Sari la conținut

alexmarian

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre alexmarian

  • Dată Naștere 01.05.1992

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    pitesti

alexmarian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputație

  1. buna Sivlia,vreau sa ma intalnesc si eu cu tine se poate sa raspunzi pe messenger...?id:dingopkr
  2. Sal.salonul de la W este deschis,stau in zona si am vazut seara activitate.sunt 2-3 fete
  3. O noua vizita la domsoara Carmen in urma cu o zi, O sun pe la 12,fac o programare peste 30 de minte.Ajung in zona o sun sa ii spun ma invita sa urc.Ma astepta intr-o rochita rosie.Ajununsi in camera incepe cu un preludiu foarte bun din partea ei,cu sarutari pe tot corpul pana ajunge la cel mic.Incepe cu un oral neprotejat cu atentie la zonele adiacente,apoi ma invita sa ii savurez putin pasarica dupa care trece ea din nou la aparat timp de 10 min dupa care termin in gura ei. Gfe:10 Oral:9 Normal:nu am apucat Corp:8 prea slaba in concluzie de revenit...in lipsa de solutii:))
  4. Salut,cu mine a facut si sex normal..poate confirma si Carmen:P
  5. Salut, Acum 2 ore m-am intors si eu de la Carmen..Actiunea a decurs in felu urmator..sunat>raspuns>programat in 10 min eram in zona.Urc la ea,merg la dus,ma intorc in camera incepe actiunea un oral neprotejat,69 apoi normal in diferite pozitii si la cererea mea finalizare orala. Note:Gfe:10 Oral:9 Normal:9 Anal:No In principiu de revenit.Chiar daca raspunde cam greu la telefon,si eu azi am sunat de 5-6 ori sa raspunda,A zis ca era ocupata si am inteles.O zi placuta si spor la treaba.
  6. Stiu ca ar fii trebuit ca de la prima intalnire sa povestesc,dar nu am vrut sa folosesc acest forum decat pentru gasirea unor noi escorte..si azi dupa ce am citit ce au spus colegii de mai sus m'am gandit sa imi spun si eu parerea despre aceasta domnisoara..atata tot(daca am gresit cu ceva,va rog sa imi scuzati postarea)
  7. Va salut, Fiind prima mea recizie va rog sa'mi scuzati eventualele gresli.Acum aproximativ 1 luna am fost la Carmen pentru a 5-6 data cand merg la ea.Modalitate de contact nr din titlu,sun fac o programare in 30 de min,ajung sun la interfon,urc la etaj unde ea ma astepta cu usa intre-deschisa.intru ne imbratisem/sarutam,ma astepta in chilotei si sutien.Ajunsi in camera mai discutam de una alta,apoi cer la dus(prosop,gel de dus).Revin in camera Carmen ma astepa in costumul Evei,incepe cu un oral neprotejat adanc,atentie la zonele adiacente,o intorc la un 69 sa ii savurez pasarica ei micuta si gustoasa,dupa 10 min pune caciulita pe asta mic si se urca pe mine,schimbam mai multe pozitii,dupa care cer sa termin oral.Carmen se conformeaza,revenim la un 69 si ejaculez in 5 min in gurita ei micuta,eu fiind intepenit cu limba in pasarica ei. Acum si notele: Altitudine:10 Locatie:9 Oral:9 Normal:9 Recomand.ps:cand mergeti prima data la ea asa face..te pune sa o suni cand ajungi in zona,se uita pe geam sa vada daca ii place de tine,apoi te indrumu la scara corespunzatoare..Asta am patit si eu prima data(asta fiind undeva in luna aprilie)
  8. nu e ea,e mai grasa si mai inalta
×
×
  • Creează nouă...