Sari la conținut

macartm

Serious Contributor
  • Număr conținut

    252
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre macartm

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    tm

Vizitatori Recenți Profil

4.317 citiri profil

macartm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

240

Reputație

  1. daca nu te duce mintea sa inveti din ce exista, faci schimbul bani contra experienta...asta e...cateodata, asa e, ma mir si eu de postari. dar cine stie...poate sunt postari semi-lucide...in mare nevoie de...dracu stie...de mult a scazut calitatea pe forum,.,,fara feedback negativ...fara reclamatii,,,fara urechelile moderatorilor si ai adminilor...acum e alta strategie..
  2. bai frate, chiar nu te inteleg! s-a notat anterior ca nu-ti convine de ea. asta e! move on! de fiecare data faci flame pentru nimic. doar nu crezi ca o sa se schimbe curva dupa pretentiile tale ?! ))) [intrebare retorica] prezinta-ne altele bune ca sa mai diversificam si noi. is cativa pe aici ca asteapta ceva recomandari de nou si bun
  3. Da..da...mai trebuia sa ti spuna si ca e imoral sa mergi la curve )))) ...astea is motivele clasice cand vrea o scuza pentru OP. Nu ca nu ar fi adevarate, dar nu stiam ca pe langa intreg universul, chiar si curvele conspira pentru sanatatea mea ))
  4. tipa asta era interesanta doar din anunt, dar citind si aici in thread mi s-a parut de neratat. realitatea, din pacate, e diferita. scorul e mult prea mare fata de concluzia ispravei. dar sa o luam cu inceputul... folosesc numarul din thread/anunt si sun. la telefon o tipa cu o voce destul de matura (comparativ cu pozele) a carei timbru zicea ca e de dincolo de Carpati (sud). discutam si agreem o vizita. ajung in zona si primesc indicatii mai clare. confirm zona novatim din complex cu o locatie accesibila si usor de gasit. cand ajung in apartament de dupa usa apare tipa din poza care chiar arata bine. sa zicem ca sanii moi o strica putin, dar per ansamblu eu zic ca ea arata f. bine comparativ cu ce mai avem noi pe aici. m-a asteptat pe tocuri, ceea ce a facut-o mai inalta decat este (1.65+), dar pentru mine perfect ca-mi plac inaltele. apartamentul e ok, arata bine. la fel si la baie. cu prosop, gel etc.. sa revenim la lucruri mai exacte...scorul tipei destul de piperat, la 200/nr pentru oral si normal, ambele protejate. incep clasic cu oral, de fapt, cu un usor preludiu, dar stupoare..pune guma! nu prea am protestat ca nu am vrut sa ma enervez cu eventual consecinta sa distrug investitia. am ales sa fiu las )) oralul destul de interesant prin guma....fara cred ca era spectacol...finut...insa scurt...prea scurt trecem la normal, unde am schimbat ceva pozitii (2-3), dar din pacate nimic deosebit. intr-un final am incheiat treaba si cam atat a fost. totul a durat maxim 30 de minute incluzand si activitatile pre si post actiune, gen dezbracat, spalat..am stat un nr. si am plecat dublu usurat: si in interior si pe exterior/lovele) Note: Apartament: 9 Tipa: 9 Atitudine: 8 Igiena: 8 (tipa e ingrijita si asa...parca nu chiar fresh.. in timpul actiunii parca am simtit ceva...posibil sa nu faca dus dupa fiecare partida...cam nasol dupa cateva numere) Oral: 7 Normal: 7 concluzie: am incercat si nu-mi pare rau...a doua oara, insa, nu prea are sens. bafta!
  5. e timpul sa mai dau si eu cu parafa....nota de trecere mi s-a parut interesnat anuntul si am sunat la numarul din anunt. programarea a fost din scurt si fara probleme. discutia de la telefon a fost in general ok cu detalii sumare despre servicii, locatie si duduie. locatia e intradevar in Complex, dar pe strada Negoiu si hop un pic de emotii, avand ceva experienta cu grupul Negoiu! din fericire, ea are locul de cealalta parte a strazii si nicio treaba cu respectivele. ajuns la locul faptei, dau peste un apartament sa-i zicem clasic (nimic modern), dar curat, deci ok. la baie identic. trecem la tipa...undeva la 1.65, cred ca e tipa din poze, dar nu era asa aranjata cand am fost eu. as zice o fata medie, nimic special la ea. am ramas probabil mai mult din comoditate decat din dorinta de a nu scapa ceva special. ca si comportament, e ok si sa zicem ca te simti ok, nu ca in filme cu muti. s-a recomandat, evident, Bianca. pretentiile ei au fost de 100/nr sau 150/ora, fiind vorba de OP si NP cu un usor preludiu, lucru binevenit avand in vedere ca face OP. oralul a fost destul de scurt dupa aprecierea mea. actiunea s-a desfasurat destul de tern, ea exprimand destul de bine faptul ca e la munca, concentrata mai mult sa termine treaba decat sa faca actiunea mai interesanta. bine macar ca nu e mai smechera decat prevede situatia si nici nu e ultravitezomana. toata treaba a durat maxim 30 de minute si am plecat de acolo 'usurat' (ca de obicei, am stat 1 nr ca-s zgarcit?! )) ) ca si concluzie: locatie: 8 (singura in locatie a zis ea, credibil zic) localizare temporala: inceput de aprilie tipa: 6 oral: 7 (probabil ca lua mai mult la un ON) normal: 6 (multa munca) atitudine: 8/9 (poti avea mici discutii cu ea pentru dezamorsarea situatiei) igiena: buna, fara semne de probleme, dar si fara o ingrijire feminina pronuntata [machiaj, unghii etc] concluzia reala: a fost suficienta o data!
  6. macartm

    GABRIELA

    http://nimfomane.com/forum/topic/9857-gaby-0742554893/?view=findpost&p=207421&hl=%2B0742554893
  7. nu stiu cum e cu schimbul de generatii...ocazional, am rezerve legate de cele din top care au fost sau care sunt...si probabil e vb de subiectivitate si de experienta proprie...ca daca e una de top si a iesit nasol din prima...de obicei si-a facut pecetea in ochii nostrii (individual, vorbind)...eu am un top si nu e chiar topul nostru. probabil si ordinea criteriilor e diferita. la subiect..mie tipa asta chiar mi-a placut...chiar no 1...nu stiu daca era disperarea dupa bani care o motiva asa sau pur si simplu ii si placea si nu ajunsese inca sa se plictiseasca..unele femei pot simula pana la paranoie asa ca e greu cu verdictele....pot sa zic ca am incercat chestii cu ea si daca compar cu alte reviewuri recente sau nu (gen nu ma atinge, nu te ai terminat inca etc.)...e ca distanta de la alfa la omega. poate s-o intoarce, totusi oricum, din experienta, cele mai tari fete is alea care nu au peste sau daca au ceva protectie, nu e de la un gigel care are sau face parte dintr-o retea...asteptam fete noi de genul asta
  8. romanii se pricep la fotbal, politica si mai nou si la curve ))) ....ce am vrut sa zic e ca 1000 de oameni, 1000 de pareri...totul e in functie de perceptie, de asteptari. asa si adevarul..fiecare are dreptate, in felul lui. e interesant totusi ca apar tot mai des pe forum rabufniri pro sau contra... intre timp au mai aparut ceva anunturi noi, mai interesante. poate se risca cineva ca sa depasim "momentul teoretic" si sa ajungem si la proba practica
  9. macartm

    blonda sexy

    ochiometric, as zice... nix lia daca avea locatie ma duceam peste ea ca poate ma inselam si dadeam de... lia )))
  10. admin: de mutat la intrebari si raspunsuri!
  11. n-are program de magazin cu ore fixe, dar sambata e o sansa buna. daca esti norocos s-ar putea sa fie si duminica, iar daca esti ghininist din fire o sa fie pe stop in w/e viitor ))) incearca pe lumina ca nu activeaza seara.alege o ora fara concurenta prea mare daca incerci prima oara
  12. macartm

    vanessa

    salut, eu stiu doar o blonda/vopsita slim, inalta si putin rece (http://nimfomane.com/forum/topic/12834-blonda-pasionala-0748753574musicescu/) si ar mai putea fi o bruneta, care avea diverse anunturi pe diverse nise (ca si cum ar avea om de marketing ))) )...link aici http://nimfomane.com/forum/topic/18562-sex-total-doar-sms-0726793319/ si apoi cauti tu mai departe in site ca are si alte threaduri. bruneta o facea doar in deplasare, deci posibil sa fie ea.
  13. eu zic ca nu face anal, dar e posibil sa aiba oferte personalizate. pana nu confirma cineva ca a facut, as zice ca nu face!
  14. sa mai zic si eu ceva, din experienta...ceva de raportat nou, nix si anunturile nu prea le mai urmaresc si nici nu pare sa fie ceva interesant pe ele. cred ca e foarte important ptr cineva sa poate distinge anunturile fiindca multe erau si duble, triple pentru o aceeasi, dar nu identice. motivele pentru asa-ceva sunt destule si diverse, dar niciodata de bun augur pentru noi. as zice ca rar sa fie una sa merite si sa inunde publi cu anunturi. stiu ca e urat sa generalizezi, dar take ionescu si tipele cu mai multe anunturi ma provoaca la abstinenta. prietenii stiu de ce.... in fond si la urma urmei, nu le putem stabili noi politica de marketing. trebuie doar sa distingem semnele ca niste consumatori avizati tre sa fie evident ca nu toti suntem la fel de pretentiosi la alegere si s-ar putea sa fie cruciala strategia de flooding pentru un anumit segment de clienti targetat de ele....ceea ce inseamna ca noi nu suntem in target, deci nici n-are sens sa le cautam, nu-i asa?
×
×
  • Creează nouă...