Sari la conținut

monica

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre monica

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.507 citiri profil

monica's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație

  1. Buna ziua..... Va rog frumos as dorii sa mi stergete pozele si recenziile din motive personale. Va multumesc anticipat.
  2. Buna seara Stimate cetatean, cu toata experienta dvs, modul de abordare si varsta de 42 de ani nu mi au inspirat increderea si placerea de a va avea drept oaspete....Se mai intampla....Sunt extrem de selectiva.....Apreciez calitatea si nu cantitatea...Cei care ma cunosc stiu despre ce vorbesc. Multumesc
  3. Buna seara.....Sunteti amabili sa mi spuneti daca pot ajunge in Top escorte cu recenziile pe care le am. Multumesc Monica
  4. @Ciocan @pisicuts multumesc pentru urarile de bun venit. @petrepetre02 tarifele sunt urmatoarele: 300 lei pentru o ora (oral + normal) si 400 lei pentru servicii totale. Cu rsicul de a va dezamagi, despre programul de lucru pot sa va spun ca am zile cand pur si simplu nu lucrez.Sunt onesta cu voi si nu as dori sa fiu privita ca fiind neserioasa pentru ca nu raspund la telefon.In principiu pot fi sunata intre orele 11 si 21.Daca ma sunati as aprecia sa-mi spuneti ca ati gasit numarul meu de telefon pe nimfomane. Iata pozele promise Va multumesc va pup si va astept cu drag! Si nu uitati ador analul intens si pasional!
  5. Buna! Bine v-am gasit! Sunt Monica si as dori sa multumesc celor care au scris recenzii despre intalnirile avute cu mine. As dori de asemenea sa spun cateva cuvinte despre mine si despre serviciile pe care le ofer. Am 25 de ani, si ca zodie sunt berbec. Parul saten si ochii verzi. Nu sunt fumatoare. Am inaltimea de 1,68m si cantaresc 60 de kilograme. Sanii naturali marimea 3. Seturile de poze de mai sus nu sunt foarte recente si sper sa revin cu un set de poze mai noi. Despre serviciile oferite: sex oral, normal si anal doar protejat. Doar protejat din respect pentru sanatatea oaspetilor care ma viziteaza si, nu in ultimul rand, fata de propria-mi sanatate. Ador sexul anal. Lucrez in Bucuresti in zona Mall Vitan si pot sa fiu contactata telefonic la numarul de telefon 0727475794. Sarutari fierbinti!
×
×
  • Creează nouă...