Sari la conținut

fanus

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    49
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre fanus

  • Dată Naștere 22.09.1978

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Galati

fanus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

29

Reputație

  1. La multi ani 2014!!! Sa fii la fel de venerata ca pana acum.. si chiar daca mai sunt si persoane carora nu le esti "draga", rolul lor este acela de a-i evidentia pe cei care te indragesc precum o adevarata gheisa, o "piesa" dintr-un mecanism, care daca ar lipsi, acel mecanism nu ar mai functiona si implicit nu si-ar mai avea rostul.. Sanatate si sa fii la fel de zambitoare in noul an!!!
  2. fanus

    swing

    Coane, la ce "saracie" de idei, de initiativa e in Galati la ora actuala, normal ca o dam in penibil.. Vezi tu, din penibil doar-doar s-o naste vreo idee mai geniala.. E o vorba pe undeva: la omul sarac, si matza curva si motanul pidaraz (homosexual).. )
  3. Coane, ai dreptate! Eram intr-o delegatie la Chisinau, impreuna cu "radarul" si am iesit si noi la un restaurant.. Nu mi-a venit a crede ochilor cand a poposit "devuska" (fata) la masa noastra si a rugat-o politicos pe nevasta-mea sa-i permita sa danseze cu mine! M-am uitat zambind pe sub mustata, iar "radarul" mi-a dat "accept" si "unda verde" sa dansez "belii tanetz" ("dansul alb" - la rusi o femeie te poate invita la dans) cu dansa.. M-a intrebat de unde sunt si daca mai stau prin Chisinau, ca i-ar placea sa "faca cunostinta mai bine" cu mine, ca i-ar placea sa viziteze Romania.. Evident ca am refuzat, nu aveam cum sa "continui".. Dar da-ti seama ce se intampla daca "nimeresti" peste asemenea domnisoare care au o atitudine "dementiala" cum spui tu.. Pai iti pun pistolul la tampla daca nu le "multumesti" cum trebuie! ) Uite asta imi place la o femeie, sa nu fie mironosita, daca ii place viata, pai sa-si traiasca viata! PS: Daca mai stai mult prin Chisinau, precis ai sa vii si insurat si cu "pui" de acolo! )
  4. fanus

    swing

    Buun, cum zici tu, swing sa fie! Atunci eu vin cu "partenera" mea, sa consideram ca ne intalnim 5 perechi.. Daca eu sau oricare altul din grup doreste sa fie si cu celelalte partenere din grup? Nu tot la "bulit" ajungem? ))
  5. fanus

    swing

    Ce-o fi, ce n-o fi... hai sa facem ceva, sa sune a petrecere intima.. Asa putem sta la palavre inca jumatate de an, ba chiar mai bine..
  6. fanus

    swing

    PS: Reguli privind aceasta intalnire: 1) Toti suntem "frati" si "surori" in aceasta "fratie" si ne respectam fara a afisa cea mai vaga urma de viclenie a inimii sau de ironie intre noi; 2) Toti suntem pe deplin egali, chiar daca unii dintre noi vor fi mai mult sau mai putin instariti, mai frumosi sau mai urati, mai dotati sau mai putin dotati; 3) Toti suntem oameni, chiar daca avem pielea alba sau neagra, sau avem vreun handicap; 4) Toti suntem responsabili de ceea ce vom face la aceasta "intalnire" si ne vom asigura si reasigura increderea maxima ca nu vom divulga nimanui, dar absolut nimanui secretul intalnirii noastre!
  7. fanus

    swing

    Am o rugaminte: imi doresc sa crezi ca eu stiu foarte bine ce ofer domnisoarelor! Tu pe lup vrei sa-l inveti cum se mananca oaia? ) Oferta trebuie sa fie in deplina concordanta cu cererea. Poftim, ca sa-ti raspund: propun sa facem o lista cu baietii si fetele care s-ar inrola pentru o intalnire intima. 3-4 fete si vreo 15 baieti, eu zic ca ar trebui mai multe fete, dar nu e exclusa si ideea colegului "discret72", voi puteti contesta aceasta idee aducand contraargumente. Tu ai dori sa participi la o asemenea intalnire? Lista cu baieti si fete: 1) discret72 (nu s-a propus, il propun eu, daca nu doreste, se poate taia de pe lista) 2) fanus 3)... 4)... Cand lista va fi completa, propun o intalnire de socializare inaintea "marelui eveniment", la o bere, un suc, o cafea, pizza etc.
  8. fanus

    swing

    DACA ideea ta va prinde in randul domnisoarelor cu initiativa si se va organiza ceva concret si foarte, foarte discret, ma pun si eu pe lista!
  9. fanus

    M-am indragostit

    Si din partea lui... Fanus... Ce seara minunata mai spune-mi iubito odata, Mai spune-mi ca esti frumoasa si ca imi vei fi mireasa... http://www.youtube.com/watch?v=q870Bxta_is
  10. fanus

    M-am indragostit

    Daca nu s-o fi si retras fata.. Maestre Tire-bouchon, daca ai nevoie de nanash pe zona Galati-Bacau-Piatra-Neamt si zonele adiacente, sa stii ca poti conta pe mine.. Da sa nu fii prea scump la "cadou", ca nu am asa multi bani..
  11. fanus

    M-am indragostit

    Daca fata e de pe forum, cam intuiesc eu de cine s-a indragostit colegul nostru... Ca nici nu aveai cum sa nu te indragostesti de ea, la cat e de frumoasa si cizelata.. Eu zic sa-l lasam pe el sa ne povesteasca ce si cum...
  12. La multi ani, venerabile Afriq! Multa sanatate si la cat mai multe fete frumoase!
  13. Pai daca tot s-au mai linistit apele, hai sa-i tragem si-o cantare, sa uitam de cearta si necazuri: in prima auditie pe acest forum: "BALADA PIXDEI", scrisa de George Toparceanu... Auditie placuta, dragii mei prieteni!!
  14. Sa dam Cezarului ce e al Cezarului. Nici eu nu am mai postat nimic de cand s-a dat liber la off-topic. Nu fie cu suparare, ori facem un forum de elita, ori citim toate ideile de rahat ale unor indivizi care doresc sa faca rau, ale "opozitiei" (ranchiunosi care nu au fost primit de cutare sau cutare dama de companie ca nu corespundeau cerintelor lor, "pestii" altor escorte, etc. etc.). E ca si cum ne-am afla intr-o clasa de elevi, profesorul asculta un elev si asteapta raspunsuri de la acesta, iar ceilalti elevi dau raspunsuri la misto, arunca avioane prin clasa etc. etc. Ori e "invatamant" de calitate pe acest forum, ori faceti ce vreti.. Eu am vazut acest forum cu ochi seriosi, unde oameni copti la minte isi expun civilizat parerile si de asemenea isi impartasesc experientele... Dar nu vine Bula sau Strula si arunca cu mucii in fasole cand ti-e lumea mai draga, ai scris si tu ceva frumos pentru confratii tai, iar el iti arunca cu noroi peste vorbele tale... Cu stima, F.
×
×
  • Creează nouă...