Sari la conținut

george333

Serious Contributor
  • Număr conținut

    385
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre george333

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucale

Vizitatori Recenți Profil

15.123 citiri profil

george333's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well Rare

Recent Badges

1,1k

Reputație

  1. Dupa ce urci atatea etaje pe scari, iti cam vine sa-ti bagi pula, desigur! Si sunt trepte mari, din interbelic, nu se mai fac de-astea asa inalte acum!!! Pozele bat realitatea, Stefania nu mai e ce-a fost, e diferenta mare fata de pozele de acum 2-3 ani. Are 30+ ani, 60 kg+ la vreo 1,65 m, rotunjita cam peste tot, nu prea gasiti ce vedeti in poze, care sunt destul de profi si facute din unghiuri avantajoase. Are o mandibula patrata si un nas mare, profil oarecum grecesc. Dantura frumoasa, in schimb. E prietenoasa, serviabila, pro-client, dar nimic senzational. E si destul de intuneric in camera, doar televizorul arunca un pic de lumina asupra situatiei. Isi face treaba corect si neutru, dar fara nicio scanteie, nimic memorabil. Daca o arzi aiurea prin Centrul vechi, si n-ai baut sau mancat destul, ai unde sa tragi, ca sa zic asa. Dar daca ai baut sau mancat prea mult, daca esti batran, sau gras sau mai stiu eu ce, nu merita sa te cocoti la mama dracu, mai bine astepti pana se repara liftul!
  2. Fetiscana asta de vreo 35 de ani are un corp belea, silicoane, acid, dantura si niste ochi superbi. E foarte prietenoasa, chiar agresiv prietenoasa, vrea sa te inveseleasca cu forta. Nu e nevoie de prea mult efort, fiindca e sexy rau, e tonifiata de la mama natura, are fese tari, ca de fetiscana, e stramta, se misca bine, tot tacamul. Misto experienta! Cam de 9, overall.
  3. Toata lumea se ia dupa poze, care sunt foarte atractive. Realitatea e un pic diferita, e o fata obisnuita, next door from province, care nu transmite in niciun fel vibeul luxos din poze. E bine la corp, e prietenoasa, stramta, dar e pe repede inainte, 100%. Pentru mine nu e neaparat un turnover, ca nu sunt genul care sta cu orele, dar e bine de stiut. Ce e mai suparator e ca baga textul ca ma doare inghinal, si o scurteaza la LOT si misionar. E un pretext, read my lips. Altfel e okeish. La corp cam de 9, prestatia cam de 7-8.
  4. Fata asta e o perla rara, pozele ii fac o mare defavoare, in realitate e mai bine. 1,77 si 60 kg sunt dimensiuni de manechin si arata belea! Picioare lungi, coapse si fund perfecte, sani mici, dar frumosi, dantura alba, perfecta samd. Fara celulita si vergeturi, ca la douj si ceva de ani, deh. Pussy cu labii mici, gen fanta, o bijuterie. Are puternic accent ardelenesc, cica e din Oradea. E dragutica la fata si foarte prietenoasa, overall. Corp 9.5, GFE 9, sex 8,5. Pacat c-a plecat, dar cred ca mai revine.
  5. Pentru futacii incepatori: de cate ori vreo gagica v-a zis ca nu v-o suge fiindca are aparat dentar, sa stiti v-a dat teapa! Raisa are aparat si o suge ca o campioana! Daca aveti fantezii cu scolarite, e perfecta! Sa nu ziceti ca nu v-am zis! 🤪🤪🤪
  6. Poate postezi serviciile si tarifele in semnatura, ca dureaza o vesnicie sa rasfoiesti 170 de pagini, ca afli detalii.
  7. n-am revenit, dar anuntul e inca pe publi24 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/universitate-langa-facultatea-de-arhitectura/5e58i5644g7f7h132075h7dhhei4ddh2.html
  8. george333

    Maraboo Massage

    probabil la 30 min e 200
  9. Mama, ce-am comis-o! Am sărit o virgulă și intelesul e altul! Ideea era că are și sâni și fund, dar mici, proporționale! Ba are! Asta era ideea... Fir-ar a dracu de virgulă... 😍😍😍
  10. E dragutica la fata, dar nu se straduieste prea tare cu machiajul, chiar spre deloc, din experienta mea. E foarte, foarte slaba, cam 42-43 kg pe la 1,67-1,68 si prima impresie ar fi ca are vreo 12-13 ani, daca ar fi doar dupa corp. M-am si gandit o fractiunde secunda: ce pla mea caut eu aici, o avea asta sub 16 ani si-am pus-o de-un viol, dupa noile legi. Dar e o prezenta armonioasa si, daca s-ar stradui mai mult cu aparentele, ar fi putea fi considerata o mica bijuterie. Cu ceva machiaj, haine sexy si niste tocuri imense, multi ar intoarce capul pe strada. E placuta, cauta sa te faca sa te simti confortabil, e atenta, isi face treaba corect, fara artificii. Un pic de teatru erotic, dar in limite rezonabile. La doggy se vede ca vaginul e scurt si se excita un pic, vrand-nevrand, dar isi pastreaza controlul in permanenta. O experienta memorabila datorita modului extrem in care arata, altfel e cam in medie, nu straluceste, nu dezamageste. Cam de 8, overall. Iar prosoapele alea mereu sunt ude, se pare, sau or fi prea putine si nu au timp sa se usuce.
  11. Arata foarte bine in realitate, pozele nu spun intreaga poveste. Cocheta, machiata, sexoasa, are tot ce trebuie. Blonde sexy bitch with some gipsy spice. E bine si la oral si la normal. E destul de solicitata si are o grija pronuntata pentru time slotul alocat. De 9.
  12. E dragutica moldoveanca, Alba ca Zapada, ochi de culoare incerta, verzi gri albastri. Dar n-are 24 de ani cum nu sunt eu popa, ci e mai degraba spre 28-30, corpul a a inceput sa se lase, atarna si silicoanele, mai si ceva vergeturi, mai relaxata musculatura, mai pasarila labii lungila. Altfel are ceva vorbe la ea, mimeaza bine o interactiune casual. La servicii e mediocra, nimic de remarcat, nici la oral, nici la normal, zici ca are un soft pe care il repeta la nesfarsit. Cel mai mult. m-a deranjat ca tragea cu ochiul la telefon, la apeluri si mesaje. Cam de un 7,5 overall.
  13. Topicul ei are mai puțin de un an. Daca nu ți-a plăcut, de ce te-ai mai dus și a doua oară?
×
×
  • Creează nouă...