Sari la conținut

marlon

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre marlon

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    arad

Vizitatori Recenți Profil

801 citiri profil

marlon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

15

Reputație

  1. Nr. de tel al cucoanei il gasiti putin mai sus dat de userul "statistics"... Are anunt pe publi24 "Doamna matura cu poze reale submissiva total" si are si nr tel...........5561. In poze e dna costumata in negru, par scurt blond- platinat langa/pe un pat si Isi cauta ceva prin geanta (lampa lui Aladdin probabil...) Multa bafta la (p)utut!
  2. EU nu prea postez aici dar citesc forumul si cand vin in Tara/rar folosesc inform cu folos, mersi mult sunteti cei mai tari! Acum sa spun si EU despre intalnirea cu d na Mia, Maria pe numele ei, are o varsta ca si mine de altfel dar se tine bine,draguta si sexy cu putina burtica dar cu piele fina si muschi tonifiati, usor bronzata si cu ochi frumosi albastri. Am gasit o pe Dragalina 23 la o pensiune, camera OK, curata, fara clima dar cu ventilator, baie micuta(casa,dus), pat mare si TV cu muzica etc. EU obosit de munca si caldura pe ziua respective am luat doar un ON, DEEP SI CIM. Adica cum zicem noi astia trecuti de o anumita varsta si satui de calareala o m..ie adevarata! Am cerut submission adica sa faca CE vreau, cand vreau si cum vreau fara sa si impuna vointa, EU fiind Stapanul gurii ei! Am inceput cu in grow dick adica cu jucaria me a/dimens medie, culcata fiind, o ia toata in gura, lipita cu buzele si cu limba in actiune si vacuum, a supt ASA pana juniorul a inceput sa creasca in gura pana spre gat cand a inceput sa si pompeze Putin. EU I am cerut ASA avand experienta olandeza si CEA cu " Dominican lips"! I- a placut si ei chiar a facut excess de zel, si am temperat o ca nu mi place la supt prea agresiv, uneori mai simti dintii. Au urmat pozitii de dominare gen "worship cock" in care am pus o in genumchi,pe pat cu capul in jos sa simt tot gatul (pussy like throat), ea lungita in pat EU pe gatul ei cu capul ei in mana (skull f..k),si am terminat glorios EU pe spate Ea inghitind comod tot instrumentul, EU apasand pe cap si incercand sa ating profunzimile gatului si in timp CE ejaculam spasmodic ea lingea frenetic preputul inghitind sperma fara nici in effort sau gag reflex. Fara chiar sa I cer sa a continuat sa Tina in gura jucaria me a ceva timp, desmierdand o si lingand o pana s au terminat toate senzatiile in zona "crepusculara". Apoi amandoi am stat lungiti cateva minute, EU admirand abia acum pasarica, jucandu ma cu ea si cu formele poponetului si intr un final am plecat multumit ca " sclava me a" mi a daruit momente de placere si destindere ca ale unui sultan. Cadoul: 150 Ron finalizarea, Max 30 min dar cred ca am stat vreo 45 depinde de starea ei, nu te grabeste, cred ca era interesata de CE urma sa se intample.Note_aspect=7 (burtica/vergeturi,ceva riduri fata),Atitudine =9, ON= 10 dar cu minus, la deep pe spate nu o inghite perfect cand e hard, dar e cu CIM&swallow si continued suck after deci totusi merita 10,oricum isi da silinta si e destul de submissive (nota8). Cam atat, merita pentru cine vrea senzatii genitale locale si pt submissions/mouth slave, pt cine vreau domnisorici cu fire, nu. Dar EU o s o mai vizitez cand am chef sa f..t in gura o dama!
  3. Cu multă placere,ești o dulceață de fată! Pe curând, pa.
  4. Bifat donșoara:blonda frumoasa sexy exact ca in poze,confirm ca sunt autentice. Acțiune: sarutari pe corp putin pe gura, pe sâni, se uda natural,oral np 8,normal dau 10, geme frumos are o voce plăcută,n am rezistat decât 5 min,finalizat in balonaș poz misionar, n am apucat alte poz poate altădată.Are o atitudine ok, sigur de revenit. Ciocane tari!
  5. Nu e deloc de evitat! Cine a scris sigur e cineva de la concurenta. Eu ma duc si o f...t ca pe o sclava, mica sub mine! O nebunie!
  6. Ce nu pot eu sa inteleg e lipsa marlana de respect fata de asa doamnisoare dragute si profesioniste iar Silvy e si f inteligenta si se da peste cap sa satisfaca boarfele de curvari (caci astia suntem noi nu ele). Probabil barbatia si politetea elementara lipseste, educatia barbara si misoginismul suburban, de neiertat adevaratilor gentilomi, primeaza iar bruta suburangutana profita nemeritat de placerile subtile oferite de asemenea nimfe altadata venerate asemenea unor zeite. Nu- mi ramane decat sa deplang asemenea haite de caini zabalosi ai ''regnului humanoid'' si sa continui sa respect si sa iubesc femeia in toate ipostazele ei superbe. un nostalgic al bunelor maniere...
×
×
  • Creează nouă...