Sari la conținut

sellection

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre sellection

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Borsa

Vizitatori Recenți Profil

1.734 citiri profil

sellection's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație

  1. Buna dimineata , iti doresc multa bafta Lavinia , esti superba .
  2. buna dragi confrati, ieri am avut bafta si am vizita-to si eu pe Lavinia.AM sunat=o am stabilit ora si locatia...am ajuns...ma astepta intr-o tinuta draguta...sutien,chilotei rochita vaporoasa.Prima impresie a fost ok,nici ce va spectaculos dar nici ceva ce sa nu placa ochiului. Locatia ...ei bine aici am ramas placut impresionat...curatenie ordine si un apartament (1 camere) aranjat cu bun gust Am stabilit detaliile am platit cei 60 lei pt ON si NP Ne-am retras in camera...pat mare confortabil...am dat jos textila"esti dotat"a fost reactia ei.Sanii intr-adevar destul de mici dar ok...din punctul acesta de vedere se vede ca are peste 25 de ani.In rest corpul ok. Am inceput cu niste sarutari si mangaieri timp in care obiectul muncii tot crestea.A trecut la mangaierea obiectului dupa care l-a luat in gura si l-a supt...fara ajutorul mainilor,a acordat atentie si zonelor din vecinatate...ceva tentative de deepDupa care a venit intrebarea"iti place 69?"...raspuns afirmativ Am trecut la un 69 cu putina retinere dar cand i-am vazut sexul cat de bine arata am lasat orice retinere la o parte.Pasarica f faina.complet epilata,fara mirosuri...chiar iti face placere sa bagi botul acolo :)I-a placut si ei ...am tinut-o in 69 minute bune,penetrand cu 1 deget apoi cu 2...i-a facut placere,gemete tipete"nu te opri nu te opri".dupa aceea am trecut la un lady on top ...sarea in obiect de parca era ultima partida de sex de care avea parte.Intre timp eu ma jucam cu sanii ei.Am tinut-o asa cateva minute...am trecut la un umeri craci si am inceput sa dau din ce in ce mai tare.Din nou gemete tipete si dupa cateva minute a venit finisul in doggystile position....in caciulita. Per total din punctul meu de vedere raport calitate pret ok...de revenit pt mine si acum notele locatie 9 oral 8(daca ii reuseau tentaivele de deep) normal 8+...fetei ii place ceeea ce face si se vede ca stie meserie amabilitate 9...poti vb orice cu ea , este draguta , am sa mai revin , ms pentru intelegere.
  3. Buna, consider ca prea repede ai cedat....iti doresc sa gasesti un barbat adevarat !!!
  4. Buna dimi tuturor , marea problema este ca nu raspunde la telefon !!!
  5. Buna dimineata Lavinia, tot incerc sa ne gasim dat iti intra casuta postala.......imi doresc un dating, ms.
  6. sellection

    BAIMARENI

    salutare, hai sa ne destainuim relativ, in limita bunului simt, din cunostintele acumulate.....sa incercam o intalnire, un loc, o ora si live la un vin si o muzica buna .....
  7. sall , scuze pentru asa mare front de litere, nici mie nu mi-a venit sa cred ca apar asa mari, .....revenind la oaia noastra, ....face treaba, nu este pretentioasa, asculta , poate devenii un cuibusor de nebunii cu doua , in trei sau patru, merita facut treaba, multa bafta si ne mai auzim.......a nota , sa nu ma certati, 6 spre 7 sunt sigur ca o v-a imbunatatii, hai pa pa.
  8. salutare, am ajuns in zona......BM , si mi-am spus sa incerc , si am dat tel, promta a raspuns sa revin in 30 min, ok nu era o problema, dupa care am revenit, si mi-a dat coordonatele, mers, ajuns, la intrare am gasit doua tipe la care mi-a spus ca pot cu oricine vreau, am spus ca daca cu tine am vb , asa ramane, ...ce se vede in foto este adevarat, nota pt ambianta este 5 la TV canal de muzica, am purtat un dialog la subiect si am cazut deacord la un oral , cere 50 dar si 40 au fost ok, ce pot spune, isi da interesul , este pusa pe treaba, o face bine , m-a lucrat 30 min incet si bine, ii place sa inghita si sa simta sperma in gura ei......revin cu ceva note , ok?
  9. pentru cine doreste este Alexandra..... si are ea colege, studente, merg in Complex....la pensiuni
  10. salutare, nu ati intalnit tipe si mature care se plimba efectiv pentru a cauta pula?, zona superba este b-dul Buc si Unirii, multa bafta !!! si vb
  11. cred ca o voi pune la treaba.....
×
×
  • Creează nouă...