Sari la conținut

farmacistu

Serious Contributor
  • Număr conținut

    282
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

farmacistu a câștigat ziua ultima dată pe Iunie 17 2013

farmacistu a avut cel mai apreciat conținut!

1 Urmăritor

Despre farmacistu

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Constanta

Vizitatori Recenți Profil

8.538 citiri profil

farmacistu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Very Popular Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

576

Reputație

  1. Vizitat si eu donsoara.. Probabil am avut asteptari f mari in urma recenziilor citite.. Programare,confirmare urcat dusat totul ok pana aici.. Caprioara dragutica amabila fund misto, un Loredana Chivu wannabe,despre sani nu s fan silicon si nu comentez pe subiect... Partea orala ma interesa si pot sa spun ca a fost usor dezamagitor in sensul ca s a plictisit repede,sporadice si scurte atentii la accesorii..graba pe pus caciulita.. Cam toata cele de mai sus sunt un turn off pt mine personal.. Am fost nevoit sa finalizez manual ca era clar ca nu ajungem nicaieri.. achitat 150 si plecat cred ca in max 15-20 min cu tot cu dush.. pt cine vrea ca mine ,doar un oral bun si implicare , cu regret,dar nu recomand..
  2. Buna la baieti.. A mai tras fata teapa la cineva pana acum sau sunt primul norocos? gen programat cu o zi inainte,confirmat azi ,dat locatie..si ioc raspuns la fata locului..
  3. Am ajuns si eu la don'soara.. Locatia cea descrisa mai sus , pe langa Hotel Regal.. Fzic ok - ish as zice,dar e subiectiv..sanii spectaculosi de acord.. Servit doar cu oral facut bine, tehnica buna , fara vreo atentie insa si la adiacente..in rest nik de reprosat Per total I as da un 8 Amenda 150+50 Happy hunting!
  4. Nu si a incercat nimeni norocul?
  5. In regula..Multumesc. Inteleg ca vei anunta tu cand esti disponibila?
  6. Recunosc ca n am avut rabdare sa citesc tot topicul. Un nr de telefon functional la care te pot gasi? Un update al serviciilor? Multumesc
  7. In concluzie inteleg ca nu mai este nimic de facut interesant prin Chisinau? si cate legende circulau prin romania,,:(
  8. Chiar nu s a riscat nimeni la fatuca asta?
  9. Salutare la baieti! Mai rarut,dar mai ajung si eu pe la fete.. Asadar, atras de notele pozitive la examenele orale ale domnisoarei, am hotarat sa i propun o intalnire.Foarte amabila in discutie am stabilit ora si mi a dat indicatiile pentru locatie.La ora stabilita am ajuns ghidat suplimentar inlocatia din faleza.Apart mare,curat, n am vizitat baia venind direct de acasa ready2go.Ea insa a folosit o pentru un refresh inainte de actiune. Cineva a spus inaintea mea ca arata mai bine decat in poze si vreau sa i dau dreptate.Una peste alta am fost placut surprins de toate aceste aspecte mentionate. Am si socializat un pic,fiind amandoi fumatori si am constatat ca este o fatuca deschisa si draguta si poti discuta lejer cu ea. Cat despre actiune, pot sa precizez ca am avut parte de un oral destept facut,cu atentie in zonele adiacente si cu multe artificii proerctie(scuipat,lins,batut de limba,degetele in pasarica,privit in ochi etc).Finalizare orala cu cu felicitari. Notele vin in felul urmator. Aspect fata 8.5 Locatie 9 GFE 8-9 Sex oral NP - 9-10(depinde de gusturi) SN- n am dorit Amenda 150 1nr Concluzionez simplu : REVIN, RECOMAND ! Happy hunting!
  10. Hai ca m am riscat eu... Locatia este pe Cismelei la blocurile de 10 etaje.In locatie 2 fete-nu am vzaut colega..Dus ok-geluri..prosop este da nush cat e de spalat de la un client la altul.Eu am facut dush,ea a zis ca facut inainte.N am depistat nimic suspect pe parcurs. Igiena 8 locatie 9 Domnisoara este cea din poze..insa pozele retusate.Nu e o f mare diferenta,mai ales suita pe tocurile rosii din poze.Odata data jos,mai scade la imagine..i as da un 8-9 sa zic. Si cam aici se termina partea pozitiva. odata trecuti la pielea goala,apare senzatia de repede inainte..Oralul absolut nememorabil,fara mare tragere de inima,atentie scazuta si doar la cerere la adiacente. Trecut la pozitia mama iedului pret de cateva minute cu aceeasi implicare minima, ba chiar presarata cu niste fuga din ciocan la ritm mai alert. Finalizarea manuala pe corp.Nu primeste copii in gurita din pacate. Nota 5 cu indulgenta pt sex(oral+normal) Tarifare 150 un nr(plus 50 pt neprotejat)-250 ora N as zice ca recomand la pretul asta pentru lipsa de implicare in act..Ca atitudine nu i tocmai rea insa evident n are nicio urma de placere in ce face. Happy hunting!
  11. La telefon zice asa: 100/200 tarifare pt sex oral nep/normal fara finalizare orală sau faciala. Zona de activitate Capitol
  12. Am ajuns si eu pe la domnisoara Larisa. Vizita scurta de lucru a constat in oral doar , la care ii pot da un 7, semideep cu ușoare atenții la anexe si finalizare manuala. Probabil ca am fost eu ușor grăbit si nu am clickuit cu ea deloc. In plus fizic nu este deloc pe gustul meu fiind extrem de slaba asa cum spunea si alt coleg inainte. Am notat oralul cu 7 , fizic (subiectiv) 6-7 , apart f ok cu de toate -9 , atitudinea buna 8-9 insa eu unul nu mai revin insa o pot recomanda celor cu gusturi skinny. Happy hunting!
  13. Am sunat o pe domnisoara.. Serviciile sunt oral protejat/neprotejat si normal la 300 RON ora. Prestează si anal cu 100 RON suplimentar. Locatie la un hotel din mamaia. Am fost pan la fata locului insa n am rămas pentru ca nu m a convins ca merita banii astia dpdv fizic. Pare a semăna cu cea din poze insa nu bag mana foc ca este aceeași. Era mai corect un 150-200 ora daca ar fi sa mi dau o părere . Poate compensează cu serviciile. Happy hunting !
×
×
  • Creează nouă...