins-o pana cand a ejaculat si m-a pus sa ii curat cu atentie pizda. Ea a ramas pe spate si m-am asezat in genunchi la capul ei si a inceput cu un oral foarte bun. Dupa acteva minute m-am pus pe spate cu picioarele cracanate . A luat un dildo pe care l-am ales eu cu care m-a penetrat in fund. A continuat sa ma futa in cur cu dildou-ul si sa ma suga cateva minute pana am ejaculat. A simtit ca vreau sa ejaculez si mi-a ascuns pula intre sanii ei mari. Am avut un orgasm pe cinste. Am luat o pauza in care am mai discutat una alta si din pacate mi-a sunat telefonul si a trebuit sa plec urgent. Plata 150 RON. Experienta foarte buna. Este o doamna comunicativa si care stie sa satisfaca un client. Voi revenii cand voi avea ocazia. Sper ca e ok recenzia mea.
  10. Buna ziua baieti. Am fost la Karma din nou in urma cu vreo 2 luni. Aceiasi locatie, acelasi nr de telefon. Mi-a deschis usa o fata noua un pic plinuta dar draguta la fata. Eu insa am mers pentru Ema..Despre Ema am scris putin mai sus. Am intrat in camera si am inceput actiunea cu Ema. De data asta a parut putin grabita insa masajul a fost buna. O mai spun o data. La 50 de lei merita.
  11. buna ziua... am sunat doua zile la rand si avea telefonul inchis
  12. salutare oameni buni.... am fost zilele trecute pe la karma (din nou) dupa o lunga perioada de timplocatia este aceiasi dar in geamul de la strada era un afis cu "de vanzare" , asa ca nu stiu cat timp va mai fi acea locatie. M-am programat telefonic, am ajuns. am fost intampinat de Ema. Ea era singura disponibila in acel moment. Ema are undeva la vreo 30 de ani, par scurt blond, este scunda (vreo 160 cred ca), sani mari lasati, fund maricel dar per total nu are un fizic urat. am intrat in camera unde sunt aceleasi paturi mari , a inceput cu un masaj de relaxare a spatelui foarte bine executat.. dupa vreo 15 min m-a rugat sa ma intorc pe spate si a inceput tehnicile de masaj erotic .... stie fata treaba , stie sa-ti frece penisul bine atat cu mainile cat si cu corpul. am avut o finalizare foarte reusita. Ema nu a vrut sa comunice prea mult fapt ce nu ma deranjeaza chiar de loc... la plecare am lasat 50 de lei. masaj bun, finalizare buna, pret buna.... am fost intrebat daca vreau sa fac dus dar fiind pe graba am plecat asa ca detalii despre baie nu cunosc... camera este curata, muzica ambientala, lumina mai putin (exact cata trebuie)... Ema a fost cu chiloti pe ea tot timpul o experienta buna
×
×
  • Creează nouă...