Sari la conținut

jioana

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre jioana

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Timisoara

Vizitatori Recenți Profil

4.445 citiri profil

jioana's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. te deplasezi si in strainatate ?

  2. SUNT SALBATICA PISICUTA TE FAC DIN GURITA SI BAGI MANA SUB FUSTITA SUNT FIERBINTE FINUTA TE LAS SA O SCOTI CAND NU MAI POTI. TE ASTEAPTA SA VI LA UN JOC DE NEBUNII. NU RASPUND LA SMS. NR.PRIVAT POZELE REALE. MULTUMESC 0752350313; 0733739524.
  3. jioana

    Masturbarea inselare?

    Daca nu ma masturbez nu ma simt bine. Imi face o foarte mare placere sa fiu privita in timpul masturbarii. Imi place reactia partenerului meu, sezul de dupa e mult mai excitant.
  4. Buna! Ma numesc Jioana, am 23 de ani, 1.70 m, 48 kg si sunt escorta Lucrez dupa preferinte singura sau cu o colega. Nu sunt noua in domeniu, dar nici veche. Sunt roscata sau blonda, depinde de preferinte. Ochii verzi, buzele senzuale, mai departe vei descoperi tu singur. Sunt foarte discreta si atenta la cele mai mici detalii. Nu veti regreta dupa ce ma veti cunoaste. Pozele sunt reale si foarte recente, insa nu din locatie. Bine-crescuta, la propriu si la figurat, vesela si deschisa . Nu am un program fix, dar nu sunt foarte matinala... Pot fi contactata la nr 0752350313 sau 0733739524. Pupici, Jioana Pisicutele nu sunt cuminti tot timpul sunt firbinti,motan turbat de mult te-am cautat hai la noi sa ne jucam cu tine!!! Nu raspundem la nr sau sms privat.
×
×
  • Creează nouă...