Sari la conținut

clio

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre clio

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

clio's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Asta ai inteles tu... 🙂
  2. Salutare stimati colegi si dragi vizitatoare :). Asa cum spune titlul, caut o tipa misto, din Bucuresti, cu varsta cuprinsa intre intre 25 si 35 ani, pentru a petrece momente memorabile :). Ce inseamna misto? Inseamna sa fie o tipa draguta, stilata, inteligenta, culta, cu sex appeal, cu un simt al umorului peste medie, si care sa stapaneasca gramatica limbii romane (sa nu scrie cu "vi", "sti" si "decat") :)). Nu caut o tipa doar pentru sex, ci si pentru placerea de a lua masa intr-un loc misto, de a ne urca in masina atunci cand avem chef si a pleca la munte sau la mare, la Viena sau la Budapesta. Sau in avion pentru destinatii mai indepartate :)). A nu se intelege ca imi caut nevasta, pentru ca nu e cazul :). Si nu caut nici vreo bomba sexy sau escorta. Doar o tipa care sa aprecize acest gen de relatie si de "escapade", sa le zicem. Eu sunt un tip de 41 ani, din Bucuresti, prezentabil, inteligent, cu simtul umorului, si fara niciun stres financiar (daca are vreo importanta). In cazul in care exista doamne/domnisoare interesate, va rog sa imi scrieti pe adresa [email protected]. Multumesc :).
  3. Chris, presupunand ca nu iti raspunde colegul nostru, da-mi te rog si mie un semn pe [email protected]. Cine stie ce iese? 😊
  4. @visitor3: poti, te rog, sa imi dai un mail la [email protected]? As vrea sa te intreb ceva referitor la Candy. Multumiri anticipate.
  5. Pasha, ti-as ramane sincer recunoscator daca mi-ai trimite un mail pe [email protected]. As vrea sa te intreb/rog ceva. Merci.
  6. Da-mi si mie te rog un FW la ce ii dai colegului, la [email protected]. Multumesc frumos .
  7. @seth rollins: din pacate nu iti pot trimite PM, dar as aprecia in mod deosebit daca mi-ai putea trimite telefonul fetei pe mail la [email protected]. Iti multumesc anticipat .
  8. @orchidsoleil: presupunand ca nu te deranjeaza, da-mi si mie te rog detalii pe mail la [email protected]. @mrgeorge: sper ca e ok ca scriu pe topicul tau, nu am in intentie sa te ofenseze acest lucru, doar ca ai facut o descriere a ceea ce cauti cum nici eu nu o puteam face mai bine . Multumesc.
  9. Culmea e ca eu am 37, sunt si brunet, si tot nu vrea sa vorbeasca cu mine (scuze de cacofonie) . Mai fac o incercare: [email protected]
  10. @blondy - ce te face sa crezi ca eu nu te-as interesa?
  11. Nu cred ca mai ai loc in lista de mess. Si totusi, daca a ramas un loc vacant, poate dai add la xxclioxx . Mersi.
×
×
  • Creează nouă...