Sari la conținut

irridux

Serious Contributor
  • Număr conținut

    205
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

2 Urmăritori

Despre irridux

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

4.064 citiri profil

irridux's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

41

Reputație

  1. Ion și Vasile, vechi prieteni erau la un restaurant din București. După câteva pahare de vin, ajung la discuții despre viața amoroasă și Ion începe să se destainuie: – Fiul meu de 6 ani mi-a lasat secretara gravidă. Vasile foarte mirat și contrariat spune: – Du-te mă Ioane! Nici nu este posibil așa ceva! Ion insistă: – Dacă îți spun! Nici eu nu am crezut până când nu l-am întrebat! Vaseile deja nu mai stia ce să creadă dar Ion vine cu explicația: – Ticălosul ăla mic a luat un ac şi mi-a găurit toate prezervativele pe care le aveam în buzunar
  2. Bunicul si nepotul greblau in gradina. Nepotul gaseste o rama care tocmai iesise din gaura si incerca s-o bage inapoi. – Nu poti baiete, fiindca rama e prea moale si n-o poti impinge! – Pui pariu cu mine pe cinci dolari? Bunicul accepta provocarea, nepotul intra in casa, ia un tub de spray cu lac, spreiaza rama, care in doua minute devine rigida. Nepotul o baga astfel in gaura. Bunicul plateste pariul. Mai tarziu intra bunicul in casa dar ia si sprayul cu el. Iese peste vreo jumatate de ora cu alti cinci dolari si i-i da nepotului. – Bunicule, ce batran esti, ai uitat ca mi-ai mai platit odata! – Nu nepoate, astia-s de la bunica!
  3. Un preot într-un orăşel de provincie ajunge la o degustare de vinuri. Ia din primul pahar o înghiţitură, o plimbă în gura şi zice: – Busuioacă de Huşi, 1996. Gustă un al doilea pahar… şi la fel: – Premiat Jidvei, 1999. Ceilalţi participanţi, enervaţi de cunoştinţele preotului în domeniu au pus lângă celelalte pahare de vinuri un pahar de urină. Preotul ia o înghiţitură, o plimbă în gură şi zice: – Tânără, virgină, nu-i din parohia mea.
  4. Trei bărbați naufragiază și ajung pe o insulă. Ajunși acolo, încep să cerceteze toată insula și descoperă un trib de femei. Merg acolo și vorbesc cu șefa tribului pentru a cere ajutor. Aceasta le spune: – Din câte observați acesta este un trib de femei. Puteți rămâne în tribul nostru dar trebuie să vi se taie ”instrumentul”. Bărbații nu sunt de acord cu așa ceva și hotărăsc să se stabilească pe țărm. După un an de chinuri și foamete, unul dintre bărbați spune: – Mă, eu m-am săturat să fac foamea, mă duc în trib. Merge bărbatul în trib și după ceva timp se aude: ”auuu!” Mai trece un an după această întămplare și pleacă și cel de-al doilea bărbat în tribul de femei. După ceva timp se aude: ”auuu! auuu!” După câteva zile, bărbatul rămas singur se hotărăște să meargă și el după ceilalți. Ajunge la trib și este întâmpinat de șefa care îi spune: – Observ că până la urmă te-ai hotărât și tu să te alături tribului. – Așa este, răspunde bărbatul, dar am o singură întrebare. De ce la primul bărbat s-a auzit un singur țipăt ”auuu” iar la al doilea bărbat s-a auzit de două ori ” auuu! auuu!”. Femeia zămbește și îi spune: – Primul bărbat ne-a spus că a fost măcelar, așa că am luat barda și i-am tăiat ”instrumentul” dintr-o singură mișcare. Cel de-al doilea ne-a spus că a fost pădurar, așa că am luat ferăstrăul și i-am tăiat ”intrumentul” din două mișcări, din acest motiv s-au auzit două țipete. Bărbatul începe să râdă în hohote fără să se poată abține. Șefa tribului îl întreabă: – Ce ai omule, ce ai găsit așa amuzant de râzi în halul ăsta? – Păi, mie v-a trebui să îmi sugeți ”instrumentul” până se topește deoarece am fost vânzător de înghețată.
  5. Un țăran intră într-un bar de oraș cu un radio in mână, și doi tipi au hotărât să-i dea câte o băutură ca să-l convingă să dea radioul gratis. Merg lângă țăran și îl întreabă: – Bună ziua, pot să vă comand ceva de băut? – Desigur, mulțumesc băiete! După ce țăranul a băut o halbă de bere, băieții îl întreabă: – Cu cât vindeți radioul, nene? – Cu 50 de lei. Ăștia doi se gândesc să mai scadă prețul și îi mai aduc o bere. – Cu cat vindeți radioul? – Să fie 30 de lei! – Acum cu cât îl vindeți?îl întreabă tipii după ce i-au dat țuică – Îl dau pe 10 lei! – Acum, pe cât îl dați?,întreabă aducându-i vodcă – Am planuit să vând radioul ca să am bani pentru băutură, dar cum am băut pe gratis, plec acasă.si nu il mai vand
×
×
  • Creează nouă...