Sari la conținut

supermariobanat

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    115
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

supermariobanat a câștigat ziua ultima dată pe Februarie 28 2013

supermariobanat a avut cel mai apreciat conținut!

Despre supermariobanat

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Timisoara

Vizitatori Recenți Profil

3.267 citiri profil

supermariobanat's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

167

Reputație

  1. Prima incercare a fost luni, programare la ora h, din pacate nu am putut sa o onorez, dar ne-am vorbit. A doua incercare ieri, contact pe WhatsApp, m-am anuntat ca ajung in 20 de minute, in 10 am fost acolo. Locatie@BCR - Iulius Mall. Am gasit rapid parcare, a stat cu mine la telefon pana am urcat in lift. Am lasat amenda la intrare. Aveam ceva parfum pe mine si am pornit-o si pe ea. eu oricum eram pe film de la prima poza. Tot ce mi-am dorit, era sa o incarc de parca nu mai vine ziua de maine. Dorinta mi s-a indeplinit :)) E prietenoasa si vorbareata, foloseste jargoane ca si mine si m-a intampinat intr-o maniera foarte ok. As mai merge a doua oara ? Da.
  2. Sa nu ziceti ca nu stiu sa abordez o femeie, dar cu Eva a facut click din prima ... bine, poate nu din prima ... Scriu pe WhatsApp... Buna, Vin pe la tine, da hai, mi-am anuntat sosirea in 15 minute. Ajung la locatie si o sun, dar eram distrat, asa ca zic cu o voce mai de caterinca ... saluut ... LA CARE EA: LA REVEDERE! Si mi-a dat block. De la inceput. Scriu pe WhatsApp din nou, ca acolo ne intelegem mai bine. Ah tu erai, noh vino sus :)) Cand m-a vazut altfel a decurs treaba, ne-au curs putin ochii unul dupa altul, am mai rupt niste glume si am fost invitat direct in dormitor. Am primit si oferta sa facem sex pe sau langa cuptor, dar am renuntat repede la idee ... In pat am primit tot ce mi-am dorit, sex oral, ea desupra, ea pe spate, am dat guma jos si am stropit, dar am ferit-o sa nu o incarc prea tare din prima :)) E miniona, are corp fain, piele catifelata, sanii cu ajutor, stau bine pe ea, blonduta si de actiune oricum. Inainte de plecare ne-am mai uitat putin la telenovele, nu a fost alegerea mea, dar am transformat si partea asta in caterinca. "Aripi frante" suna ca numele unei companii de zbor ... Fata s-a simtit asa bine incat a zis ca imi da banii inapoi :)) Detalii: Locatie: Campeador Cadou: 200 un numar Tel: 0731093214
  3. Dana, seriously ? la ea mergeam acum 9-10 ani ... a fost prima care mi-a lins anusul :))
  4. sparg banii pe orice, numai pe credit de telefon nu :))
  5. ce ciorapi sexy ... era un tip cu foot fetish pe aici, poate va potriviti :))
  6. Am ajuns si eu zilele astea la Alina, dupa convingerea ca e cea mai buna alegere in momentul de fata. Dar ! Aveam o mica problema. Am mai incercat odata sa merg la ea si ne-am incarcat frigiderele unul celuilalt :)) Well de data aceasta a intervenit si zana cea buna si ne-a potolit pe amandoi. Am luat si ceva de baut cu mine, in semn de pace. Intru-un final am ajuns la ea si am facut sex de impacare. E super frumusica si sociabila, iar la corp si arta iubirii e ce trebe ! Am sa scriu dupa urmatoarea vizita mai multe detalii :)) Cheers !
  7. da. Intrii pe Ladies si o cauti pe Anais, o tipa cubaneza. Alternativa buna e un FKK gen Paradise sau Sakura. Daca vrei sa futi ieftin si bine mergi la Erospark, un bordel cu mai multe locatii.
  8. Prima a fost o negresa de Red Light District, la 18 ani. O experienta destul de lame, pt ca igiena era exagerata si tipa purta manusi. Apoi prima din Tm a fost Carmen. Cel mai sexy corp pe care l-a vazut orasul asta.
  9. Cand am vazut poza aia cu piersica de sub tricou, zici ca am vazut rosu. Am reusit sa ma programez la ea in mai putin de 2 ore de asteptare si am umblat in deserturile Dumbravitei pana am dat de un easybox... Apartament nou, am primit ceva de baut, patul curat, aranjat, dus curat, fara apa pe jos, prosop alb nou, apa de gura. Tipa e cu totul altceva fata de asteptari, ma asteptam la o tupeista, dar e super timida si prietenoasa. Mai mult, e si pudica. Arata ca o eleva de facultate, daca o intalnesti pe strada. Poarta braces si parul prins. Accent de ardeleanca. Sexul a fost senzational, am avut parte de FK, sex oral, sex intre sani cu ulei, body to body massage, s-a dat cu ulei si pe piersica si a vrut sa se frece de mine, dar am oprit-o din experienta. Daca ma inteapa cu parul ala proaspat barbiert de la piersica, nu se mai scoala in veci. Sex oral nep, de competitie .. da drumul la saliva in siroaie pana ajunge pe oua, o plimba pe oua, le strage pana aproape de gura, pula nu o baga foarte adanc, dar are un ritm senzual. Sex normal prot, amandoi unsi cu ulei, vai cum intra in ea, o bagam tot mai adanc si arata ca ii place, dadea ochii peste cap, respira mai intens, nu gemea fals cu fac alte campioane. La stropit iar am terminat in guma, pana ne-am decis unde sa ajunge jetul, pe fata, in gura, whatever, am terminat bine si-asa ... Mai aveam si fantezia cu dusul impreuna, dar data viitoare :)) Locatie - str Tarcului, la Easybox Tel - 0758910259 Valuta - 150 RON Timp - 30 Min fara stres
  10. ON e inclus - CIM nu am apucat ca am stropit in guma, nu am cerut detalii anays e putin mai tinerica si arata a fata japoneza, gyulia a facut un ON mai bun decat ea, dar la sex am fost multumit la amandoua
  11. Am fost aici in cercetare: - locatie Rebreanu 173 - 150 ron, un numar - tel: 0742825238 Tipa arata bine, la prima vedere, cam 1.65, bruneta, slabuta, bronzata, tatuaj pe umarul drept, la buze a lucrat putin, sani mici, dar sfarcuri faine, accent de MD. M-a intampinat cu ceva de baut si mi-a explicat cum e cu aerul conditionat acolo, ca a fost nevoita sa se mute in sufragerie. In apartamentul asta nu am mai fost in actiune, are o insula in mijlocul camerei, o canapea extensibila, numai buna sa stai intins sa ti-o suga cineva. Era imbracata in pantaloni scurti si sutien negru. O fata simpla, prietenoasa si vorbareata... Am facut un dus, cu Old Spice, dar spre fericire nu era chiar cel original. Prosop albastru, discutabil. Dupa dus am fost invitat pe insula primejdiilor si a facut un blowjob mai mult decat bun, o sugea lent si bine, da drumul la saliva, m-a lins pe oua si putin la baza pulii, alte fete mai dau limbi si sub oua, dar nu i-am cerut Sex cu ea pe spate, o tineam cu mana stanga de umarul drept, am strans prea tare, ea m-a strans de mana sa o mai slabesc, ne-am inteles. Are picioarele flexibile, le-am ridicat sus si am tras-o spre mine, dadea si ea din bazin sa ma intampine.
×
×
  • Creează nouă...