Sari la conținut

geomamuka

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    45
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre geomamuka

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Constanta

geomamuka's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

47

Reputație

  1. Am avut o vizita de o zi ceva in Cluj si am avut marele noroc sa o pot vizita pe Anemona. Nu m-am multumit cu o vizita ci am avut nevoie de trei si tot nu m-am saturat. Recenzii sunt destule si nu am sa mai repet. Nadia Comancei, Montreal 1976 Te sarut dulce minune.
  2. I-am facut si eu o vizita posesoarei topicului indus in eroare de titlul topicului si cele cateva recenzii relativ pozitive. Imi primul rand mi-ar fi placut sa insiste sa-mi fac un dus, dar a lasat la aprecierea mea. Am facut bineinteles. De asemenea a binevoit si ea sa faca la cerinta mea expresa. Asadar depunctez igiena chiar daca nu pot sa zic ca m-a deranjat altceva in afara de atitudine. Actiunea a fost destul de seaca. De la cineva care face dragoste, nu sex te astepti la un GFE ridicat. Te astepti la FK. Dra te anunta sec ca nu accepta sarutari de la umeri in sus. Nici mana pe cap nu o poti pune in timpul oralului. La normal destul de stramta cu usoare urme de implicare. Trecand la note: Locatie - 8 nu e lux insa mentine curat Igiena personala - 8 pt simplul fapt ca s-a lasat rugata pt a face dus Aspect corp - 7 - un pic cam rubensiana pt gustul meu. Punctul eiforte sunt sanii mari si destul de fermi Aspect figura - 7 - sincer nu am intalnit escorta careia sa-i acord macar 9 ( nici nu am f multe vizite la activ) si sunt si destul de exigent la acest capitol Actiune - oral - 8 pt tehnica. Depunctare pt faza ca nu accepta sa o ghidezi Normal - 9 GFE - 6 - e deschisa si nu e de mahala, insa nu ofera ceea ce spune in anunt, cel putin nu in viziunea mea Halatul 200 ron pt aproape o ora door to door De revenit - pt mine unul nu Spor la ciocane si multumesc Giulya pt experienta chiar daca nu a fost chiar pe gustul meu Succes in continuare
  3. Draga Giulya îți urăm bun venit in aceasta comunitate. Ești drăguță să ne comunici si noua câteva lucruri despre tine ? Cum ar fi serviciile prestate, o lista de lucruri pe care le faci cat si ce NU faci, program e.t.c Mulțumesc în numele colegilor curioși să te cunoască
  4. Si eu ti-as fi recomandat-o pe Sarafina, insa se pare ca nu mai face. La sandy nu-ti recomand e peste bugetul tau si poate se lasa si cu ceva blesteme / voodoo / black magic. sunt pe aici vreo doi baieti care sunt fani back door, poate vin ei cu sugestii
  5. Larisa doar ce ti-am citit tot topicul si eram deja foarte convins ca trebuie sa ne impleticim putin prin patul ala mare de care zic baietii. Si acum pe ultima pagina sa aflu ca e posibil si swallow ? Chiar esti desavarsita. Zi-mi sincer cate cereri in casatorie ai primit din martie incoace ?
  6. cine da ? congrats Larissa! Sper sa apuc sa te vad si eu satena/blonda cat mai curand. cred ca pisicuts a fost sa se spovedeasca si a primit sarcina sa faca niscava fapte bune ca altfel nu primeste impartasania. bravo motane
  7. Până la urmă singurică sau cu colegă, căci nu pot deduce? Din moment ce faci șmotru sper ca nu ai dat de o colegă ce avea nevoie de cineva să-i facă curat la locație. Sper să ne revedem cât mai curând.
  8. Wow Serafina! Just the way I like it. @Obi - îmi place compoziția intre lebede. Foarte inspirat cadrul (sper ca nu am greșit fotograful caci oarecum parca nu prea e stilul tau in prelucrare) Când voi avea PM vreodată vreau sa port cu tine niste discuții legate de arta foto. Ma bate așa un gând sa exersez si eu puțin cu cateva din fete. Depinde daca găsesc un alibi suficient de bun sa plec de acasă cu geanta foto după mine.
  9. Sa inteleg ca din toata Constanta doar Obi, Adrian10 si CriSSu recunosc ca stau co ochii pe Nimfomane. Restul? Mai timizi asa, sau nu vreti sa admiteti ca aveti vreo obsesie Hai mai baieti ce naiba. Pai suntem curvari sau nu mai suntem ?
  10. Roxana draga poate ca cer cam mult, dar e vreo șansă sa mai fi prin oraș prin octombrie? Ne de alta insa am parcurs tot topicul tau si sunt cat se poate de interesat sa te cunosc live Apreciez in mod deosebit doza de mult bun simt pe care o posezi si lipsa totală de vulgaritate ce le caracterizează uneori pe fetele din branșă. Mersi anticipat de răspuns
  11. Bai baieti, eu bag de seama ca la noi in oras s-au aciuat niste caprioare de numa-numa. Acum 3-4 ani imi aduc aminte ca erau numai pitice bondoace prin zona. Le numarai pe degete pe cele care aveau ceva real de oferit Acum vad ca apar ca ciupercile dupa ploaie niste bunaciuni de-mi vine sa-mi trag una de oftica ca nu-s acasa. Eu unul trag speranta sa nu se goleasca orasul odata cu trecera verii si sa-si stabileasca lacasul pe meleaguri dodrogene(numa' sa nu fie la Cernavoda ca ș-acolo tot dobrogea îi.)
  12. Eu sunt puțin confuz.In singura recenzie apărută se acorda 7.5 la aspect. Din ceea ce pot sa deduc eu din pozele văzute fata arată ceva mai bine de atât. Si la corp si la figură. @tzipianu - chiar o avantajează pozele atât de mult sau e vorba de sistemul de valori diferit ? @cor leone - comment-ul tau mi s-a parut foarte adecvat. Urmăresc forumul de ceva vreme. Anul asta am avut ocazia sa si pot recenza ceva. Insa urmărind in ultimele doua luni secțiunea Constanta constat un real declin calitativ. Eu unul daca se continua in nota asta cred ca renunt la forum. Daca vreau sa vad numai cum se înjura unii ca la ușa cortului ma duc la vânzătorii de semințe. Ce e mai trist e faptul ca si unii membrii pe care ii respectam s-au lăsat atrași in mocirla asta. Cred ca poți să-ți combați opozanții si fara a folosi violența de limbaj. Ma refer strict la cei care au dat dovadă ca poseda un dram de inteligență. Ceilalți care doar înjura in mod constant ii trec automat pe ignore. Eu unul trag speranță ca cei câțiva membrii care chiar țin forumul asta sa se duca de tot la vale nu vor renunța la intervenții. Spor la futut tuturor si imi cer scuze domnișoarei ca in loc s-o recenzam doar filozofam. Eu unul imi propun să-i fac o vizita la revenirea in țară.
  13. Am si eu o așa o curiozitate. Cam cat din zi va petreceți accesând acest site si in general acestei plăcute activități cu care ne îndeletnicim cu totii? Raspundeti fie ca sunteți postaci de seama sau doar avizi cititori din umbra. Imi permit să le invit si pe fete sa dea răspuns. Am sa răspund eu primul 1. Cand sunt plecat si am net in port minimum 4 ore 2. Acasă cu Generalul prin preajma undeva pe la o ora doua in funcție de noroc. Mai sunt si zile cand norocul e total împotriva si ioc Nimfomane. De mers la fete apuc de maxim 3-4 ori pe luna, iarăși in funcție de ferestrele ivite. Scopul topicului e pt a vedea cam unde se încadrează normalul.
  14. @corsar - ai nostri stiu ce stiu
×
×
  • Creează nouă...