Sari la conținut

crystallove

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre crystallove

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    cluj

Vizitatori Recenți Profil

1.076 citiri profil

crystallove's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Collaborator Rare
  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

7

Reputație

  1. Ba jignesti prin toti porii si prin orice afirmatie pe care o faci. M-ai acuzat ca as fi femeie, poate chiar autoarea postului. Jignesti cand spui ca un review de la cineca cu reputatie 5 nu e de incredere, jignesti cand spui ca "cu o floare nu se face primavara!. Ma jignesti pe banii mei, de ce nu te duci tu sa dai 150 ron sa ne spui parerea ta de la unu cu reputatie 70? Aaaaa, astepti 10 pareri sa mergi la sigur! Tu esti singurul care te agiti pe aici aruncand cu invective in cineva care a fost si a postat un review. Urat, urat!
  2. Ti-am raspuns ieri dar moderatorul nu a aprobat. Are locatia pe 1 dec 1918 la nr 180. Ieri a plecat la Bistrita si apoi pleaca acasa. E din Constanta. Super vorbareata si activa in pat domnita. Din spusele ei se intoarce undeva la inceput de septembrie in Mures.
  3. Asa e cand le ai cu teoria conspiratiei! Daca te deranjeaza marimea poti sa te uiti de cand am eu cont si de cand ai tu cont pe aces forum! Si asta cam spune tot despre presupunerile tale! Chiar nu sunt pe aici cu din astia care zic ca is acri strugurii.
  4. Asta poti presupune, nu inseamna ca ai si dreptate. Statistic ai sanse doar de 10% sa o ai mai mare ca mine, poate si asta e cauza.
  5. Salutare, In trecere prin orasul vostru m-am oprit pt o pauza si din oferta valabila m-a atras evident domnita. In special sanii ei impresionanti. Am intrebat-o ce marime e si a zis ca nu stie deoarece nu a purtat sutien niciodata. Ajuns la locatie, m-a asteptat intr-un capot albastru si da confirm ca ea este persoana din poze. Tatuajele corespund. Are doua tarife. Un numar, maxim 15 minute 150 ron sau 200 ron pt 30 minute. Am optat pentru 15 minute. E jucausa, in fundal o muzica placuta si a inceput cu un oral fain administrat protejat. Experta in pus cauciucul cu gura l-a ridicat pe soldatel. Jucat cu sanii ei fabulosi. Tari, sfarcuri frumoase si bronzata. Jucausa si vorbareata. Eu nefiind mare fan oral i-am zis sa trecem mai departe si a inceput cu LOT. Se misca placut, o placere sa te joci cu sanii ei. Apoi simtind ca vine sfarsitul am trecut la un misionar. Pasarica e stramta si se simte fain.A terminat prima in timp ce pompam cu spor si ii framantam airbagurile. Am dat ca surdu-n tobe pana am simtit ca nu mai pot nu de alta dar alta data nu stiu cand mai am ocazia la asa priveliste. Dus scurt dupa, si am plecat. Mai sta pana in 25 august din ce am inteles asa ca nu ratati. OP: nu sunt mare fan nu vreau sa induc in eroare dar a fost placut si se pricepe NP:8-9 a fost calitate dar presat de timp putin Locatie: 8- curata, prosop la dus, baie curata Halat: 150 ron pt 15 minute nu am intrebat de ora. mai exista optiunea 200 ron pt 30 min.
  6. Am vizitat-o si eu pe Catalina acum doua saptamani. Oralul nu este punctul ei forte iar normalul este foarte placut. Accepta orice pozitie si cred ca ii place ceea ce face. Am povestit putin dar cred ca ori e foarte timida ori e incepatoare. Eu o recomand si ii recomand si ei sa treaca la urmatorul nivel. Pentru aceste motive nu dau note.
  7. crystallove

    Candy

    Salutare! Tocmai intors de la batalia cu Candy. Am sunat pt o programare si am povestit un minut. M-a impresionat vocea placuta. Am zis ca in 20min sunt la ea. A confirmat ca ma asteapta. Am ajuns si m-a asteptat intr-o tinuta prin care vedeai totul. O prezenta placuta si am simtit cum curg de la sine vorbele. Sanii mari, frumosi, bronzata impecabil, epilata complet. Putina burtica dar nu ceva care sa deranjeze. Initial vroiam sa stau 30 min dar m-am decis sa stau o ora la o asemenea priveliste. A inceput cu un oral placut si deep in timp ce eu ma jucam cu pasarica ei umeda. Intr-adevar geme de placere, fara sa se prefaca. Oralul e de 8-9, isi da silinta sa fie deep. Dupa ce l-a pus in pozitie erecta pe ala micu mi-a spus ca nu poate in toate pozitiile pt ca e stramta. Am trecut eu deasupra in misionar si ma jucam cu sanii ei superbi in timp ce se vede cum geme de placere. Am vazut ca nu e cea mai placuta pozitie pt ea asa ca am schimbat in lateral cu un picior in sus, eu intre. Asa am patruns-o incat in scurt timp avut un orgasm. Geme asa frumos si se simte cum se contracta pasarica incat mi-am dat si eu drumul si am dat ca surdu-n tobe. A deschis larg picioarele si am continuat pana am ramas fara aer. Foarte placuta finalizarea. Patul scartie intr-un fel mare si m-a cam inhibat un pic. Normalul il apreciez de 10 dar ofer numai 9 pt pat. Acuma vine partea interesanta. Mi-a spus ca un pic sunt prea dotat pt ea si ca ar vrea sa ramanem la o singura finalizare. Am ramas putin surprins dar am zis OK pt ca eu sunt de parerea ca treaba trebuie sa fie reciproca. Nu ma consider "dotat" dar nici nu mi-e rusine daca trebuie sa o folosesc. Am facut un dus scurt, mi-au fost restituite creditele in exces din proprie initiativa (mare plus) am povestit 5 minute si am plecat. General sunt multumit de prestatie. Locatia e curata si frumos mobilata. Un pat nou ar fi ideal. As mai fi vizitat-o pana in 3 august cand pleaca daca compatibilitatea ar fi fost perfecta. Oricum o recomand cu caldura.
  8. Asta spusei si eu! Domnule claudiu898989 va cer pream mult daca va rog sa va cereti scuze pentru afirmatia facuta despre mine? Multumesc
  9. Din fericire eu nu intru in discutii si dispute sterile! recenzia mea este corecta 100%. O cheama Corina daca esti curios.! PS. Iti pot transmite in privat de ce ai impresia ca e o recenzie falsa!
  10. Buna confratilor, Daca treceti prin Sighisoara va recomand cu incredere aceasta fraga...de 18 ani zice ea dar si-a uitat buletinul acasa asa ca grija mare http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/uita-te-daca-esti-curajos/7b0e6c747960645f.html http://media.publi24.ro/extralarge/20150831/0336/924cd08d47b03b5a781bc1fc42777809.jpg http://media.publi24.ro/extralarge/20150831/0336/eabbb8bb72dac81835bfbc3a97e09ba5.jpg http://media.publi24.ro/extralarge/20150831/0338/7abeca3c75ad1d6a12878aa3805c9624.jpg Inalta la 171 cm e stramta rau dar se lubrifieaza natural. Eu am petrecut cu ea 2 ore incuzand 4 numere la pretul de 350 lei. Negociati pretul camerei deoarece mai cere 100 lei desi foloseste aceeasi camera pt mai multi clienti. Pozele sunt din aceeasi locatie GFE: 8 e mai timida la inceput Oral: 9 se pricepe bine Normal: 9 Halat: 350 RON pt 2 ore fara graba ( nu cere banii inainte) Spor si recenzii mai bune!
×
×
  • Creează nouă...