Sari la conținut

costelmachine

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre costelmachine

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.157 citiri profil

costelmachine's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Am fost si eu la ea,locatie vizavi de succes in Vulcan: -locuieste singura,apartament mare,la baie nu am fost ca facusem dus inainte. -face oral protejat,normal protejat La oral se ajuta de maini, te asculta daca ii dai indicatii in schimb oralul slabut fara deep,la normal nu e asa larga(depinde si de dotare) se implica,se pune cum vrei tu,nu vorbeste prea mult si e rusinoasa, e cam uratica la fata si la corp slabuta dar fara celulita. Note: -oral : 3, doar protejat -normal: 5 -aspect : 2 -atitudine : 6 120ron , 2 finalizari,eu nu mai revin ca nu-mi place cum arata..dar nici rau nu mi pare ca am fost. Spor la futut!!
  2. Trebuie precizat ca nu accepta in ruptul capului sa te intalnesti cu ea daca nu ai varsta de 30 de ani, am vorbit eu azi cu ea , I-am spus ca am 24 de ani si nu a vrut sa auda..I-am spus ca sunt serios,discret....nici-o sansa. Deci daca nu aveti 30 de ani..sunati degeaba.
  3. Buna numele meu este Costel, am activat 2 ani ca escorta masculina in Elvetia ,momentan locuiesc in Romania..asadar sunt disponibil pentru toate doritoarele. Constitutie atletica , 1.85 ,90 kg , par saten,ochi albastrii,epilat complet. Servicii: sex normal,anal,oral,uro. Tarif: 100 ron/ora Poze doar pe mail,trimit doar persoanelor cu adevarat interesate. Rog si ofer seriozitate,multumesc.
×
×
  • Creează nouă...