Sari la conținut

sansan

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre sansan

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    No location

Vizitatori Recenți Profil

1.967 citiri profil

sansan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

19

Reputație

  1. Am fost azi la Yasmina. Am fost primul client al ei. M-am programat imediat cum a pus anuntul si am ajuns la 15 la ea. Pozele sunt reale. Mi-a povestit ca a mai lucrat in afara (in Franta) si ca a decis sa munceasca si in Romania. Actiunea a inceput cu oral foarte bine executat iar dupa oral i-a a venit peste mine cu spatele. Sânii sunt medii, fundul este bombat si tare. Overall a meritat investiția de 250 lei. va recomand sa incercati. Pupici Yasmina!
  2. Tocmai ce am iesit de la Rebeca, nu obisnuiesc sa scriu recenzii dar tinand cont de tepele din ultima perioada, merita sa stiti ca pozele fetei sunt reale ba chiar o dezavantajeaza un pic, iar fata este foarte delicata si zambitoare tot timpul. Corp 10 ! Sani mari si tari, abdomen si fund lucrate Actiune 9.5 Atitudine 10 Programarea a fost facuta pe whatsapp.
  3. Tocmai ce am plecat de la Larisa, nu prea obisnuiesc recenzii dar aceasta merita notata Pozele sunt reale 100% sanii sunt mari locatia este in rin residence, locuri de parcare, baia curata, serviciile profesionale, fata s-a comportant ca fiind prietena mea O N 9 GFE 9 N P 9.5 am stat doar o pozitie atat am putut. Am platit 200 lei pt o finalizare! Sport
  4. Sa o futa cineva si oe betyblwue, va rog eu! 😂
  5. Aceasta fata posteaza pe facebook-ul ei poze cu un om politic de pe meleagurile noastre ! Senzatie!
  6. Am gasit-o pe domnisoara pe facebook
  7. A raspuns in sfarsit, am facut programare pt maine, fac recenzie dupa ce merg!
  8. Stie cineva daca a schimbat nr de telefon? Incerc de ceva timp sa dau de ea fara succes
  9. Mai lucrezi? Tot incerc de 1 saptamana sa sun si intra casuta aceea aia
  10. Va salut, Fac si eu o recenzie ca sa nu va luati o teapa, si cand zic teapa ma refer la calitatea serviciilor prestate, am facut programare, am ajuns la domnisoara, mi-a prezentat serviciile noi si cele vechi etc, am optat pt cele noi, mi-a povestit cu patul care e o saltea si trebuie sa-i vina pat etc, fata arata bine la corp este inalta sanii sunt frumosi, e ingrijita, miroase frumos, dar presteaza extrem de prost se misca in contratimp, intreaba "ai terminat?" si alte lucruri de acest gen care nu se preteaza pt o prestatie de 350 lei! Daca aveti 350 lei nu va recomand sa veniti la ea, am plecat cu un gust amar! Nu vreau sa denigrez pe nimeni, doar atentionez!
  11. Salut, Nu prea obisnuiesc sa scriu pe acest forum,dar tinand cont de incidentul pe care l-a avut Alina in legatura cu varsta tin sa va anunt ca fata este super ok ,are 19 ani (mi-a aratat buletinul) si arata super bine la corp ,merita vizitata. Locatia se afla in centru vechi pe strada Smardan. Actiunea a inceput cu un oral neprotejat bine realizat de ea la care ii ofer nota 9 (se poate si mai bine),dupa care am continuat urcandu-se pe mine (se misca bine ) moment in care am si finalizat . In apartament se afla o oglinda laterala in care puteti vedea actiunea super bine, fata este slabuta cu niste sani medii spre mari, si cu un fund foarte frumos. Per total ii acord nota 9 si cred ca este o escorta care va ajunge rapid la top tinand cont de felul in care arata si de felul in care se desfasoara actiunea. Finalizarea 150 lei /30 min 250 lei o ora cu 2 finalizari
×
×
  • Creează nouă...