Sari la conținut

drako

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre drako

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bacau
  • Interese
    experiente cu femei curate si mai ales femei mature.

drako's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

25

Reputație

  1. drako

    Allma 0754261378

    vb cu un nimeni care s a inregistrat ieri.care probabil este mai mult ca sigur o prostituata urata care a lucrat pe acolo,cu credibilitate 0,nu mai bag in seama un specimen ca tine ptca am inteles cine esti si care iti este scopul domnisoara dumbrava....
  2. drako

    Allma 0754261378

    vb cu un nimeni care s a inregistrat ieri.care probabil este mai mult ca sigur o prostituata urata care a lucrat pe acolo,cu credibilitate 0,nu mai bag in seama un specimen ca tine ptca am inteles cine esti si care iti este scopul domnisoara dumbrava....
  3. drako

    Allma 0754261378

    iar ptca sa fiu fair play,da este vb dedpre fostul salon de langa rmb(pentru asta am spus ca locatie imi era destul de cunoscuta) deoarece am mai fost acolo se vede asta din recenziile mele,in schimb fata care este acolo este deosebita si nu se compara cu ce este prin Bacau(ai vazut boy 68 am scris cu litera mare)iar pentru apropuri si acuzari mergi si controleaza singur si nu sta doar in fata pc ului si astepti sa vedeti ce fac altii.
  4. drako

    Allma 0754261378

    mai nea boy 68,in primul rand vb cu o persoana care s a inscris azi,iar in spatele acestui nik se poate ascunde multe gunoaie de oameni care au anumite interese.cat despre stilul meu de a vorbi este stilul meu si nu mi l schimb de la o recenzie la alta.iar daca sunt peste sau combinator la fel e problema mea.nu dau explicatii unui arogant si josnic precum esti.si nu am chef acum lectii acum de gramatica,cu ce litera se scrie numele propriu.la cum ai inceput acest dialog,clar ca te macina ceva si nici macar nu esti de sex masculin,ca sa ne intelegem.pt aceasta abordare catre mine iti transmit gramatical(mars in pula mea de taran sau taranca)eu cel putin intr un an am facut recenzii adica am contribuit pe cand tu esti un coi care sa bagat in seama inscris de o zi.du te si vezi ce i acolo ca nu te obliga nimeni sa ramai daca nu ti place apoi contribuie cu o recenzie si nu cu teatru din asta josnic.
  5. drako

    Allma 0754261378

    sursa anuntului este nimfomane,doar ca e postat aiurea.da i search si ai sa gasesti instantaneu,iar partea cu locatia e simpla,locatie cunoscuta dar fata noua si frumoasa,cat despre asta ar trebui sa te intereseze mai mult fata decat locatia.dar locatia o stii si tu ce naiba.....
  6. drako

    Allma 0754261378

    sursa anuntului este nimfomane,doar ca e postat aiurea.da i search si ai sa gasesti instantaneu,iar partea cu locatia e simpla,locatie cunoscuta dar fata noua si frumoasa,cat despre asta ar trebui sa te intereseze mai mult fata decat locatia.dar locatia o stii si tu ce naiba.....
  7. drako

    Allma 0754261378

    uite ce am gasit.am sunat la nr respectiv unde mi a raspuns o voce placuta.am stabilit sa ma duc sa vad despre ce e vorba.locatia?hmmm,imi este destul de cunoscuta in schimb am ramas surprins cand am cunoscut faptura in cauza.foarte frumoasa cu sani mari si fermi,un fund frumos si foarte dulce la vorba. am stabilit pentru un oral si un normal protejat,desi as fi vrut macar oralul neprotejat dandu i ceva bani in plus ,ma refuzat categoric spunandu mi ca e spre binele meu,al ei si a altor clienti.adevarul ca in cazuri din astea nu prea se poate merge pe incredere. am intrat in camera cu pricina unde am prinit un oral very deep cu multa atentie la zonele adiacente,apoi a trecut deasupra mea unde o priveam cu extaz la felul cum se misca si cat de frumoasa este.am pus o "capra"unde ii admiram fundul foarte sexy,am terminat in caciulita.o fata foarte curata,miroase foarte foarte bine,am mai stat vreo 5 min la vorba,am plecat la duș si intoarcerea inapoi la viata cotidiana.recomand din toata inima,putine fete atat de frumoase si fara figuri la saloanele de masaj din bacau. am vb cu ea si mia spus ca va si posta cateva poze cu ea. aaaaaa halatul,era sa uit halatul a costat 250 ron bani dati inainte,dar presupun ca fiecare negociaza atat cat se respecta si plateste atat cat merita. nota 9 oral,nota 15 fizic,nota 9 locatie,nota 10 pentru dans ). eu unu categoric voi mai reveni la domnisoara.sa aveti o seara frumoasa
  8. Allma 0754(261378) Raspunde Allma Astazi, 18:03 tanara,draguta,te astept in locatia mea.tel 0754(261378)vorbim tot ce vrei sa stii.nu raspund la numere private.
  9. ma,da ce dumnezeu se intampla pe topicul asta?lumea e schizofrenica pe aici,iși fac doua adrese care vor sa para reale fara punctaj fara nimic,apoi incep sa vorbeasca singuri cu ei ,eventual sa se contrazica.va pot recomanda celebrul spital balaceanca pentru o recuperare rapida si totala.
  10. hmmm.ma uitam ieri la recenzii pe aici si am hotarat sa trec si azi pe la salonul cu pricina sa vad daca sunt ceva noutati. am vb la telefon cu sefa si mi am facut programare.cunosc foarte bine locatia iar din punct de vedere igienic si design are nota 10 de la mine.am gasit inauntru 4 fete destul de dragute dar am ales sa intru cu madalina si o fata blonda foarte frumoasa si buna in draci.am ales o pe madalina bineinteles deoarece am mai avut parte de tratamentul ei si mam simtit perfect.am intrat in camera cu cele doua fapturi si sincer as fi vrut sa nu termin niciodata,simteam ca explodez.fetele stiu meserie frateeee,m au stors,ma simteam ca in filmele porno.nota 11 pentru oral,11 pentru masaj erotic,11 pentru igiena,11 pentru ca mi au facut amandoua o zi minunata.recomand cu mana pe inima.halatul a costat 250 ron dar am mai lasat eu 100 ron in plus ca sa fiu baiat finut si sa mi arat multumirea.am sa revin cu placere si mai mult ca sigur credca tot pe ele le voi alege.
  11. desi am un timp de cand nu am mai fost pe la saloane,am gasit unu care sincer mi s a parut k raport calitate pret.am sa pun si niste poze curand.tel(0742) 950 566.sunt 2 tipe destul de k.eu unu mi am facut de cap cu amandoua si nu am fost dezamagit deoarece nu m au grabit si atmosfera era destul de placuta.am sa revin cu o recenzie completa.locatia destul de intima,aranjata pentru ceea ce am avut nevoie.am acordul lor si pentru numarul de telefon dar si pentru poze.
  12. desi am un timp de cand nu am mai fost pe la saloane,am gasit unu care sincer mi s a parut k raport calitate pret.am sa pun si niste poze curand.tel(0742) 950 566.sunt 2 tipe destul de k.eu unu mi am facut de cap cu amandoua si nu am fost dezamagit deoarece nu m au grabit si atmosfera era destul de placuta.am sa revin cu o recenzie completa.locatia destul de intima,aranjata pentru ceea ce am avut nevoie.am acordul lor si pentru numarul de telefon dar si pentru poze.
  13. Mai frate da ce fundal are videoclipul asta.multumesc mult ,chiar am ras cu o pofta doamne.
  14. in sfarsit am avut si eu timp sa trec pe la acest salon.am dat telefon mi am facut programare si in 30 min eram la poarta.mi a deschis o doamna foarte amabila,m a invitat inauntru si m a intrebat ce doresc si am ales un masaj erotic.nu am vrut mai mult eu,ca se presteaza si altceva sau nu sincer momentan nu m a interesat,am vrut doar sa vad si eu despre ce e vorba.locatia este foarte curata si bine aranjata si compartimentata inauntru,lumini intensitate mica,muzica erotica in surdina ,cu alte cuvinte un cadru pefect pt cateva momente de relaxare.mai erau doua domnisoare inauntru foarte amabile,una inalta cu un fun generos si niste sani pe masura foarte hot,si inca o tipa foarte draguta si bunicica,sincer o atmosfera foarte placuta si linistitoare.am ales un masaj cu doamna matura pt ca asta imi place mia si cu mana pe inima va spun ca nu voi regreta o clipa momentul si alegerea.doamna arata foarte foarte bine si sexy,sani frumosi spre pefecti in ciuda varstei.un fund de invidiat chiar si de multe alte domnite tinere,o atitudinea foarte dulce si amabila.stand pe saltea si asteptand sa vina doamna,in momentul cand a intrat si si a dat jos capotul am ramas waw.a inceput cu un masaj foarte relaxant pe spate,m am intors si a inceput sa ma excite maxim.sincer am amanat momentul de a finaliza deoarece imi era atat de placut momentul.nu ti da senzatia o clipa ca vor sa termine repede cu tine,adica sa scape in comparatie cu alte saloane.doaman stie meserie adica stie ce face si se pricepe de minune.am terminat am facut un dus,curatenie ireprosabila,prosoape curate si parfumate,doamna super curata,igiena maxima,mirosea foarte frumos si super hot.note 10 pt locatie,10 pt amabilitate,fata 8,corp 9,sani 10,masaj 10,implicare 10 si dau aceste note cu mana pe inima deoarece un comportament asa frumos si o locatie asa nu cred sa mai fi gasit prin bacau desi credeti ma ca am cam vizitat tot ce se putea vizita in bacau.calitate pret excelent.categoric ma voi mai intoarce acolo si poate nu voi vrea doar masaj,dar nu voi face nici o recenzie.pt cine e curios nu are decat sa incerce salonul in cauza.apropo halatul a costat 60ron.trebuie sa mi fac abonament acolo.
×
×
  • Creează nouă...