Sari la conținut

crocobaur2012

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    43
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre crocobaur2012

Informatii Personale

Vizitatori Recenți Profil

2.854 citiri profil

crocobaur2012's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

84

Reputație

  1. As vrea sa editez prima postare dar nu ma mai lasa. Ca sa fie foarte simplu: vreau sa incerc si sa practic sa fiu Dom cu cineva care sa fie Sub. Implica rabdare si poate niste explicatii si de asta intreb aici si nu sun fete care ofera serviciul asa direct. Urmeaza si asta daca nu apare cineva aici 😊
  2. Esti in Iasi (mi-e dor de orasul ala 😊) si imi pare ca vrei un Dom cu experienta oricum
  3. Am mentionat mai sus ca am scris in necunostinta de cauza. Ma refer mai mult la submisivitate, sex dur, jucarii soft, etc.
  4. Cred ca m-am aruncat prea mult cu dominare hard. Ma refer mai mult la submisivitate din partea ei si actiuni/jucarii soft.
  5. Salutare, caut o tipa care sa fie priceputa la dominare soft/hard cuplat cu sex de la care sa prind si sa exersez niste miscari si ponturi. Trebuie o tipa sa vrea sa faca chestia asta, nu doar sa ofere serviciul asa ca nu ar strica o recomandare, de o tipa ok, top sau nu. mersi frumos
  6. Mi-as fi dorit sa ajung pe la tine, am si vorbit la telefon dar nu ne-am sincronizat si uite ca nu s-a intamplat. Astept cu interes aparitia. Daca ai nevoie de teste sa verifici daca mai vrei, ma ofer voluntar :)
  7. https://nimfomane.com/forum/topic/116458-geanina-noua-romana-0730239326/ Aici e
  8. Salutare. Am si pierdut sirul de cate ori am fost la Giulia dar se intinde cam pe ultimele 2 luni asa ca a venit timpul sa las o recenzie. Partea subiectiva e aspectul ei. Mie imi place cum arata. E skinny, sani mici dar se completeaza cu restul fizicului bine. Fundul in aceeasi categorie. Fata este proportionata bine si corect si amatorii de genul skinny o vor aprecia cu siguranta. La fata e draguta dupa aprecierea mea dar inca o data, fiecare va judeca diferit. La atitudine, cred ca o sa conteze foarte mult cu ce atitudine te duci. Un tip mai rece, rezervat va primi probabil aceeasi atmosfera. Mie imi place sa cred ca sunt ceva mai dezinvolt, ca ma duc la o amica buna sa ne-o tragem si exact asta e experienta mea. E vorbareata, daca esti mai tacut vei aprecia ca intretine atmosfera daca are cu cine. Sexul e la fel ca atitudinea. Trebuie sa te implici, sa o faci si pe ea sa se simta bine si eforturile vor fi rasplatite. Dupa cum a zis cineva mai sus, e mai pe sentimental asa si daca te prinzi de asta poti avea o partida ca in tinerete cu o colega de facultate/liceu. Notele vor fi subiective. Conteaza pentru mine si zona care e foarte avantajoasa. Look: 8.5 - Daca ar fi sa consider doar fetele skinny, ar fi mai mare Actul: 9 - daca te implici si tu GFE: 8 - imi place sa petrec timpul cu ea. As scoate-o si la o cafea :) Locatia: 9 Tarif: cel de 250 ora tot timpul. Revin? Da. O sa ma tot duc la ea. As zice ca e deja un abonament si de altfel mi-a venit pofta scriind recenzia asta.
  9. Mersi. E departe rau. Ma interesa ca era in zona. Nici colega ei nu mai raspunde din pacate
  10. A mai fost cineva in ultimele zile pe aici? Tot sun dar degeaba. Am lasat si mail si la fel.
  11. Recenzia de mai sus e buna si reala (ma rog, descrierea fetei, nu pot sa zic de actiune). Dar pot intelege suspiciunea unui cont nou care vine cu note de 11. Si da, unele poze nu reflecta realitatea curenta dar tatuajul confirma. Tipa nu e de pe la noi confirmat de niste mici dificultati in limba romana. E draguta foc la fata, corp misto cu mici dezavantaje: fundul uj pic lasat, sanii la fel si mici. Actiunea a constat in mangaieri, FK, oral neprotejat si normal. Ne-am mai intins la vorba, tigari si dus am fost Locatia: 9 Fata: un 8-9 (chiar e draguta la fata). Daca ar mai lucra un pic la corp sa il aduca inapoi la forma din poze ar fi 10 dupa standardele oricui. Oral: 7 - timid Normal: 8 - nu am explorat foarte bine dar pare sa fie destul de maleabila Halat: 250 ora
  12. Buna. In ce zona ai locatia si ce program ai?
  13. Cum dracu am uitat cel mai important aspect. Era destul par jos si a zis ca vrea sa incerce sa-l lase. Ceva ce poate sa caute unii si de care sa fuga altii. Partea negativa? Ceva neingrijit si sub brate. Eram destul de incins cand am observat si am uitat rapid dar daca as fi vazut asta inainte nu as mai fi ramas.
×
×
  • Creează nouă...