Sari la conținut

bulan2012

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    33
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bulan2012

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    budapesta

bulan2012's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

18

Reputație

  1. Fă, ești cea mai proastă prostituată din sud estul Europei..
  2. Chiar ești o curvă proastă. În afară de a suge pula pe bani, nu ești bună de nimic
  3. No, mai trăiește? Dacă nu, la "retrase"..
  4. Am sunat-o de câteva ori și fără succes. Mircea ce fantezii face? M-ai făcut curios
  5. Nelica(puta mica), te manca-n cur sa ma bagi in seama si sa faci pe filozofu' de la coltul blocului? Nu iti convine? Schimba canalul!
  6. Sa-mi sugi pula DON-ule! In pula ma doare de parerea ta si al lui Nelica-puta mica )) Sa futeti sanatosi toate coardele...pe bani, pe gratis puteti?
  7. DON, invata dracului limba romana, ca sa iti raspund tie si la toti prostii care ati comentat despre ce am scris referitor la putoarea asta..de obicei nu mint si nu am nici un interes sa mint despre putoarea asta sau despre alte curve de pe aici. Nu m-a interesat si nici nu ma intereseaza aceasta anabele degeaba va tot dati cu presupusul si dati cu mucii-n fasole. Poze profesioniste nu fac dar nici selfie nu fac(aici poate DON CACAT 13 stie sa-si faca, doar e cocalar). In pula ma doare ca sa retras, ca sa ma fac inteles, stiu de la sursa doar ca nu si-a platit niste servicii. Acuma ati inteles, frustratilor? Asa ca stati in banca voastra cu presupunerile si futeti pe bani curvele de aici..
  8. a disparut dameza? din pacate si cu ceva servicii neachitate din partea ei, de exemplu ultimul set de poze pe care si le-a facut.. ei asta e cand lucrezi cu putorile
  9. acel fotograf care stie sa manuiasca "cat de cat" si sa se priceapa "cat de cat" la fotografii, este un fotograf specializat in arta fotografica cu state grele in domeniu si sute de modele. acest tip de poze nu sunt nici pe departe "cat de cat" ))) si nu sunt nici ieftine..
  10. Bravos, uite ce face un bonus dat cu sarg unei putori ))
×
×
  • Creează nouă...