Sari la conținut

lothar

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    41
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre lothar

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    cluj

Vizitatori Recenți Profil

1.182 citiri profil

lothar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație

  1. lothar

    Sex anal

    La anal mai era si Tatiana, care vad ca e prin oras in perioada asta. https://nimfomane.com/forum/topic/45043-tatyana-italianca-0758890431/
  2. Salut, pana acum, nu mai am noutati si sper ca nici pe viitor. Ce a mai fost fain e ca m-au sunat inca o data dupa vreo 2 saptamani - era cineva tot din biroul lor, ca nu stiau ca un coleg imi luase deja declaratia :slap2 Oricum, am lasat-o mai moale cu fetele vesele un pic.
  3. So, am revenit de la oamenii legii si procesul a fost dupa cum l-a declarat bitterwood mai sus, partea de declaratie, plus poze. Din pacate/fericire, eu chiar nu cunosteam nici ofata din cele din poze, iar amintirile au fost destul de vagi. Bitterwood, te pot contacta in vreun fel, as avea inca niste mici intrebari. Multumesc anticipat!
  4. :D apoi ma gandesc ca nu ma pun sa o iau pe aia de nevasta, daca o recunosc. Insa ti ti-au dt mai multe detalii(despre dosar etc)? Sau ce date personale ti-au luat? Se poate da declaratia sub anonimitatea? Problema mea e sa nu ma trezesc ca imi vine o citatie pe acasa, ca martor, in dosadul x de prostitutie :)
  5. De asemenea, e vreo modalitate prin care pot sa nu dau declaratia respectivă?
  6. Apreciez ca ai intrat pe topic doar pentru asta. Cand te consulti cu cineva sau esti consultat pe o anumita tema, eu cred ca ii spune consultatie. Da'ma rog.
  7. Mie mi-au zis la sediul IPJ, SCCO, sa ma duc, insa nu stiu exact adresa (nu sunt nativ din sibiu). E pe Revolutiei 4-6?
  8. Bitterwood, le-ai spus exact cu lux de amanunte? Sau ai mai spus ca nu iti aduci aminte -una/alta? De asemenea, te-au intrebqt de vreo fata anume sau in general? Daca imi poti detalia un pic care a fost procesul, ti-as fi recunoscator!
  9. Am fost la un avocat, scurt, si i-am explicat situatia. Omul mi-a sugerat sa nu ma strsez asa de tare si sa merg maine si sa le spun adevarul, bineinteles, nu mai mult decat trebuie - mi-a zis ca oamenii sunt destul de ok. In principiu, ca si client, nu prea au ce sa iti faca, doar citatie la proces, citatie care poate sa se faca in 2-3 ani si doar daca sunt tot felul de contestatii - sper sa nu se ajunga la asta. Mi-a zis ca nu e nevoie de avocat, nici nu mi-a luat nimic pentru consultatie.
  10. Am fost la un avocat, scurt, si i-am explicat situatia. Omul mi-a sugerat sa nu ma strsez asa de tare si sa merg maine si sa le spun adevarul, bineinteles, nu mai mult decat trebuie - mi-a zis ca oamenii sunt destul de ok. In principiu, ca si client, nu prea au ce sa iti faca, doar citatie la proces, citatie care poate sa se faca in 2-3 ani si doar daca sunt tot felul de contestatii - sper sa nu se ajunga la asta. Mi-a zis ca nu e nevoie de avocat, nici nu mi-a luat nimic pentru consultatie.
  11. Ai perfecta dreptate xxxxx, insa intrebarea era daca sa le zic ca aia era tipa din locatia x de unde au inregistrarile sau sa zic ca nu-mi aduc amonte? Nu as prea vrea sa dau cu subsemnatul in ceva procese.
  12. Nu stiu care e fata, pentru ca m-au intrebat de februarie. Daca le spun ca am fost si am dat pedala, clar ma pot cita la un proces. Daca spun ca nu imi mai amintesc, ca a fost in februarie, ce pot sa imi faca?
×
×
  • Creează nouă...