Sari la conținut

pasiune9011

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    139
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre pasiune9011

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti
  • Interese
    Plecere, distractie, sex

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

pasiune9011's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

134

Reputație

  1. Multumesc, Michelle ! Pentru atenția acordată, pentru relaxarea primită, pentru buna dispozitie recastigata în prag de seara. Si nu in ultimul rand, imi multumesc si mie pentru faptul că am decis sa te revizitez! Ținând cont de mulțumirile transmise, imi asum in totalitate afirmația: Michelle este de Oscar!!!! Spor!
  2. Sunt prea neînsemnate cuvintele scrise se mine, raportate la cum m am simtit alături de tine!!!
  3. Nu am cuvinte sa pot descrie timpul petrecut alături de Cristina! Ce vreau sa spun este doar ca nu si merita locul la Top! Ar trebui să fie în TOPUL ESCORTELOR DE LUX (dacă exista)!!! Multumesc, Cristina!!
  4. Salutare futaciosi! Sărut mâna stimată domnișoară! La începutul verii am avut plăcerea să o să întâlnesc pe Ana Banana, experiență trăită fiind intensă! Am numai cuvinte de laudă la adresa ei, pe tot parcursul întâlnirii venind în întâmpinarea nevoilor mele. Nu am veleități de narator, asa ca ma rezum doar la o recomanda si a-i da nota 10. Spor la treaba tuturor!
  5. Saluatare! Domnișoara mai activează? O zi bună!
  6. Bună dimineața! Simona este o femeie care știe sa facă omul de lângă ea sa se simtă bine. Am vizitat-o acum câteva săptămâni și nu regret ora petrecută alături de ea. Personal mi-a dat impresia ca am futut o colega / amica pe care o aveam pe lista de ceva vreme. Fumat o tigara, mers la dus. Revenit în camera am regasint-o pe Simo goala, provocându-ma din priviri. Apoi a început nebunia: supt ea, lins eu, lins eu, supt ea; schimbat câteva poziții urmate de finalizare orala (supt pana la ultima picatura). Trebuie sa remarc sânii cu sfarcurile erectile, curul cu bucile ferme, pizda strâmtă, locația discreta și motanul somnoros. Nota 9. Mulțumesc Simo!
  7. Cine e pasionat de doamne mature, Michelle e o femeie care nu trebuie ratată! Cine doreste sa experimenteze plăceri sexuale noi, Michelle este femeia care va poate duce pe culmile extazului! Am avut privilegiul sa o cunosc pe veritabilă doamna acum aprox 3 saptamani. Fire extrem de jovială si empatica, m-a facut foarte repede sa ma simt ca si cand ne cunoșteam de o vesnicie. Încă ce l-a intrare mi-am dat seama ca o sa plec multumit de investitia ce urma sa o fac, lucru pe care l-am confirmat la final, când am plecat cu genunchii usor tremurand. Acțiunea a fost condimentata cu specialitatile casei (anal, anilingus, squirt) finalizarile fiind explozive, evident, datorita pasiunii, cu care doamna s-a implicat în satisfacerea nevoilor mele. Multumesc, Michelle, pentru clipele oferite, cu certitudine o sa revin! Nota 10 pe linie!
  8. Before and after! Enjoy! https://ibb.co/9nhbDb3 https://ibb.co/f2T0KCG
  9. https://ibb.co/mT9w84C https://ibb.co/19pF1jv https://ibb.co/JQzVm2L https://ibb.co/PzkVR9C Saptamana furmoasa sa avem!
×
×
  • Creează nouă...