Sari la conținut

sergiku

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre sergiku

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Pitesti

sergiku's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. <p> </p><p> </p> <p>Dacă vrei, poți lăsa recenzia și pe [email protected]</p> <p> </p> <p>Mulțumesc </p>
  2. Cred ca e real anunțul. A avut cont pe sugar prin mai iar tatuajul din pozele trimise atunci, coincid cu cele de acum de pe publi24!
  3. Numele asta îmi pare cunoscut si vine din altă liga, cea de sugar. Mai multe detalii despre masaj nu cunosc
  4. Iată că au trecut 3 luni de când sugardaters.ro e una din pricipalele pagini deschise în browser-ul meu de chrome. Zeci de discuții, dintre care, majoritatea fiind discuții închise, discuții începute cu heii și terminate în 250 € / meet. Am încercat pe cât posibil sa filtrez aceste discuții și sa ajung la cea care cu adevărat știe ce înseamnă "sugar" dar din păcate "plata chiriilor" sau "banii de drum" și "mai am o restanță" fac parte din meniul fetelor de acolo! Și bineînțeles, cum exista o excepție de la regula, exact asa s-a și întâmplat, însă după drumuri bune bătute între capitală și provincie, legătura s-a pierdut iar numele ei nu-l voi da aici pentru ca s-a mai scris despre ea în câteva rânduri. Discuții sunt în continuare și cred ca printre multe escorte ce activează si pe publi, nuba și alte locuri, vom găsi și "civile" ce trebuie abordate drăguț și sublim! Pe scurt, sugardaters.ro e ceva ce îți cam ocupa timp, răbdare și mulți bani!
  5. Salutare confraților! Pe Xandra asta, o puteți exclude din lista! I-am scris pe nr ce ni l-a dat fratele de suferință, de mai sus, și după 2 zile mi-a răspuns ca a avut cont pe SD acum ceva timp însă pentru scurt timp iar acum nu este nimic valabil! Deci, rămas cu buza umflată și cu coada între picioare, am dat next!
  6. sergiku

    Ajutor

    Da . Este acolo cum urci pe Doja pe partea dreapta primul bloc prin spate .
  7. Salut. Numarul este deschis din nou
×
×
  • Creează nouă...