Sari la conținut

unul_oarecare

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre unul_oarecare

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Timisoara

Vizitatori Recenți Profil

1.278 citiri profil

unul_oarecare's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

37

Reputație

  1. Am avut o experiență ciudățică la domnișoara. 🙄 Să nu fiu greșit înțeles: fata e bine crescută, cu bun simț încearcă să facă conversație fără a fi (prea) băgăcioasă... per ansamblu mai mult decât OK. Mai precis: față drăguță, înăltuță, nu are sânii mari dar sunt perfecți din toate celelalte puncte de vedere, plus, cum se zice în popor "stă bine carnea pe ea". Și are un aer de prospețime pe care multe alte fete dintre cele care activează pe aici nu-l (mai) au. Locația însă e destul de "spartană" - intri dintr-un holișor direct în încăperea cu o canapea unde se petrece "acțiunea" dar nu asta a fost ceea ce m-a cvasiblocat ci faptul că mă aștepta învelită doar într-un prosop, ceea ce mi-a dat senzația de fast-fuck. 😐 Am încercat să mă montez cumva și să trec peste impresia inițială provocată de acest "detaliu vestimentar" pe durata unei țigări + duș dar nu am reușit. Nici "modul de abordare" de la începutul acțiunii nu a fost prea GFE... astfel încât am finalizat rapid și dus am fost. Pe undeva îmi pare rău, cred că dacă o prindeam la o oră la care era mai odihnită ar fi fost mai bine dar asta e, atât s-a putut. Personal nu știu nici să zic dacă o recomand sau nu - e după preferințe. Și după dispoziția amândurora - care la noi nu a fost cazul, nu neapărar din cauza vreunuia. Asta e, uneori iese clinciul, alteori nu. Numai bune și spor pe mai departe!
  2. Asta este, noi să fim sănătoși! Cu toții - și tu Andreea și noi (și chiar și inconștienții). Numai bine și toate cele bune pe mai departe.
  3. Bun, daca tot am dat-o in proverbe si zicatori mai exista si ala cu "totul este bine cand se termina cu bine!". Si asa a fost de data asta. 😊 Neintelegerea a fost mediata de Inalta CURte de Casatie si Futatie si pot spune ca Raisa isi merita pe deplin superlativele. E o fata comunicativa, amuzanta si care imprastie buna dispozitie - mai ales dupa ce a trecut (sper!) momentul initial de stres. Iar fizicul e fix ce te astepti, chiar un pic peste: destul de inalta, cu sanii nici prea prea nici foarte foarte dar fermi, o față amestec de inocență cu o doză subtilă de porno... absolut nimic de reproșat, ba din contră. Iar serviciile cât se poate de profesionale - mai ales oralul. Deep, salivă multă, atenție la zonele adiacente... super. AP oricum nu mă interesează. Bine că am rezolvat totul în mod constructiv până la urmă - și să mai treci prin Timișoara! Numai bine.
  4. Dacă vrei discutăm în privat. Nu e nimic dubios aici, nu cred că sunt singurul care nu ia cu el/oprește telefonul - iar semnul respectiv tocmai acest lucru arată, că mesajul nu s-a transmis, nu că te-am blocat. Aș putea să insist și eu și să arăt captura cu mesajele "din partea mea", care arată că nu e așa dar asta e. Țeapă. Voită sau nu - să zicem că probabil a fost o greșeală/neînțelegere. Dar, repet, mai dați un punct de reper că nu e așa greu. Mai ales că pe strada respectivă accesul pentru cei care vin dinspre Mall e blocat/interzis și efectiv ai aproape toată strada de mers - ceea ce pe ploaie nu e deloc o fericire. Din contră. Și in conditiile astea e imposibil de respectat "5 minute" strict (am verificat, la :57-:58 deja sunam de zor ).
  5. Nu te-am blocat - poti sa-mi deblochezi contactul și să citești mesajele mele ulterioare. De regula, odata ce am stabilit detaliile, las telefonul in masina. Din cauza ploii mi-a fost imposibil sa ajung de la capatul strazii unde parcasem la adesa ta in cele 5 minute estimate. Asta e - teapa.
  6. Din ciclul "la pomul lăudat să nu te duci cu sacul..." - am luat azi o țeapă urâtă de la domnișoara. 🤢 Acum orice țeapă e urâtă dar cât te mai și face ploaia ciuciulete pentru că stai și formezi numărul oferit la interfon de 4-5 și nimic, nimic... chiar e urât de tot. Ce naiba, dacă tot primiți confirmarea - dați și un reper ceva, că nu e așa greu. (gen, e un loc de joacă în apropiere). Asta e, învățătură de minte să mai fac orașul cap-coadă pe ploaie. Sper ca alții să aibă mai mult noroc sau dispoziție mai bună de la Raisa. La mine nu a fost cazul. Frumos era să mă anunțe dacă a intervenit ceva.
  7. Se pare ca am nevoie de expertiza aparte pentru a reusi o programare pe WhatsApp. Asta e, mai incercam...
  8. Am fost și eu la domnișoara nu cu mult în urmă, atunci când încă se afla pe meleagurile noastre. O experiență... interesantă, cu plusuri și minusuri. 1. Locație/apartament - cu loc de parcare aproape, apartamentul curat, nou, baie bine dotată. Ca plus special: un pat "rezistent la acțiune" nu o dejghinătură care să scârțâie de să-ți taie tot cheful. 2. Aspect - tipa arată beton. Micuță fără a fi minionă, bine proporționată, cu niște sâni impecabili de numai să te joci eu ei, cu o față dulcică... ce mai: tipic "the girl next door". Sau bunăciunea din clasa paralelă din liceu pe care visai să o fuți în adolescență. :laugh2 2. Servicii - aici încep minusurile. Că tot e protejat, OK - înțeleg și nu mă deranjează prea tare. Aproape deloc chiar deoarece na, paza bună trece primejdia rea. :hug1 Dar faptul că impune tot felul de restricții la mângâieri chipurile "pe motiv de igenă"... devine cam iritant. Cum mă stârnise însă prea tare aspectul general am trecut peste asta și, după un minim de giugiuleli, am luat-o la un umeri-craci. A rezistat onorabil - mai ales că nici eu nu au reușit să mă abțin prea mult ( eram cam stătut așa că ăla micu' a început să dea pe-afară repede ). A urmat un duș, vreo 15-20 de minute de conversație - foarte chinuită și anevoioasă la început dar dup-aia s-a mai dezghețat atmosfera și am încheiat cordial, cu râsete și glume, înainte de a trece la faza a doua. În care și-a mai spălat din păcate printr-un OP bine efectuat care a trezit la viață pe cine trebuie, după câteva minute bune de muncă asiduuă. :bow Așa de bine, încât a făcut față la un LOT executat profi și, aș zice chiar cu o urmă de pasiune. Una peste alta, o experiență agreabilă - deși se putea și mai bine. Sper să revină pe malurile Begăi.
  9. Greu de gasit noaptea ceva... nu-mi trebuie doua - macar una sa fie, da' buna. :)
  10. Lasa-l pe Orbanelu' - ne descurcam și fara daca primim ceva noutati...
  11. Vizitat domnisoara. Aspect fizic placut - desi ma asteptam din poze sa fie ceva mai inalta ( are in jur de 1,65 estimez ). Lucreaza seara/noaptea tarziu, ceea ce poate fi un avantaj. Nu face CIM dar oralul e ok, ce ceva atentie la zonele adiacente. NP corect dar nimic spectaculos. Deschisa, glumeata. Muzica ruseasca din fundal m-a binedispus.
  12. Nu vrea să fiu rău deoarece finalmente e o chestie de gusturi dar e una din puținele fete la care m-am răzgândit atunci când i-am văzut fața obosită. :(
  13. Am încercat să sun... eșec. :( A rămas același număr de telefon sau s-a schimbat ?
×
×
  • Creează nouă...