Sari la conținut

Dacky50

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Dacky50

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Dacky50's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Reputație

  1. Lasa-l pe saracu Titus ,vad ca pan la urma a fost banat din cauza inteligentei "L-am facut gay intruct spunea ca ce ma excita pe mine... nu-l excita pe el... si tot felul de aberatii care m-au scos din pepeni" Iti dai seama daca pe mine nu ma excita ce-l excita pe el sunt automat gay...Cine nu se excita la ce-l excita pe nea'Titu e gay,labar de astea...a da si cine nu foloseste substante 100% "naturale"cum a incercat si el Tian lian sau alta porcarie vanduta pe la sex shopuri sa-si caute "o gaura in perete"....)))
  2. Ia uite cum l-am gasit pe scandal ion.El nu isi iroseste "esenta vietii"...Ioane nu te lasa:)))
  3. Dsoara dsoara,unul din sani e putin deja lasat fata de celalalt. Va sfatuiesc sa recontactati chirurgul
  4. ))N-am zis ca amvrut sa merg astazi.Si poate face dominare ca lumea cine stie...la felul cum te ignora e chiar priceputa fata nu?))
  5. Din pacate nu pot scrie nimic despre fata(ca m-am hotarat ceva ceva tot voi posta de azi incolo cand incerc una noua).Mi-am facut programare la telefon,renunt la programul meu ,imi fac timp sa ajung,apoi cand am resunat sa pornesc spre ea,nu mi-a mai raspuns.No,sa mearga cine are timp de pierdut.
  6. Tu ai citit despre ce se vorbeste in titlul acestui topic?Ia citeste...Daca eu iti spun ca asa sunt...inseamna ca asa sunt NU inseamna ca nu ma excit doar ca altfel...iar medicamente nu iau pt ca nu pot(a putea=e contraindicat sanatatii mele, intelegi???Asta NU inseamna ca nu pot avea erectie.Dar nu pot lua medicamente, faptul ca ceva(ceva=medicament, e din plante nu inseamna ca nu are efecte secundare .Nu suntem la fel tu te exciti de la un lucru eu de la altceva.Ce te excita pe tine NU neaparat ma excita pe mine iar ce ma excita pe mine nu neaparta te excita pe tine,intelegi???N-am nevoie de plante sau medicamente doar de ALTE chestii .Cum sa-ti explic sa intelegi?Oare chiar intelegi ce scriu sau iar vei incepe sa-mi explici sa hahaiesti ca sa-mi fac laba ca tu ai muri si de astea.Nu trebuie sa mori de rusine,trebuie doar sa stii ce anume te excita si aia sa ceri.WOW
  7. Esti un bou.Cred c-am concretizat destul de succint
  8. Nu folosesc fiole.Pe sistemul asta exista multe fiole medicamente pastile ,cacate ce se pot lua. Problema e ca toate au efecte secundare unele mai naspa unele mai usoare ce nu sunt tocmai"recomandate de catre medicul si farmacistul dvstra".
  9. Nu stiu de ce asa sunt eu.Fara FK nu pot si nu pot nici daca mi se ofera "pe tava".
  10. Gina are experienta si rabdare cu tine . Eu prima data niciodata nu pot avea erectie cand merg la o escorta.fara FK insa nici o sansa(nici urmatoarele dati) .E ceva setare pe creier probabil,daca femeia isi da hainele jos in primele 5 minute de la momentul cand ai vazut-o prima oara creierul face asociere:o platesti deci futaiul in sine nu mai are valoare.
  11. Dacky50

    Dominare Cluj?

    Depi Depinde ce gen de dominare cauti.Mie imi place dominarea usoara(fara semne lasate pe corp,lovituri de bici si din astea:) ).Sedintele de dominare sunt printre preferatele mele.Ultima tipa la care am fost si s-a descurcat destul de bine a fost Alessia.Mie imi place si role play-ul adica rog tipa sa jucam diferite roluri(directoare, stewardesa depinde ce am tocmai chef).
  12. Singura persoana (afara de parinti) la care fac cadouri sunt eu.Pentru ca stiu ca asta ma mentine tanar si frumos
×
×
  • Creează nouă...