Sari la conținut

alexandroff

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre alexandroff

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Arad

alexandroff's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Nu stiu ce sa spun. Si eu am vorbit cu ea pe whatsapp,mi-a spus 300lei/h. OP + NP. Discutia a inceput cu ea, cerandu-mi o poza ( confidentialitate, spune ea ) ca mai apoi sa-si prezinte si serviciile.
  2. Cum a spus si colegul de mai sus, face OP / NP. O finalizare OP sau NP 50 de lei, 70 de lei combinat. E curata, nu comenteaza,merge de o descarcare rapida. Astazi eram in trecere pe langa fosta ferma (iesirea din tm spre arad ) si am vazut o fata blonda, destul de draguta. P.s. nu era de etnie ceea ce m-a surprin, stie cineva ceva ?
  3. Numele de scena e Flory ( cel putin asa de intituleaza ). Anul trecut era 80 op/np iar actiunea in sine se desfasoara chiar in parcare in spatele unor tifisuri. Din cate am inteles, in caz de nevoie ar avea si locatie, dar nu mai reti exact pretul. Numarul de telefon nu il am, dar poate cineva de pe aici stie mai multe.
  4. alexandroff

    Cupluri

    Ideea e ca am vorbit si eu cu ei. Mi s-a spus ca e 50 lei finalizarea / 100 ora. Face oral, normal,anal. Credeam ca a fost si poate sa dea mai multe detalii
  5. alexandroff

    Cupluri

    Custome, poti sa dai mai multe detalii ? 50 de lei faci ce vrei tu,e cam vag.
  6. alexandroff

    0740690440

    Anuntul este din vand si cumpar, nu sunt poze. Daca existau poze le postam si pe acelea
  7. alexandroff

    0740690440

    Stie cineva ceva de anuntul acesta ? Am incercat sa sun si nu raspunde. Tanara roscata, ochi verzi, sani frumosi, ofer clipe de vis oricarui domn generos si discret. telefon 0740690440
  8. Poti sa ne dat niste detalii si aici ?
×
×
  • Creează nouă...