Sari la conținut

militianu_militianu

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre militianu_militianu

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    slatina

militianu_militianu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Reputație

  1. Ionescu C, daca ma uit prin postarile tale tu esti bun numai de cearta.
  2. Salut confirm si eu cele spuse de colegul de mai sus. Am sunat la numarul Dianei pe care il luasem inca de cand presta la Qfort. Am intrat in apartamentul de la et 4, acolo nu am vazut decat pe Diana si pe cealalta mai de culoare , dar la telefon vorbisem cu altcineva care avea o alta voce. Da fata Dianei este praf dar in rest mie mi se pare cea mai ok lasind deoparte siini celei de culoare care ii are mari. Oral ok dar la fel scurt doar cst se se intareasca bine palosul. N La normal ma intrebat daca imi cunosc bine corpul. Am intrebat "cum adica?" Adica daca stiu cand termin. Probabil am fost dupa colegul care dupa ce a terminat inca mai dedea din cur. Asacum am spus si pe topicul dedicat lor pentru ceva rapid la 60 lei .nimik mai mult
  3. Bada colegul eu l-am luat dar uite ca am uitat sa il pun. 0767207657 Diana cica . Sa specificati ca aveti nr de pe forum. Sa o si tare
  4. Va salut dragi colegi, Ieri am avut chef de ceva destrabalare si am pornit spre Craiova. La Qfort fetele tocmai plecau erau la ocazie. Am zis ok hai sa le iau.In masina cele doua vestite nu au mai mult de 18 20 ani. Am zis ok va duc in Craiova dar care are grija si de mine? Cea mai alba la ten a stat in fara iar cea mai bronzata in spate. Diana cea din fata a zis ca ma rezolva ea sa bag pe centura sa gasim un loc tarif 40 combinat ca de le duceam acas. Am bagat pe centura dar apoi am Intors m-am razgandit , ca de la cati clienti o fi avut in ziua respectiva fara dus nu mi-a suras ideea. Acum vine partea frumoasa fetele au si locatie pe linga mag Mercur intre Ing si o Florarie. Le-am lasat in oras si am plecat la ce aveam programat deja, dar datorita lor am intarziat si nu am mai dat de fata. Am luat tel si am Incercat la mai multe dar fara rezultat, asa ca am mers la fete acasa. Aici ele erau goale una tocmai ce iesise de la dus. Am luat un combinat 100 ron dar cu amandoua. Prima data oral cu ami doua apoi normal cu una schimbat prezervativul si normal cu cealalta. Si oraljl tot protejat fac zi anal 130 ron Sex total . Apartament asa si asa nota 8 In locatia mai e o tipa u ele mai mai matura cu care am vb la tel sa imi explice Cum sa ajungdar ele nu au recunoscut si nici nu am vazut-o. Ok fetele la fata nota 5 Actiune fulger nota 6 Mie mi-a placut ca de cu doua la pret de una . Nu sunt zane una are numai cratere pe fata Recomand? Numai daca nu mai alta optiune
  5. Nu raspunde la telefoane .sunt inchise cred ca este timpul sa fie mutata la inactive.
  6. Eu acum citesc posturile si este ora 11 ultimul post imi arata ca a fost postat azi la ora 12 si ceva parca.Nu regleaza nimeni ceasul de la forum???
  7. Bai frate si eu sunt oltean dar chiar nu imi vine sa cred ca forumul a fost lasat de izbeliste .Si se face atit de mult off topic.Nu mai exista moderatori?????
  8. Gata domnilor cu cearta. Ceva noutati despre negresa? Ce facem aici futem sau ne masuram gradele???? Chiar sI aici pe un astfel de forum ???
  9. Salut am fost si eu ieri in jurul ore 13 . Era jos la intersectie. Blonda 50 pretil da doar oral ca cica era pe stop in ultima zi. Tu ai fost la aceasi fata? Cum ai facum normal daca era pe ciclu sau ca deaia putea asa.
  10. Hmmm in wekend ca in rest termin lucru la 17
  11. Colegu daca citesti mai sus ai vedea ca da am oprit si dunt si detalii pe acolo
  12. Numarul format nu este valabi.Asta e raspunsul pe care il primesc cind apelez
  13. Salut, Ieri pe la ora 18 am fost impins de necuratul sa opresc la aceste fete.Sunt doua, una cu bube pe fata di alta cu belciug in buza.Am luat-o pe cea cu belciug.Proasta alegere avea cuful dat pe razatoare numai zgirieturi vica a cazut la piscina. In fine am dat 50. Oral si nornal note 4 pe linie . Nu recomand .am jurat ca nu mai opresc la centuriste.
×
×
  • Creează nouă...