Sari la conținut

baddick

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre baddick

  • Dată Naștere 15.08.1986

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    iasi

baddick's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

26

Reputație

  1. bataita va fi cu pula peste buzisoarele tale sa-ti pregatesti rujul ca iti vreau buzele rujate cand iti bag pula in gurita sambata esti disponibila ?
  2. Abia astept sa vin in Timisoara sa-ti dau pula in gurita "ca la caiet ":)).O zi frumoasa !!!
  3. Ceau Silvy. Cat ceri pt o ora de supt pula ca la carte ?
  4. baddick

    Lexy2305

    Bah, rus_Irnt decat sa astepti un raspuns care nu va veni pt ca se cunoaste ca esti un tip comod si "superior"..nu mai bine pui mouse-ul pe paginile din urma, dai click si citesti despre Lexy ....vei gasi cu siguranta modul de a lua legatura cu dansa ...e modul oficial ...spus de dansa !!! eu il stiu ...da-s al dracu' si nu ti-l dau
  5. ceea ce spui tu e corect dar eu i-am spus ca am gasit numarul in ziar si am intrebat-o daca e valabil si raspunsul a fost AFIRMATIV .Apoi am intrebat-o ce practica si mi-a spus " de toate" , iar cand am intrebat-o de tarife mi l-a dat pe unu care a inceput sa injure . Cam asta a fost !
  6. Am sunat la acest numar si mi-a raspuns una foarte speriata . Dupa ce o intreb ce tarife practica , mi-l da pe " peste" sau pe prietenul ei care incepe sa ma injure . asadar ..evitati aceasta panarama !!! nu va mai obositi sa sunati !!!!!! http://www.anuntuldeiasi.ro/anunt/53963/hot
  7. Salutare dragi futaciosi .Sunt la prima postare pe acest site si sper sa nu dezamagesc . Am fost si eu acum catva timp la aceasta domnisoara si vreau sa spun ca am ramas placut impresionat de prestatia ei . Am optat pentru un oral care a fost executat ca in filmele porno .Am pus-o in orice pozitie am vrut si nu a comentat nimic. Pt ca eram putin stresat a durat mai mult de 20 de minute pana cand am finalizat . Dra nu mi-a reprosat nimic si nici eu nu am ce sa-i reprosez. Si acum rubricile cu note : Locatie : 7 Discretie :10 Corp: 7 fatza:8,5 GFE:10 ( este zambareata si sociabila Oral : 9,5( ii dadeam 10 daca inghitzea) normal -nu am incercat ( data viitoare cu siguranta) anal -data viitoare PS: cred ca am sa-mi fac abonament pt oral Sper ca am narat bine. Sanatate si virtute s-avem bani s-avem ce fute !!!!!
×
×
  • Creează nouă...