Sari la conținut

terenteterente

Membru Banat
  • Număr conținut

    527
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Ardeal

Vizitatori Recenți Profil

8.173 citiri profil

terenteterente's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

244

Reputație

  1. Te retragi sau pleci intr-un alt oras? Multumim!
  2. You want to fuck with just a can of Pepsi?
  3. Daca nu este cu suparare, sursele enumerate de tine sunt de incredere? Scuza-mi impardonanta, esti unul dintre acei credinciosi in definitia de stiri false (fake news) si verificatori de fapte (fact checkers)?
  4. Baietii au agenda facuta inca de acum 20 de ani. Din cauza ca planul pandemiei a esuat, s-au dat lucrurile pe fata. Cine stie de WEF, Schwab si acolitii stie ca acolo se fac regulile statelor/guvernelor, cine nu, ar fi bine sa puna mana sa citeasca si sa uite de toata media existenta care manipuleaza grosolan doar intr-o singura directie. Sunt foarte multe de discutat si fara a citi putina istorie recenta este in zadar sa poti explica ceea ce se intampla.
  5. Si eu mai devreme am vrut sa scriu gaoaza in loc de posterior. Sa-mi fie rusine
  6. Nu e ok, lasa convexitatea posterioara asa cum este. 😘
  7. Alis ai mai slabit sau este un obiectiv defect?
  8. Salut colegi! Am tot incercat sa o contactez pe Alexa in ultimele saptamani dar fara succes. A mai vizitat-o cineva recent?
  9. Stimati "colegi"! Din poze, domnisoara/doamna arata ca o doamna veritabila. Genul acela de femeie pe care o vezi pe strada , stapana pe sine, intr-o rochie stilata pana la genunchi prin care se vede convexitatea posterioara libera si fara a o interesa ca este putin vulgara. Toata aceasta imagine iti transmite doar "cum mi-ar sta cu fata intre acele fese?". Doamna aceea care dupa ce ejaculezi, inca se joaca cu penisul semi-erect umed de saliva si sperma de parca vrea sa-ti smulga o continuitate a actului precedent. Este oare aceasta domna descrisa mai sus? Bineinteles ca aceasta imaginatie trebuie sa poata fi jucata doar cu un actor in oglinda. Parol!
  10. Nu am citit cartea, dar distributia actorilor italieni anonimi care joaca atat de bine transpusi in acea perioada, locurile si atmosfera, fac aceasta poveste o drama deosebita. Este posibil ca filmul sa-ti completeze bine cartea.
  11. My Brilliant Friend (TV Series 2018– ) - IMDb Foarte bun.
×
×
  • Creează nouă...