Sari la conținut

treiaru

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre treiaru

  • Dată Naștere 04.01.1992

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Pitesti

Informatii de Contact

treiaru's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Asa este socrate a spus un lucru bun "STIU CA NU STIU NIMIC, SI NICI MACAR ASTA NU STIU". Ce am scris mai sus este din experienta mea de viata, din ce am trait din ce am vazut si din ce am experimentat. Daca am gresit imi cer scuze, atat lui boieru cat si doamnei/domnisoarei maseuza_ramona.
  2. O femeie nu este frumoasa doar prin aspectul fizic ci si prin frumusetea ei interioara care este data de sufletul ei, de aceea multi barbati nu se gandesc decat la frumusetea exterioara, care uneori poate ascunde un suflet bland, cald care este ranit, care sufera. Nimeni nu se gandeste la aceste lucruri, dar eu incerc sa imi dau seama ce este in sufletul unei femei, pentru ca toti barbatii ne-am nascut dintre picioarele unei femei si toata viata incercam sa ajungem acolo de unde am plecat, dar uitand ce este important sufletul. Cum am mai spus, NU fac diferenta ca este slaba ca este grasa, ca are parul lung sau scurt! Vreau ca in clipele care le vom petrece impreuna sa fie minunate, sa fie clipe speciale sa nu le uiti asa usor!
  3. poate sunt tanar de ani, dar gandesc matur, stiu cum trebuie sa se simta o femeie, o sa tin cont de ce a spus boieru si oly si va multumesc pentru timpul acordat
  4. Am si eu o intrebare pentru cei\cele mai in varsta pe aici. Ce ar trebui sa imbunatatesc la acest anunt ca asa fie unul ok...??
  5. Oferta lunii ianuarie pentru doamne si domnisoare: 2 INTALNIRI GRATIS, DOAR CU PLATA CAMEREI LA HOTEL, OFERTA ESTE LIMITATA, PROFITATI DE EA SI NU VETI REGRETA
  6. Buna si bine ai venit pe acest forum, si eu la fel ca si tine mi-am postat anuntul ieri, multa lume a crezut ca este o gluma, dar nu a fost, si daca te-ar interesa aceste servicii contacteaza-ma sa iti fac o oferta irefuzabila.
  7. Aseara am uitat sa precizez orarul in care pot fi contactat: -pe messenger de la 12:00 pana la 0:00 cu mici exceptii -la telefon de la ora 8:00 pana la 23:00 -pe mail nonstop
  8. SE POATE VERIFICA PROFILUL CA NU ESTE O GLUMA PROASTA! POZELE NUMARUL DE TELEFON ADRESELE DE MESSENGER MAIL ORICE ESTE SCRIS IN ANUNT ESTE PERSONAL, DORESC CA ADMINUL SAU ADMINII SA NU STEARGA ACEST MESAJ.
  9. felicitari pentru acest mic ghid care m-a ajutat sa postez primul anunt pe site:)
  10. varsta aspectul greutatea nu conteaza cat timp igiena primeaza. am fost o perioada ospatar la un restaurant din pitesti, momentan sunt consultant la zepter.
  11. Imi cer scuze pentru calitatea pozelor, dar sunt facute cu telefonul, daca este nevoie o sa caut niste poze mai bune cu mine acestea sunt cele mai recente.
  12. Buna, si bine m-ai gasit. Am 21 de ani constitutie atletica, 1,86 inaltime, 84 de kg, ochi caprui cu verde sau cu albastru in functie de lumina. Pot spune ca sunt o persoana norocoasa pentru ca din nastere m-am nascut cu 3 semne in 3 zone destul de frumoase pe care le ve-ti descoperi pe parcurs, igiena primeaza, iar protectia este la fel pe primul loc cand vorbim de sexul normal si cel anal, cel oral se poate si fara. NU AM LOCATIE se poate la hotel unde va satisfac fanteziile jucause, fara sado, uro. Imi place sa descopar lucruri noi si sa incerc pozitii diverse care sa iti ofere clipe de neuitat. Nu ma ghidez dupa cantitate ci pe calitate adica tu sa pleci fericita, de aceea nu am tarife exorbitante ci doar 70lei/4 ore de vis petrecute intr-o camera de hotel. poti sa ma contactezi si pe mes/mail la adresa [email protected], doar mail la [email protected]. sau la numarul de telefon 0743408434.NU MA DEPLASEZ IN ALTE JUDETE DECAT CU ACHITAREA TRANSPORTULUI DUS INTORS INAINTE. NU UITA CA LA 4 VIZITE A 5 ESTE GRATUITA. TE ASTEPT PUPICI
×
×
  • Creează nouă...