Sari la conținut

loli cusurul

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre loli cusurul

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    iaÅŸi

loli cusurul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputație

  1. Peste in locație, dacă nu stai îți cere bani pentru deranj-50 de lei, fata de etnie cu tatuaje pe spate și doi pești
  2. Moşu- iei un ziar de la tonetă cu anunturi, si cauti la rubrica prestări servicii. Acolo vei gasi raspunsul la intrebarea ta.
  3. Da asa este.....imi cer scuze....rog administrare sa il mute la adresa corecta.....dupa cum va spuneam nu sunt din bacau. .....multumesc anticipat si spor!!!!
  4. Dragi colegi in ale plăcerilor de o ora...eset primul meu post dupa ce de o perioada lunga de timp va urmăresc ca si guest. Doresc sa fiu cât de cât succint si la obiect cu detaliile despre acest salon pe care am avut ocazia sa il vizitez de câteva ori in acest an. In primul rând fetele nu mai au aceiasi locatie.....nefiind din bc nu pot sa va spun exact numele străzii doar ca este undeva central. Sa incep cu inceputul la ultima mea vizita acolo: dupa discutia avut cu domnisoara la telefon ajung in fata unui bloc undeva intr o zona centrală...urc la etajul unu...usa se deschide singurica in spatele ei o gasesc pe domnişoara cu formele mai rubesiene si alaturi de ea o tipa micuţa, cam inchisa la culoare si de asemenea foarte slabuta pentru gustul meu. Ma pofteşte dinăuntru si ne asezat la o tţigara pe două fotolii din camera de protocol . Apartamentul este unul care a fost amenajat pentru incursiunile călătorilor in pofta se plăcere, dar de aici incepe partea mai putin plăcuta a povestirii: apartamentul este nerenovat (cu multa istorie la activ dupa cum bănuiesc eu) apa calda nu este si avea un miros de imbacsit de la fumul de ţigara in care puteai sa sprijini bicicleta. Evident reducându acolo sa dau instructiuni in reamenajarea apartamentului ci doar sa imi rezolvi o treabă....dupa alegerea tipei brunete un pic mai dolofana si un dus scurt cu apa rece...intram in camera de nebunii. Steaua pe cred se desfasoara actiunea este ok doar ca cearşaful de deasupra avea un miros dubios ca si cum văzuse actiune de o saptamana.... am mers pe varianta de un numar cu masaj si o finalizare si actiunea sa desfasurat dupa cum urmează: 10 minute masaj, 10 minute un oral ai apoi trasul la rame inca câteva minute. Si pentru ca nu suntem aici sa scriem romane, notele sunt dupa cum urmează: O-5 cu indulgenţă- fara atentiei la zonele adiacente, masajul-7 , normalul- 3 , când a venit la rând pozitia mamei iedului am simţit niste mirosuri neplăcute. Atitudine-8 - vorbareata si tot timpului cerându si scuze pentru locatie. Door to door- 40 minute inclus busul cu apa rece inainte si dupa ( prosospele fiind curate). Halatul a costat 70 ron. Daca am omis ceva imi cer scuze si dacă este nevoie revin cu alte detalii doritorilor.
×
×
  • Creează nouă...