Sari la conținut

cristina cris

Neverificata
  • Număr conținut

    173
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

2 Urmăritori

Despre cristina cris

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Interese
    ...

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

cristina cris's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

588

Reputație

  1. Bună ziua, Va anunț ca ultima mea zi de lucru a fost vineri. (Saptamana care tocmai s a incheiat, oricum a fost redusa la 1, maxim 2 pers pe zi, si acele persoane fac parte din categoria celor pe care ii cunosc de mult...) Având in vedere situatia actuala, o perioada de timp nu voi lucra. Multumesc pentru înțelegere.
  2. Buna seara, O sa lipsesc cateva zile. De marti, 6 martie până pe 10 martie (sambata) inclusiv nu voi lucra. Posibil, nici luni nu voi fi. Multumesc. O seara frumoasa.
  3. Tin sa amintesc/reamintesc urmatoarele: SWALLOW NU MAI FAC DE APROAPE 3 ANI. SUB NICI O FORMA SI NICI MACAR CONTRACOST. Preferinte: oral neprotejat (in functie de igiena), finalizare orala sau corporala, normal in orice pozitie obligatoriu protejat, cunnilingus, 69, sex intre sani... doar la domiciliul meu. Cadou meu: 100 lei / finalizare (30 minute), 150 lei / ora (maxim 2 finalizari, 60 minute). Pt finalizare faciala 50 lei in plus. Telefon: 0760.974.481, atunci cand telefonul e deschis sunt in locatie. Daca nu raspund, va rog reveniti.
  4. Buna seara, Vreau sa fac o precizare: swallow (inghitire) nu mai este inclus în serviciile mele de vreo 2 ani si jumatate. Dacă nu sunt in locație, telefonul este închis. Însă, există un program orientativ: L-V 10-20, S 10-14 (nu chiar in fiecare sâmbătă, uneori mai lipsesc), duminica nu prea lucrez. Merci.
  5. Buna dimineața, Eu inca lucrez. Nu m-am retras si nici nu am lipsit perioade îndelungate. Din pacate, nu pot raspunde tuturor din urmatoarele motive: lucrez singura si nu stau doar cu telefonul la ureche, programul este unul relativ scurt, numarul apelurilor este relativ mare (sunt persoane care suna de 40-50 de ori intr o ora) etc... Din pacate, nu ma pot întâlni cu toți cei doritori din urmatoarele motive: 8 din 10 clienți noi care suna si se programează sunt tepari, mai exista si numere de telefon in "black list", ajungand din nou la categoria timp (nu sunt multe programări pe zi). Eu nu pot impune celor care ma vizitează sa posteze/recenzeze. Ei aleg daca da sau nu. Cat despre mine - ca întotdeauna, aleg să fiu discretă. Dar le spun un secret celor care scriu in necunostinta de cauza: nu sunt măritată (nici macar nu am vreo relație, dar sa mai fie si vreun cunoscut de pe aici) Sper ca am postat scurt si cuprinzător... Multumesc. Ps: pozele putine care exista pe topic inca sunt de actualitate; Ps2: prețuri: 100lei/30minute, 150lei/ora; oral neprotejat cu finalizare orală sau pe corp, normal orice pozitie, cunni, 69, sex intre sani
  6. Buna ziua, Sunt Cristina (activez de fel in București) si raman in Constanta doar 4 zile. Topicul de pe București este: http://nimfomane.com/forum/topic/11236-papusica-cu-ochi-verzi-0760974481/page-2 Numar telefon pentru Constanta: 0735.068.288 Servicii: oral neprotejat cu finalizare orală sau pe corp, sex normal orice poziție obligatoriu protejat, cunnilingus, 69, sex intre sani. 150 ron - o finalizare - 30 minute 200 ron - o oră. Locația se oferă strict telefonic. Nu scrieti detalii despre locație, va rog. Ofer si cer discretie. Sunt disponibilă din acest moment si te astept îmbrăcată cu ținuta din poze. Multumesc.
  7. Buna ziua, Lipsesc cateva zile. Revin in perioada 22februarie-27februarie. Multumesc! Week-end minunat! Criss
  8. Bună seara, Într-adevăr, lipsesc câteva zile. Probabil ca luni pe 13iunie revin. Într-adevăr, am mai lipsit, dar nu m-am retras. @indestructibilul , userul despre care vorbești este un client ca toți ceilalți și care, de altfel, nu m-a mai vizitat de ceva timp (2-3-4 luni, cred, poate mai mult) și nu are de unde sa știe ce program am eu. @gabitzu , de luni, sună-mă, te pup.
  9. Dragilor, Va urez Sărbători fericite și moșul sa vina cu tot ce ați cerut!!! Program: 25, 26, 27 decembrie - liber 28, 29, 30 decembrie - 10.00-20.00 31 decembrie - 10.00-aproximativ 15.00 01, 02, 03 ianuarie - liber Din 4 ianuarie, program normal. Va pup!
  10. Si uite asa cei care nu citesc zilnic forumul, vor crede ceea ce se spune in gluma. !!! Userul marean nu e nici pestele meu, nici iubitul meu. Ps: sâmbătă, 5 decembrie lucrez.
  11. Hello. Sunt în vacanta pana pe data 1-2 decembrie. Anunț când ma întorc. Kiss. Criss
  12. Și cred ca și următoarea întâlnire... Ca sistemul romanesc funcționează tare greu. Domnul din Colentina, ma scuzi
  13. În jurul orei 13.00 cartela de telefon (SIM) s-a demagnetizat. Sigur am dezamăgit pe cineva cu care trebuia sa ma vad la 13.30 Mai departe voi vedea. Îmi cer scuze. Caut sa remediez problema. Multumesc
  14. Mister, Dă-mi un pm și spune care anume latura a detaliilor o dorești și eu personal am sa ți satisfac curiozitatea, îmi rup din weekend ul meu liber pentru tine. = Întâlnirea a existat. Recenzia nu e falsa.
×
×
  • Creează nouă...