Sari la conținut

gogu21sex

Serious Contributor
  • Număr conținut

    351
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre gogu21sex

  • Dată Naștere 11.09.1985

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    constanta

Informatii de Contact

  • Telefon:
    gogu21sex

Vizitatori Recenți Profil

3.372 citiri profil

gogu21sex's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-474

Reputație

  1. Pacat ... mereu mi a fost simpatica in nebunia ei... cu exceptia fazei cu parul ala ciudat cu extensii nebune si carliontate
  2. suna, vezi daca iti raspunde si distractie placuta, mergi pe incredere nu recenzii !
  3. Incantat :))))) mi am adus aminte.... ti ai pus silicoane ;)
  4. Eu am fost la ea de multe ori , cand deodata .....pula .... nu mi a mai raspuns nu nimic, fara nici o explicatie am intrat si eu pe blacklist fara nici un motiv si mor de ciuda ca fata e jmechera rau de tot!
  5. 300 de lei o finalizare nu e cap de tara...... dar daca ma excit prea tare si finalizarea aia dureaza 40 de min/?
  6. ba in pula mea asta activeaza, pozele sunt reale ? ca jur ca ma baga in boala.....
  7. mi s a parut ca esti in galati ... nu am citit tot thred-ul
  8. Acum daca ma hotarasc eu sa ma duc, dupa ce oameni de baza ai forumului au zis sa nu, ce fac? Ma cert cu fata? Sau pocnesc 2 3 bulangii de pe forum care au venit cu recenzii bune despre fata doar ca sa o ridice?
  9. esti la 2 metrii de constanta si urmatoare destinatie e clujul..... naspa
  10. DIn pacate Topicul asta e un mare non-sens. Domnisoara care urla pe aici nu am cunoscut-o inca deoarece nu ne-am sincronizat orele cum trebuie! Tanti Simona14314331413413 de ce si mai ales pentru ce atat scandal? Chiar nu stii sa de descurci cu clineti( si virtuali) recalcitranti? Acesta e sfatul meu de baza pe forumul acesta si multi utilizatori il stiu: gadeste-te serios ca superi pe cineva, pe proxenet, ul-amelia, pe mine, pe oricine vrei tu de pe site. Persoana respectiva va iesi din modul virtual si te va chema la o deplasare ( locuri de inchiriat cu ora sunt destule), va vorbii frumos cu tine te va fute o data , de doua ori , iar la plecare iti va da 2 pumni, te va lasa fara cativa dinti, fara bani si in curu gol! Ce vei face atunci ? Cum il gasesti pe individ si cum procedezi? La politie nu poti sa te duci, trebuie sa faci intai autodenunt pentru prostitutie, vei lua o amenda serioasa pentru asta iar dupa aceea va trebui sa faci si cateva implanturi pentru dintii lipsa. Deci suma rotunjita virtual variaza intre 2000E-4000E depinde cati dinti iti scoate si cat costa amenda! Sunt fete muuuult mai proaste ca tine pe forumul asta, care totusi nu au probleme cu clientii deoarece au sclipirea aia de a vorbii frumos si de a manageria conversatia, timpul petrecut cu clientul sau chiar postarile de pe forum. Da exista fete care au clienti fideli pe site si ei au dreptul sa le laude, dar asta nu ii face neaparat pesti. Nu mai merge cu telegraful sau publi-ul, numai suntem in 2000 sa punem botul sa poze fake si la atitudini golanesti din partea escortelor. Tariful care mi-l-ai fi cerut mie de exemplu este de 400 de lei pe ora, de banii aia nu ma astept sa facem elicoptere sau sa ne futem ca in roller-coster, dar ma astept sa ai vorbele la tine sa fie pozele reale si sa fi o prezenta cel putin placuta pentru ca eu ca client nu trebuie sa te uit sau sa te trec la futute si atat, trebuie sa imi ramai intiparita in memorie si data viitoare sa numai rasfoiesc 100 de topic-uri ci doar sa te sun direct pe tine! Meseria pe care o practici nu e usoara pentru tine asa ca atata timp cat noi nu ne batem joc de tine nici tu nu iti bate joc de banii nostrii munciti. Legat de discutia cu Motanu cred ca are si el destule pe cap, iar gresala mare ar fii sa stergi postarile clientilor, de orice natura ar fi ele. Daca ai fost criticata pentru ceva si te intereseaza ce faci, munca pe care o depui, incearca sa remediezi/imbunatatesti situatia, daca nu te intereseaza telegraful e al tau si spor la tepe !
×
×
  • Creează nouă...