Sari la conținut

joe limonada

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre joe limonada

  • Dată Naștere 07.09.1970

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Cluj
  • Interese
    Hetero

joe limonada's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

59

Reputație

  1. Buna, Giulia! Cat stai la Cluj? As dori si eu o programare... Astept nr. tel. Succes!
  2. ...n-as fi chiar asa de sigur. Exista o diferenta intre cele doua categorii, ce nu se poate obtine pe bani. Si spun asta cu un palmares destul de bogat ...contra cost.
  3. In urma cu ceva timp am vizitat si eu clubul. Chiar daca m-am programat la Roberta, m-a intampinat o fatuca scunda subtirica cu parul negru, lung. Simpatica. Am crezut ca e receptionera, dar cand m-a condus in camera din spate, unde ma astepta Roberta, mi-am dat seama, ca pot sa aleg intre ele. Din moment ce m-am programat la Roberta, am ramas la ea, considerand ca asa e corect. Am fost condus la dus. Aceleas conditii (am mai fost la acel club, dar nu la Roberta): Baie veche, cu o cada care ar mai trebui igienizata dupa clienti, ca nu toata lumea curata dupa... Erau fire de par, samd. Fata m-a asteptat in fata usii. Intram in camera de tortura, ne asezam pe pat dezbracati. Am avut oczia sa observ fata mai pe indelete: roscata, tunsa scurt, cu cateva kile in plus, fara ca acest lucru sa fie deranjant. Stupoarea mea era ca degeaba era doar pe la ora 13, era rupta de oboseala. Abia sosise, n-a mai avut clienti in ziua respectiva, si totusi... Eu ma astept ca dameza sa initieze conversatia, cred ca face parte din atributiunile ei. La fel si atrocitatile. Cel putin pana acum asa am experimentat. Ne-am pus pe treaba foarte greu, la insistenta mea, dupa ce mi-am dat seama ca altfel voi avea parte doar de o siesta asistata. Incerca ea sa fie comunicativa, sa zambeasca, isi dadea silinta, dar degeaba. Am inceract vreo doua pozitii, finalizat in misionar, si ...valea. Se intampla cu fiecare dintre noi sa avem zile proaste. Dar in cazul asta nu iau clienti. Eu cred ca sa am patit cu Roberta. Nu spun acest lucru cu rautate sau suparare, Doar asa, ca situatie. Am platit 150 Ron, inainte, in total am stat vreo 30. min. door to door. Notele sunt obiective, luind in calcul atitudinea domnisoarei: Locatie: 7, baia ar merita o renovare, patul acela e pe cale sa cedeze Dameza: 8, simpatica, dar totusi nu prea de gustul meu Oral: 7 (protejat), fara implicare, mecanic, obligat mai mult de fisa postului Normal: 7, la fel ca la oral GFE: N-a fost cazul, eventual un 5 pentru stradanie. Nu stiu ce se intampla cu fata, am mers la ea datorita recenziilor pozitive si a promovarii ei in top. Poate a obosit, s-a uzat moral, habar n-am. Vad ca si alti colegi au avut deceptii cu ea. Mi-se pare corect ca din moment ce nu mai poate oferi aceleasi prestatii pentru care a urcat in top, sa fie mutata inapoi. Nu o recomand. De revenit in club da, dar nu la ea. Sa avetI SPOR!
  4. Eu vanez de ceva vreme una din grupa 2., dar probabil n-am pus momeala potrivita pe carlig. De obicei am nimerit unele care nu erau pe gustul meu...
  5. "Preturile cica au crescut, e 120 lei finalizarea orala." Oare nu s-ar putea corecta si in titlu pretul? A crescut deja cu 50%
  6. Poti sa vorbesti maghiara acolo, dar tot degeaba. Ramai sa vorbesti singur. Site-urile de specialitate nu prea mai sunt, caut acum in zona Sf. Gheorghe, imi vine acru deja si abia am gasit vreo 4 fete, dar vai de capul lor!
  7. ...da si daca te uiti la partea de sus a pozei 2 poti observa ca are ceva exema pe abdomen, motiv pentru care nu-si scoate tricoul. In rest e buna rau, cum zici:pacat.
  8. Eu am fost alaltaieri... Plecand de la un alt salon de masaj, m-am gandit ca ar fi curios sa fac o comparatie intre doua saloane. ...pentru ca merit! Asa am ajuns sa dau de pagina web a salonului Red Lips. Pe site sunt o gramada de profile, cu semnul verde "disponibila". Era alta situatia pe teren. Am sunat, receptionera mi-a spus ca sunt doar doua fete disponibile, doar una are profil si pe site. Irina, daca nu ma insel. Mi-a placut fata, am mers la locatie. Imi deschide receptionera, o fatuca roscata, care, dupa ce am ajuns la receptie mi-a recitat preturile. Am intrebat daca sunt permise atingeri si sarutari, mi-a confirmat "de la gat in jos". Am fost de acord, dupa care intra fetele. O domnisoara blonda si Irina, bruneta, inalta, bine proportionata. Cand urcam scarile am avut prima posibilitate sa-i admir formele si chiar ma bucuram ca am ales-o. Intram in camera: bezna, doar un neon UV, abia am vazut unde-mi pun hainele. In baie am provocat o mica inundatie. Gelul de dus era diluat. Apare fata, trecem la actiune. Masajul de relaxare a fost bun. Cand ma intorc pe spate, fata trece la masajul erotic cu corpul. Fund, sani, manuta, etc. Intreb de sarutari, mangaieri (am un principiu: nu vreau doar sa vad, vreau sa pun mana si sa gust) fata zice ca ea nu permite. Nici macar nu sa intors sa-i vad pusilica. Am terminat printre sanii ei, a mai urmat un val de inundatii la baie, dupa care am fost condus la usa. Dezamagirea mea a fost dubla: o data site-ul nu e actualizat, daca au doua fete, sa fie doar doua semne "disponibila", pe de alta parte receptionera n-ar trebui sa ascunda adevarul sau sa fie la curent cu ce permit fetele si ce nu. Notele: Locatie 7, nu-mi place bezna, becul rosu sau neonul UV, nici sa stau pana la glezne in apa. Ar trebui reparata scurgerea aia. Aspect fata 8 Atitudine GFE 6, fara atingeri, fara sarutari parca eram la masaj prin corespondenta Masaj relaxare 9 Masaj erotic 9 Mecanic, hands off pentru mine O sa mai revin, dar o sa fiu atent sa clarific unele aspecte cu fata, (alta, data viitoare) ca sa nu am surprize neplacute.
  9. Am fost si eu la Iulia. Locatia am gasit-o mai greu, dar dau vina pe emotiile avute. In locatie erau doua domnisoare, eu am ales-o pe Iulia avand o slabiciune pentru blonde. E foarte amabila, cum zicea si colegul, chiar jucause. Am stabilit serviciile, am purces la baie. E prima oara cand sunt intrebat, daca vreau un dus asistat. Am vrut. Fata e comunicativa, simpatica. Dupa dus am intrat in camera unde am inceput atrocitatile. Am inceput cu masajul erotic, ca sa ma descarc, fiind convins ca cel de relaxare e mai ok dupa o alta relaxare :-) Am finalizat in pozitia 69, dezmierdandu-i pusilica dulce. Masajul de relaxare a fost unul ok, era aproape adormit in momentul in care a batut in usa colega ei. Timpul petrecut 40 minute (masajul propriuzis) Tarif 100 RON Locatia 10 Igiena 10 GFE, daca poate fi vorba de asa ceva la un masaj: 10 O sa revin, pentru ca imi place Iulia, deschisa, comunicativa. La prima intalnire nu am incercat sa negociez nimic in plus fata de oferta.
  10. mostaciosul 77, i-am vazut anuntul pe link-ul postat mai sus, am sunat-o cu intentia de a o intalni. Am vorbit doar la telefon, mi-a spus s-o sun daca sunt in Dej. N-a parut prea vorbareata, nu am detalii. ...daca presteaza in parcare, nu cred sa aiba locatie.
  11. Salutare, am dat si eu peste doamna respectiva. Si-a schimbat numarul de telefon, cel pe care am sunat-o se termina cu 252. M-a interesat oferta ei (anal). Am dat peste ea aici: http://www.ematrimoniale.ro/showprofile.php?intIdProfile=64475 Daca nu am voie sa postez link-uri, cu scuzele de rigoare rog administratorul sa-l stearga. Una din poze apare si aici...
  12. Ehei, ce mai teapa! Am comis-o rau! Am gasit anuntul in Piata. Desigur m-au acaparat fotografiile! Tipa-i exact ce mi-a prescris medicul. Cu un corp bestial, la care am visat dintotdeauna, sanii exact cum ii vreau, funduletul, pusilica, picioarele, parul, etc. Neobservand acest topic, am hotarat sa fac o cercetare pe cont propriu la fata locului, sa vin si eu cu ceva nou pe forum in incercarea de a rasplati cumva acele informatii pretioase pe care le-am aflat aici. Sa va povestesc: Acum cateva zile o sun. Raspunde o voce normala. O intreb, daca pozele sunt reale. Confirma. Ma intreaba de varsta ii spun, e ok. Aflu ca am de mers mult si bine pana in Floresti, dar pentru o asemenea aratare merita. Si ma duc. Urc scarile, de ziceam ca-s pe Cetatuie. Ajung la apartament. Stiti voi, procedura de rutina: ajungi la usa, ea se deschide si faptura e dupa ea. O vad cand inchide usa. Super, ea e! Picoare lungi. fustita foarte scurta si o bluza galbena, pantofi albastrii cu toc, care nu se asortau, dar ce conteaza ambalajul? Ajung intr-un hol micut, cu doua usi inchise (dreapta: baia, stanga probabil bucataria), pe ciuer vad niste haine de marime mica, iar sub ele niste pantofi, doua perechi de copii si una barbateasca. Fata ma conduce spre camera. In dreapta era o comoda cu un televizor, in stanga o canapea coltar, deschisa, dar fara asternut. Imi turuie meniul, exact asa cum descrie colegul slick75, cu privirea la podea: 150 Ron OP+NP, iar daca vreau ceva mai special, discutam: Am intrebat, ce intelege ea prin ceva mai special? CIM. Ok, zic, ramane de vazut. Am intrebat, (cu gandul la pusilica superba din poza cu acel piercing) daca accepta sarutari pe corp. La raspunsul afirmativ ii dau banutii ceruti inainte si ma pofteste sa ma dezbrac. Ma conformez, dupa care dau sa merg la dus, dar dameza imi taie elanul scurt, aratandu-mi un pachet de servetele umede: "nu folosim dusul". La plural! Adica nici ea? Intrebare doar retorica, rostita doar in gand, cu referire la pozele din anunt... Totusi, intru in baie sa-mi storc vezica, dupa care ajung inapoi in camera. Ma pofteste pe pat si ma intreaba daca finalizez mai usor sau mai greu. O intrebare fara sens, zic, si raspund ca atare. Nici nu apuc sa ma asez, sare pe ala mic cu prezervativul, si asezata pe covor se apuca de un handjob asistat putin si de gurita ei (era departe de a fi un oral). Dupa un timp si multa concentrare mentala din partea mea, micul pompier incepe sa dea semne de viata. Dameza nu a mai asteptat o tinuta ferma din partea soldatului, ma pune sa aleg pe un ton care nu lasa loc de replici: Merg peste ea sau o iau din spate. ...Si eu care vroiam un LOT, sa-i admir pusilica apetisanta! Ok, pozitia misionarului, cu ea imbracata, cu fustita cu tot. Chiloti nu purta. Incep a-mi face treaba. Si sa vedeti ce chestie! Ma apuca de scrot si incepe sa traga ritmic de ea, ca si cum ar fi manerul de la cratita, sanu se prinda clatrita de fund! Nu-mi venea sa cred! Parca lucra in defavoarea ei, pentru ca mi-am pierdut concentrarea, de care, credeti-ma, aveam mare nevoie. Ok, o pun in patru labe si o iau pe la spate, in speranta de a-i admira funduletul bestial dupa gustul meu. Incep sa pompez, cu scrotul tot in manuta ei. Da. este o priveliste superba. Dar fata se tot tragea in fata. Nu sunt supradotat, totusi nu am reusit aproape niciodata sa o infig pana la "soclu". Incep sa admir privelistea, deranjat doar de un miros acru venind dinspre fata, si credeti-ma, nu era miros de cauciuc ars! Intre timp ea a mai refuzat cateva apeluri pr telefon. Cu greu soseste si momentul meu de glorie! Dar! (pentru ca si aici exista un "dar") cum m-a simtit, fata a sarit de pe bara, taindu-mi maioneza, deposedandu-ma de acel scurt moment, care era si scopul vizitei mele. Imediat mi-a scos caciula, m-a sters si... cam atat. In timp ca ma imbracam, am incercat sa fac conversatie, dar nu am avut cu cine: Imi raspundea cu ochii in jos, in soapta, ca si cum ar dormi cineva. Acum parca-mi inchipui restul "familiei" inghesuiti in bucatarie, in liniste, ca "mami" lucreaza... Timpul petrecut door-to-door: 25 min, halatul 150Ron, risipiti. Notele: Locatia: departe de centru, scari de urcat, patul fara asternut, fara dus: 2 Dameza: Superba (teoretic de nota 10), dar imbracata si nespalata, 6 GFE: doar in visele mele. 0, cu indulgenta Oralul: Mai mult un handjob: 0 Normalul: 1, pentru ca totusi am penetrat-o cat de cat. Concluzia: De evitat! Oricum, dupa cum mi s-a parut, o facea cu sila, ori era obligata ca sa se poata intretine (putin probabil, avea un smartphone) ori de pestisorul din acvariu (sau bucatarie). Spor la toate, si zi faina!
  13. Salutare! Din nevoia de a compensa, si nu numai, am decis si eu zilele tracute sa incep ziua cum se cuvine, la insistentele tot mai dese a micului pompier. Dimineata, pe la ora 9 am luat la rand numerele de telefon din top, una nu raspundea, alta avea deja agenda plina. Asa am ajuns la Ela, sau Ana acum. La telefon a raspuns o voce placuta si amabila. Am intrebat, daca mai are in dimineata aceea loc in carnetelul de bal. Dupa raspunsul afirmativ imi da un reper: Billa, si lista de preturi, pe care eu o uit spontan. Cu gandul la atrocitatile catre care ma indrept, dau sa inchid, dar Ana mai adauga: "nu ti-am spus inca cum arat: Am 1,70 nustiu cate kilograme si 33 de ani". Am zis ok si am inchis. Desigur am citit mai sus toate postarile voastre si am vazut si pozele, de aceea nici n-am intrebat. Ca atare n-am crezut-o. Ajung in zona, o sun, ma ghideaza. Cu liftul am avut ceva probleme, am tot asteptat, dar nu pleca. Intr-un tarziu mi-am dat seama ca nu am inchis usa interioara, dar asa e cand micul pompier incepe sa preia initiativa. Intr-un final ajung in fata usii. N-am mai sunat, Ana a deschis usa. Am intrat, si am avut primul contact vizual. Doamna: Imbracata elegant, in ceva transparent sub care avea lenjerie neagra. Avea in jur de 40-45 anisori, (nu inteleg, de ce nu-si declara varsta reala, oricum e majora, deci nu riscam sa ne complicam cu o **spam editat**), slabuta, vreo 40 kilograme cu pat cu tot, ceea ce pentru mine, nefiind amator de colesterol a fost ok. Inaltimea... vreo 170. Avea riduri pr fata, dar acele riduri erau specifice oamenilor care zambesc mult. Si mie-mi plac oamenii destinsi. Super amabila. Cazarma: Bloc vechi, apartamentul cat de cat pus la punct, 2-3 camere. Baia ok. Sala de seminar mobilat cu o futelnita mare, saltea relaxa, fara probleme de suspensie, pe dreapta ceva mobilier iar in fata patului un corp de mobila cu un casetofon. Ela (Ana) repeta tarifele, eu am ales ON+NP+AP la 150 Ron, cu posibilitatea de a prelungi ulterior actiunea cu inca o finalizare, daca dupa prima o sa consider ca mai fac fata. (Deh, mintea vrea mai mult, decat poate ostasul). Urmeaza partea de igenizare, am primit un prosop curat, un sapun (care nu lasa urme olfactive) si fac un dus. Urmeaza ea. Revine dezbracata si incepem in picioare un DFK, exact pe placul meu, urmat de un oral umed, executat ca la carte. Continuam in pat, ea deasupra, un oral continuat de o revizie a echipamentelor anexe: OO si chiar si un anilingus foarte placut. Cand am considerat ca mi-a ajuns, am facut schimb. Ea pe spate si eu am dat iama pe la pusilica. Era super curata, am incercat si un anilingus timid, dar atentia-mi fu distrasa de prunica asa ca am continuat acolo. Am si penetrat-o cu un deget in timp ce o devoram. Intre timp ea se masa pe sani, oferindu-mi o priveliste superba. Am urmat eu la sani, dupa aceea din nou FK si am considerat ca e timpul sa pun ostasul la treaba. Dupa montarea anvelopei, am inceput cu analul, lady on top. Nu mi sa parut larga de loc. N-a folosit niciun lubrifiant. Ei, acel anal a fost super. Micul pompier era in eclipsa totala, ea facea opturi si alte miscari placute si apreciate de micul pompier. S-a lasat cu toata greutatea pe mine, n-am avut niciun dubiu ca nu face economie de... spatiu. Cand am terminat cu pompatul exitului, prezervativul a ramas curat. La final am trecut la normal, pozitia misionarului, ea cu picioarele pe umerii mei. Nu mi s-a parut larga de loc. Asa am umplut caciulita, acompaniat de sarutul ei. Pe toata durata atrocitatilor, a fost foarte amabila si intuitiva si nu a dat semne ca se grabea. Dupa un scurt dus m-am imbracat si am plecat, nu inainte de a mai primi un sarut de ramas bun. Timpul petrecut door-to-door vreo 40 minute Ce sa zic, fratilor, doamna joaca profi! Cum scria careva dintre voi, are un corp de invidiat de multe tinere suprahranite dar cu varste mai "fragede". Juriul a votat in felul urmator: Locatie: 8. Igiena e ok, dar am mai fost si in locuri mai elegante la aceasi pret. GFK: 9. Fiind in cautarea damezei perfecte, prefer sa nu ma pripesc cu notele mari. Oral: 10. Mi-a placut trecerea in revista a zonelor adiacente. Poate mi-ar fi placut daca mai insista la anilingus, dar acest mic aspect nu-mi schimba parerea Anal: 10. Avea initiativa si muncea cu spor Normal: 10. Nu prea am ce nota aici, eu eram deasupra, alta pozitie n-am mai apucat... Concluzia: O recomand, cu mentiunea ca dameza se preteaza domnilor care prefera fetele skinny. O sa revin. Sa aveti spor!
×
×
  • Creează nouă...