Sari la conținut

m_popescu

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    80
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre m_popescu

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Here&There

Vizitatori Recenți Profil

3.484 citiri profil

m_popescu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

111

Reputație

  1. Buna drăguța, Pana când poposești prin Craiova? Te pup!
  2. Buna Carima! Ajung in Craiova pe 7 Septembrie și as vrea să-mi fac o programare la tine. Vei fi in oraș? Te contactez pe whatsapp înainte cu o zi? Merci de răspuns.
  3. Salutari dragi colegi, Am reusit sa ajung intr-un final la Alina saptamana trecuta, Joi dupa un scurt telefon si confirmare ca era disponibila. M-am dus direct la locatia indicata sumar mai sus care este cocheta, bloc nou, apartament frumos, pat in regula dar era foarte cald in timpul actiunii. Alina este o tanara cam la 19 ani, frumoasa, cam la 1,65cm, parul strans, sani medii de pustoaica, fund frumos dar nu bombat. M-a primit cu un zambet frumos, imbracata inr-o costumatie transparenta, rosie. M-a condus catre camera, unde m-a intrebat daca vreau un pahar cu suc sau cu apa (am primit un pahar cu apa rece). M-a intrebat ce as dori sa fac, i-am zis un numar combinat si mi-a cerut 100 de coco si am dat 200 (initial ma gandeam la doua numere insa mi-a spus ca asteapta un Client cu programare). Dupa o igienizare cu servetel umed chiar daca am spus ca eram fresh, s-a apucat de treaba eu stand in picioare si ea pe marginea patului. Am cerut sa ma asez in pat cu ea langa mine si a inceput un ON foarte bun cu deep si atentie din cand in cand la accesorii (adevarul e ca nici nu am insistat). Oralul il face foarte bine cu deep si gag reflex ceea ce m-a excitat bine de tot si intre timp ma jucam cu mana stanga pe sanii ei. Sincer imi venea sa ma termin la ce oral excelent a prestat dar vroiam sa testez si pasarica. Deci am trecut la un NP cu mine deasupra deoarece vroiam sa ma bucur de privelistea de pustoaica frumoasa si sa simt pasarica aceea stramta. Aici problema a fost ca am transpirat foarte mult, in camera fiind cald. In timpul actiunii m-a sarutat pe piept, pe gat etc. Dupa cateva minute bune, m-am oprit pentru ca transpiram foarte rau si am revenit la ON cu mine la marginea patului, in picioare si ea pe pat. Dupa cateva deepu-uri de senzatie, m-am terminat glorios pe sanii ei (mi-a spus de cateva ori sa nu ma termin in gurita ei). Notele: Locatie: 9 - usor de gasit, locuri de parcare suficiente, interfon, etaj 1 Apartament: 8,5 (apartament frumos dar cald rau in camera de ostilitati) GFE: 8 - Alina zambeste, te saruta in timpul actiunii dar mi-a parut putin sfioasa sau poate putin retinuta (cert este ca ne vedeam pentru prima data) insa cred ca este si din cauza varstei ei. Apect fizic: 8,5 - frumusica, sani medii, fund frumusel ON: 9 - oral bun, cu deep, cu atentie la accesorii dar fara saliva sau priviri in ochi NP: 8 - sta cuminte ce e drept, dar te saruta, vrea sa te faca sa te simti bine Daca o recomand? Cu siguranta DA. Eu m-am simtit foarte bine si voi reveni cand ma intorc in Craiova. Chiar va rog sa o luati incet, sa poata deveni mai dezinvolta si probabil ca se va perfectiona in tehnica. Alina, iti multumesc pentru experienta placuta si gandeste-te, poate mai adaugi si alte servicii pe langa cele pe care le prestezi deja. Bafta multa!
  4. Alina, marți de vizitez. Programul pe care l-ai anunțat rămâne valabil, nu?
  5. Carima, te-am ratat săptămâna asta. Luni ești disponibilă începând cu ce ora? M-ar interesa o ora cu ON, facefuck, Anal, swallow.
  6. Nu reflecta stadiul fizic de acum al escortei. Cred ca au fost făcute acum mult timp. Pot spune care are buzele lucrate, sânii frumușei, fundul tare și a făcut un OP bunicel.
  7. Dragi colegi, Stiti cumva ceva de Carima? Mai este in oras? Citind topicul ei, mi-a trezit interesul pentru ceva fantezii dar nu reusesc sa dau de ea. Voi stiti ceva? Merci de raspuns.
  8. Salutari dragi colegi! Pana la urma unde are locatia? In Brazda, la Consul sau altundeva? Ma bate gandul s-o vizitez dar trebuie sa-mi organizez putin traseul. In afara de ON si NP mai face ceva? Finalizarea cum o accepta? E singura in locatie? Nu de alta dar daca o vizitez, macar sa ma gandesc la ceva interesant. :) Merci de raspuns.
  9. Salutari dragi colegi, Am fost acum 2 zile la Rebeka dupa ce am vazut pe forum ca este pe langa BRD-ul din Rovine. Am vazut si anuntul de pe publi si ma aflam prin zona. Astfel, am sunat-o si era disponibila. M-a primit in cateva minute. Actiunea a fost destul de rapida pentru ca ma grabeam si avem nevoiie de o descarcare :) M-a invitat la un dus dar eram deja curat. M-a intrebat cum vreau si i-am zis initial ca un numar OP (face Oral si Normal protejat). Nu presteaza alte servicii. Ne-am dezbracat, m-am intins in pat cu ea intre picioarele mele. Prezervativul l-a pus profi, cu gura si a inceput un oral destul de bunicel si cu ceva tente de deep dupa ce am insistat. Nu da atentie zonelor adiacente desi am cerut insa a raspuns ca nu face. Este destul de comunicativa si cu bun simt. Ca si varsta cred ca sare de 37 de ani insa arata destul de bine la corp, cu un fund tare si sani ascutiti si sfarcuri frumoase. Ma gandeam sa termin asa insa dupa ce m-am jucat putin cu mana pe la savarina, am zis sa incercam si un LOT. S-a conformat cerintei si a trecut deasupra miscandu-se destul de bine. Este putin mai larga dar prestatia ei m-a facut sa la simt bine. Am terminat in prezervativ, imbracat si plecat. Ca rezumat: 1.Locatia - langa BRD si BT din Rovine, apartament nasol, etaj 1, singura in locatie. 2.Modalitatea de contact (telefon, mess) acelasi numar din topic: 0755225491 3.Detalii: Corp frumos pentru varsta ei 4.Programul de lucru: eu am sunat-o pe la ora 14 si a raspuns imediat 5.Note Locatie: 6 - usor accesibil insa apartamentul e depasit rau. La baie nu am fost Atitudine: 7 - comunicativa, placuta Aspect fizic: 7 - fund tare, sani interesanti Prestatie: OP - 7, NP - 8, GFE: 8 6.Tarifare - 100 un numar si am lasat 150 dupa ce m-am hotarat si la un NP Recomandare: pentru o descarcare rapida DA. Bafta mare!
  10. Karina, Te-am sunat, nu ai răspuns. Am scris pe Whatsapp, nu ai răspuns. Intre ce ore ești disponibilă? Merci de răspuns.
  11. Buna Carima, Am încercat sa dau de tine astăzi. Am sunat pe telefon, din păcate era închis. Am încercat să-ți scriu pe Whatsapp dar nu primeai mesajele. Când ești disponibilă? Merci și sper sa reușesc sa trec pe la tine zilele astea.
  12. Deci nu știe nimeni nimic despre ea? A dispărut complet din peisaj. :(
  13. Salutari Colegilor de Forum! Am o întrebare pentru voi: cine ma știe ceva de Creața care lucra la un moment dat in Brazda pe lângă benzinărie, apoi spre gara la Pan Grup și parca și pe lângă Frigorifer? Mi-am amintit la un moment dat de oralul f bun pe care-l făcea. Totuși, nu am mai văzut nimic pe forum despre ea ... Voi mai știți ceva de ea? Mai activează sau nu? E prin alt oraș? Mulțumesc pentru răspuns. Mihai
  14. Buna Carima, Ai început programul? Pana la ce ora ești disponibilă astăzi? Merci.
×
×
  • Creează nouă...