Sari la conținut

budala

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre budala

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    oriunde

budala's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

54

Reputație

  1. P.S.3 Pozele, desi eu nu le-am gasit pe net, nu sunt ale ei.... are tatuaje pe piciorul drept si sub buric.
  2. Seara buna! Cu scuzele de rigoare pentru inactivitatea indelungata pe forum, incerc sa fiu si eu de folos comunitatii. Asadar, mutat recent in capitala pe termen nedefinit, mi-am incercat norocul la ceva domnisoare care se deplaseaza. Una, doua, trei telefoane si nimic....numai neserioase....in fine,,,, la un al nu stiu catelea apel mi se pare ca l-am prins pe ala de sus de un picior: http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Sex-Total-Doar-la-tine-sau-la-Hotel/7b0f6d70716c6b56.html Am sunat, a raspuns o voce placuta, ne-am conversat despre tarife si servicii,,,,,totul ok. Stabilim intalnirea si ne vedem in 30 min. Ma roaga sa cobor dupa ea ca ii e frica sa mearga cu liftul. Ma duc jos, o aduc la locul faptei, o invit la o tigara. Tipa arata bine, cam bruneta,,,dar zic hai ca mere ca arata ok. si apare prima surpriza.... citez din amintiri: "nu e 300 ora,,,, e trei sute finalizarea"....zic "stai ca-nebunesc....cum puii mei...ma duceam la o locatie de lux de banii astia.... trec si peste asta...si negociem la 300 doua finalizari indiferent de timpul petrecut. M-am socotit ca daca la prima finalizare ma termin repede - ca asa mi-e felul - la a doua, fiind cu ceva wiskey la bord o sa aibe treaba fata. Merem in camera si ne dezbracam. Achit consumatia ca asa mi s-a cerut si trecem la fapte. Eu facusem dus, ea nu a cerut, dar parea ca facuse. Aici a doua surpriza..... nu fac oral decat protejat....vrei neprotejat...inca 100 lei....wtf.....trec si peste asta si incepem un oral protejat, mecanic, slab si fara implicare. Dupa 2 minute se opreste si zice: nu merge asa....hai la normal..... ))))).... cu ce mama dracului la normal, ca dupa oralul ei se blegise de tot gogu! Cu chiu si vai reuseste sa imi faca o finalizare orala protejat. Dupa reusita de exceptie, ma hotarasc sa rup pisica si ii cer sa paraseasca locul si sa returneze diferenta. Cam face pe proasta ca nu pricepe, ca ce s-a intamplat,,,,,etc. In final raman cu o paguba de 200 lei si cu o lectie invatata (sper). Acum, daca mai are rost, notele: Modalitate de contact: telefoanele din titlu Locatie: la mine - no comment Aspect: daca nu ar fi fost experienta neplacuta probail as fi dat 9 Oral: 5 - dau nota de trecere ca in final a reusit sa ma termine Normal: nu stiu/nu am incercat ca nu am avut cu ce Anal: nu face - desi in anunt zice ca da Per ansamblu nota 3! Concluzie: de evitat! sper sa nu mai ia si altii teapa! P.S.1 Rog moderatorii sa mute topicul la rubrica potrivita daca eu nu am nimerit. P.S.2 Va dau voie sa radeti de mine ca merit!
  3. Salutare din nou! Dupa patania cu Antonia pe care am povestit-o deja pe pagina ei mi-am incercat norocul la Oana. Am sunat, mi-a dat adresa si am purces spre locul faptei. Ajuns la locatie am fost intampinat cu o tinuta provocatoare. Am trecut direct in dormitor deoarece colega cu imparte locatia avea musafiri. Am discutat cu ea mult si bine de parca ne stiam de 100 de ani. Dupa un dus de improspatare am trecut la actiune. A inceput cu un oral foarte bun si cu destula atentie la zonele adiacente. Apoi am pus balonasul si am trecut la lupte. Finalizat in pozitia mama iedului. Si acum notele: Locatie: 10 - desi nu e lux, apartamentul este foarte curat. Se vede ca fetele au grija de el. La fel si la baie - foarte curat si tot ce trebuie; Oral: 9,50 - intotdeauna e loc de mai bine; Normal: 9,5 - aceeasi explicatie ca mai sus; probabil ca la urmatoarele mele vizite va fi mai bine; Igiena: 10 - totul a fost asa cum trebuie; GFE: 10+ - mai rar gasesti pe cineva cu care sa nu porti discutii sterile; Halatul: 140 lei/ora; Sper ca nu am uitat nimic. Toate bune!
  4. Salutare! Din pacate domnita se dovedeste a fi neserioasa. Ieri seara satul de atata frig si ploaie am sunat la Antonia. Mi- a raspuns, mi-a dat adresa ca sa pun GPS-ul, fiindca nu stiu inca strazile dupa nume nefiind din zona. Am stabili ca ne vedem in 15-20 minute. Am ajuns la locul indicat, am sunat si am ramas interzis cand a spus ca ea a plecat de acasa. Din punctul meu de vedere este neserioasa. Toate bune!
  5. Va salut din nou! Intrigat de discutiile interminabile pe seama sosetei mi-am facut timp sa o vizitez pe domnisoara Andreea. Am pus mana pe telefon, am sunat si mi s-a raspuns prompt. Am intrebat daca are timp liber si am cazut de acord sa ne vedem intr-o ora la adresa pe care mi-a trimis-o, ulterior, prin SMS. Sincer am fost un pic reticent deoarece la telefon mi s-a parut un pic ezitanta. In fine, ajung la locul cu pricina, in zona Inelului 2 (daca am retinut bine - nu sunt din zona), intru in scara si in sfarsit ne cunoastem. Am ramas placut surpins de aparitia din fata mea. E o domnisoara simpatica, bine proportionata. M-a asteptat intr-o tinuta neagra, destul de sexy. Din pacate in apartament era destul de frig asa ca s-a echipat cu un capot. Apartamentul in sine este foarte curat, dar un pic cam vechiut. Am stat ceva vreme la taclale la tigara si cafea. E volubila si dupa ce spargi gheata se poate discuta cu ea. Am trecut la ostilitati nu inainte de a face cate o sedinta de reimprospatare la dus. Din pacate, la dus, apa era rece spre putin dezmortita (lucru pentru care si-a cerut scuze). Am trecut in dormitor unde avea instalata o aeroterma pentru a suplini gheata instalata in calorifer. Dupa ceva discutii pe tema evolutiei ostilitatilor a trecut la actiune cu imbratisari si sarutari pana a ajuns la ala micu. S-a lipit bine de el si cu multa atentie l-a ingrijit pana a dat pe afara. Apoi a luat servetele umede si l-a bandajat ca sa nu-i fie frig. Am trecut amandoi pe la baie si ne-am reintalnit in bucatarie la o tigara si restul de cafea. A mai sunat telefonul ei din cand in cand si cu scuzele de rigoare s raspuns la cate unul sau doua numere pe care le cunostea. Am mai palavragit putin si apoi am reluat drumul spre dormitor. Am reluat cu un oral executat de ea ca la carte, in timp ce eu i-am alintat pasarica cu degetelele. Sincer nu prea mi-a venit sa trecem la normal asa ca am lasat-o sa se joace in continuare pana l-a facut iar pe ala micu sa se ude tot. Si notele: Locatie: 8 - apartamentul este foarte curat dar se vede ca e cam multa vreme de cand nu a fost investit ceva in el; peste asta as fi trecut, dar partea cu apa rece la dush e cam trista cand trebuie sa-l speli pe ala micu; GFE: 9,5 - eu unul am facut acel "click" cu ea si m-am simtit foarte bine (nu dau zece din principiu - asa sunt eu exigent) Aspect domnisoara: 9,75 - mi-e mi-a placut tot ce am vazut si pipait Oral: 9,5 - bine executat, cu atentie la zonele adiacente Normal: - nu am incercat inca - data viitoare Halatul: 200 lei/h - nu s-a uitat la ceas si a insistat sa imi spuna ca nu e o problema daca ne lungim Concluzie: eu unul am sa revin cu prima ocazie cand am timp. Sper ca nu am uitat nimic. Sa fiti iubiti! (de cine vreti voi!)
  6. Prietene, gusturile nu se discuta, zic eu. Daca eu am fost multumit asta e tot ce conteaza pentru mine.
  7. Salutare! Cu scuzele de rigoare pentru lunga mea disparitie din acest peisaj (din motive independente de mine ) revin cu o recenzie. Am fost la d-ra din anunt zilele trecute, dupa o incercare esuata cu cateva zile inainte. Nu am sa insist pe povesti si am sa dau notele cu cateva explicatii: Locatie: 8,5 - locul este curat dar apartamentul este cam ponosit iar mobila e de pe vremea bunicilor GFE: 9,5 - domnisoara e volubila si se pricepe sa intretina o conversatie si chiar ai ce discuta cu ea Aspect domnisoara: 9,5 - no comment Oral: 9,5 - bine executat, cu atentie la zonele adiacente - nu dau 10 deoarece am avut parte si de mai bine Normal: - nu am incercat Halatul: 200 lei/h Concluzii: de revenit cu siguranta Toate bune!
  8. Dragi tovarasi si pretini iaca a venit vremea de o noua recenzie! Sa incep cu inceputul: ajuns prin "dulcele targ al Iesilor" dupa ceva deplasari prelungite, zic ca e vremea de un pic de eliberare. Scot laptopu` si apelez la cel mai util ajutor in domeniu adica la forum. Incerc vreo doua numere de telefon, dar fara <<succes-uri >> . Sun si la domnita din acest topic si din fericire pentru mine imi raspunde. Imi spune ca nu e la locatie ci acasa la bucatarie. Nota 10 pentru sinceritate! Stabilim o intalnire la locatia din Tudor ceva vreme mai tarziu! Ajuns la locatie la ora stabilita ma ghideaza la apartamentul cu pricina. Apartamentul nu e cine stie ce dar merge. Intru, ma fac comod si ma apuc de o tigara. La inceput e un pic mai ciudat ca nici eu nu sunt sociabil si vorbaret iar ea nu stia de unde sa inceapa. In fine spargem gheata si discutam pe diverse teme. Dupa inca o tigara trecem la ostilitati, ca si eu si ea venisem dusati de acasa. Incepem cu un oral, ca i-am explicat de la inceput ca sunt un mare fan al genuluihttp://1.1.1.4/bmi/nimfomane.com/forum/public/style_emoticons/default/blowj0b.gif . Actiunea incepe cu sarutari pe corp pana se ajunge la locul unde ala micu deja dadea semne de viata! Continuarea vine cu mult talent si cu destula atentie la oo! Totul se termina cu o explozie in gurita. Nu se abandoneaza lupta pana nu se stoarce tot!!! Aici bravos! Mai rar asa dedicatie!!! Cotinuam cu o igienizare si ne asezam la povesti si la tigara! Dupa ceva vreme revenim la "treburile noastre" si punem din nou de un oral pentru revigorare. Contrar asteptarilor mele "ala micu" se energizeaza repede datorita maiestriei interlocutoarei! Punem un balonas si trecem la: eu dedesubt - ea deasupra (intotdeauna am fost lenes la capitolul asta). Se misca bine dar cum eu nu sunt adeptul genului cu balon, dam balonasul jos si revenim la oral! Totul se termina din nou cu un CIM spectaculos! Am fost la dus, dupa care am lasat cadoul deja binecunoscut, imbracat si decolat! Acum notele: Locatie = 6 (dupa cum spuneam apartamentul e ok dar de moda foarte veche; la baie erau trei prosoape dar toate puse pe acelasi cuier din perete deci nu stiai ce sa alegi; geluri de dush erau la alegere; lipseste o perna pe frontul de lupta - a spus ca rezolva problema ); Fata = 8 (este placuta dar numai pentru cei care agreaza genul plinut - mie unu mi-a placut) Igiena = 10 (nimic suspect totul foarte curat) Oral= 9+ (foarte bine executat oralul cu foarte mult sarg; nu dau zece din principiu - trebuie sa lasi loc de mai bine) Normal= 9+ (atat cat am avut timp sa-mi dau seama ca nu am rezistat mult cu fesu si l-am dat jos) Anal= nu am incercat ca n-am avut chef, dar cine stie data viitoare GFE=9 (se straduie sa fie cat mai placuta si de obicei reuseste - are un mare plus de la mine la capitolul asta ca eu sunt mai salbatic si necomunicativ) Per total o experienta placuta! Recomand! Data viitoare o sa incerc sa o cuplam si pe colega ei mary sa vedem ce iese! Salu-TARE la toata lumea!
  9. Salu-tare la toti! Am avut placerea sa o intalnesc pe d-ra undeva prin februarie, pe cand eram in delegatie. Sper sa-mi fie iertata intarzierea dar motice tehnice m-au tinut departe de forum! Sa trecem la subiect: entuziasmat de poze si de recenzii sun la numarul cu pricina si imi respunde o voce placuta. Discutam detaliile la telefon si stabilim intalnirea. Apare la ora stabilita si sincer mi-a crescut brusc entuziasmul cand am vazut-o! Ce sa mai spun, e exact genul meu! Am facut cam tot ce ne-a trecut prin cap. E foarte deschisa si are GFE ridicat. Acum sa trecem la note: Locatia: Hotel - nu am ce nota sa dau Aspect: 9,9 - nu dau zece niciodata dar e o chestie de principiu - daca ar fi sa dau cuiva 10, ea ar primi cu siguranta un 10+ Igiena fata: 10 Oral: 9 - e foarte priceputa dar e loc de mai bine Normal: 10 - se misca foarte bine si stie sa scoata ce-i mai ""bun" din tine Anal: 10 - se vede ca-i place si asta pe mine ma excita fantastic GFE: 10+ - ca si toata lumea care a fost prin preajma ei trebuie sa spun ca e una din cele mai placute prezente din cate am cunoscut Halatul: 450 lei ora - sincer va spun ca nu mi-a parut rau de nici un banut!!! Sper ca am facut recenzia cat mai completa! Salu-TARE!
  10. Va salut colegi de nebunii! Deoarece mi s-a prelungit permisia in iasi am decis sa mai profit de timpul liber. Zis si facut. Am contactat domnisoara pe adresa de mess din titlu si dupa cateva detalii stabilim o intalnire la hotel. Cat am asteptat am facut un dus cu gandul sa nu mai pierd timpul.Prima surpriza a fost faptul ca a ajuns mai devreme cu 5 minute inainte de ora stabilita! A doua surpriza a fost cand am vazut-o pe domnisoara: imbracata elegant si mult mai draguta decat ma asteptam. Blonduta, tipul slim, cam 1,60=1,65, sani potriviti dar foarte frumosi, si un posterior superb! Am servit un suc si ne-am apucat de vorbit verzi si uscate. E foarte comunicativa si incearca sa se faca placuta. Prinde din zbor orice subiect si il dezvolta cu tine de parca te stie de o viata! Am trecut apoi la ostilitati incepute cu un oral foarte bine executat cu destula atentie outelor! Am continuat asa pana cand am pus caciulita si a trecut on-top! Aici din nou surpriza: daca nu te tii bine te plimbi cu tot cu pat prin camera! N-am rezistat mult la asa tratament si am terminat cuminte in caciulita! Dupa un dus si inca ceva conversatie am trecut din nou la lucru. Un strop de oral la fel de bine executat pentru activare dupa care am trecut la alte cateva pozitii. Miscarile sunt bune, desi pe ici pe colo mai are nitel de lucru. Face si un pic de "galagie" ceea ce e ok! Am terminat iar oral, ca eu sunt un mare fan! Acum aprecierile: - Locatia - Il Primo - curat, ingrijit cu tot ce trebuie - 10 - GFE - sincer nu mi-am dat seama cand a trecut timpul iar discutiile au fost placute - 10 fara retineri - Oral 9,5 - are momente cand o ia valul si se grabeste dar daca ii atragi atentia se rezolva; - Normal: 9,90 - ma omorat on top; nu dau zece din principiu! Platit 500 RON pentru aproximativ 2 ore - sincer nu m-am uitat la ceas dar timpul a zburat repede tare. Eu o recomand cu caldura desi poate pretul pare cam mare, mai ales daca adaugi si pretul camerei, dar eu zic ca a meritat! Eu am sa revin la urmatoarea debarcare in zona! Va urez spor la tot ce v-ati propus!
  11. Va salut cu pusca goala! Va cer sa aveti putina indulgenta si sa nu ma judecati prea aspru avand in vedere ca e primul post. Tocmai ce m-am intors de la doamna cu pricina si tin sa va spun ca nu am fost deloc dezamagit! Oralul e foarte bine studiat! Hai sa trecem la detalii: Am vorbit cu ea pe mess, mi-a dat numarul si am sunat-o. Am convenit ca ne vedem la ea, la hotel Ceramica, ca avea deja camera luata acolo. Ajuns la locul cu pricina si am sunat-o din nou sa-mi dea nr camerei. Am urcat la ea, si am inceput sa stam de vorba la un pahar de cola. M-a intrebat daca e ok din punctul meu de vedere felul cum arata. I-am explicat ca am venit in cunostinta de cauza si ca i-am citit recenziile de pe forum. A spus ca se astepta la raspunsul acesta si ca multi clienti de-ai ei sunt de pe forum. In fine, dupa cateva minute de flecareala placuta am facut un dus si am trecut la actiune!!! Am inceput cu un oral fabulos, fara graba, de zile mari! Lins OO, roata imprejur, DT, etc. Finalizare CIM! Fata stie sa nu lase murdarie la locul de munca asa ca a strans tot si a dus mai apoi la baie. Dupa o pauza am reluat cu un pic de oral, si, spre surprinderea mea a reusit o erectie rapida! Am trecut la caciulita si am continuat schimband pozitiile. Dupa ce am obosit si eu si ea am revenit la un oral. Acelasi lucru temeinic ca si prima oara si acelasi CIM. Eu am fost multumit!!! Acu ca v-am povestit firul epic sa va spun si notele: GFE: 8,5 - conversatia placuta dar nu mi-a placut ca isi mai aducea aminte de alti clienti si cu ce se ocupa ei Oral: 9,5 - stie fata foarte bine dar eu zic ca intotdeauna e loc si de mai bine! Normal: 7,5 - cum spunea si george mai sus e loc de mai bine Fizic: 8 - daca stii la ce te duci si iti plac genul mai facute e foarte ok Una peste alta eu am sa mai revin! Eu am optat pentru pachetul de 2 ore adica 200 ron. ATENTIE! Pretul pentru o noapte s-a modificat a crescut la 400 ron. Restul e neschimbat:100 numarul oral, 200 pt 2 ore. La multe ciocane va doresc la toti!
  12. Salutare tuturor! Nu credeam ca exista asa un forum dar e minunat ca cineva a avut ideea! Felicitari!
×
×
  • Creează nouă...