Sari la conținut

izdn

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    53
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

izdn a câștigat ziua ultima dată pe Ianuarie 27 2013

izdn a avut cel mai apreciat conținut!

Despre izdn

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Timisoara

Vizitatori Recenți Profil

3.704 citiri profil

izdn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Very Popular Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

138

Reputație

  1. Am uitat sa adaug (si nu ma prind cum pot edita postarea anterioara) ca pozele sunt in concordanta cu realitatea cred ca e scos un tatuaj din ele si halatul 150 RON pt 30min/1 fin.
  2. Salutare Baieti, I-am facut o vizita domnisoarei Ana, mie unul mi-a placut destul de mult cum a decurs totul, in zona aia cu parcarea e un pic greu seara, dar nu imposibil. Nu o sa dau note, e usor de gasit strada si nr, scara e cea din mijloc pt cei care se prind, ajuns sus cu Ana in ceva lenjerie intima alba misto, semi-transparenta - e destul de inalta si fara tocuri pt gustul meu si slabuta, carnea sta bine pe ea. Foarte amabila, te invita sa bei ceva si/sau la dus daca e nevoie, eu am mers la reimprospatare si dupa in camera. Nu sunt amator de FK ON si din astea, am preferat OP si un pic de sex cat m-a tinut bateria :)) ce sa zic fata asta face un oral ca m-as mai duce o data numai pentru el, fara altceva - o ia ca pe acadea, o prinzi usor de par si poti sa i-o indesi pana la ceafa daca iti place… se uda natural si mie mi s-a parut ca nu se da in spate de la dominare soft (palme mai dure, strans de cur, de maini la spate si probabil si altele in masura in care ii convine). Inca o data nu dau note, cat despre pozitii eu am capitulat la prima pozitie - ea deasupra cu spatele la mine - stie sa dea din fund si e foarte cooperanta in caz ca ii ceri mai lent sau o pauza. Mie mi s-a parut ca serviciile sunt foarte bune si as recomanda-o ca sa va convingeti si voi. Numai bine si ciocane tari!
  3. M-am tot uitat si eu la pozele domnisoarei Ella si am zis sa ii fac o vizita, stabilit cu dansa cu o seara inainte sa mi scrie cand se trezeste ca sa pot sa vin sa ii dau cocosul dupa cafea. Mi-a scris pe la 8 dimineata, m-am dus sa o vad cum am promis. Ella e tinerica bronzata, piele catifelata etc ca in poze sanii medii cur de basm, era deja machiata, pudrata, parfumata, sumar imbracata atunci cand am ajuns - amabila, s-a oferit sa ma serveasca cu o apa, sa intru la dus … eram si hidratat si curat ca doar nu mergem in vizite nespalati (din respect pt noi) sau ne spalam acolo daca e nevoie. Actiunea a fost destul de misto, n-am apucat sa probez O, in rest a fost tot ce ofera…ca si cum te-ai intalni cu o fosta prietena cu care n-ai mai vorbit de mult si te apuci la vorba cu ea. Daca mai am timp poate ii mai fac o vizita pana atunci o recomand cu caldura. Locatie usor de gasit pe gps, loc de parcare la noroc, inauntru relativ curat(prosop curat, lenjerii curate etc), igiena doamnei fara cusur peste tot. Nu mai dau note, depinde si de interactiunea voastra cu dansa si de cum va purtati cu ea, eu cred ca am avut „noroc“. Numai bine si spor la ciocaneala!
  4. Dragi futaciosi, N-am mai scris nimic ca imi era cam lene dar astazi dupa o vizita facuta domnisoarei alexandra000, chiar mi-a venit cheful de scris. Locatie usor de gasit, etaj 4 fara lift, apartament frumos renovat la interior, curat, miros frumos etc. Domnisoara se tine foarte bine pe picioare si nu vreau sa dau note pentru ca mie unul mi-a placut foarte mult de si despre dansa... e frumoasa, are sani misto cu sfarcuri mici, fund destul de ferm mediu asa, piele catifelata, ochi caprui, par negru si niste buze senzationale, dantura perfecta. Actiunea a fost ca la carte cu niste jocuri cu buzele si limba dupa OP, ea jos si eu in picioare - cu un pic de deep si cu priviri perverse. I-am prins parul in spate ca sa nu o incurce la treaba si i-am si dat un pic de ritm si intensitate la oral, stie sa urmeze ritmul daca o iei finut. Trecut pe pat la NP pe la spate, cu un pic de vorbit/gemete intre timp - fata a dat contre si mai dadea si ea in R din cand in cand, un pic de tras de par (finut) si dupa maxim cateva minute am capitulat. Am plecat foarte satisfacut si o recomand oricarui futac care doreste o experienta excelenta cu o tipa super fierbinte si atenta la nevoile clientului (futacului). Eu ii dau 10 pe linie si mai departe numai de bine sa auzim!
  5. Salutari la toata lumea, Am discutat cu Andreea la telefon ieri pe la pranz si mi-am facut o programare pentru ora 23:00. Nu stiam exact cat stau asa ca i-am spus ca vedem la fata locului 30min/1h. Seara pe la 20-21 am resunat-o sa ii reconfirm ca asa am fost invatat de acasa sa ma port frumos inclusiv cu bagaboantele, ca doar suntem niste gentlemeni, ce pula mea? Ma eliberasem mai devreme si m-am dus in zona sa caut parcare pe la 22:30, am zis hai sa o sun poate poate - nu raspunde. Ii dau mesaj sa ii zic, draga Andreea sunt pe zona am parcat, da un semn cand esti gata(am banuit ca are scris nr care are programare la 23). Ce sa va zic, n am auzit de la ea ABSOLUT NIMIC nici pana astazi(un sms : nu te mai pot lua / tel imi pare rau a intervenit ceva etc) mi-a si respins de cateva ori apelul cand eram deja in jurul orei 23. Nu vreau sa ii dau adjectivele cuvenite dar daca mai sunt shogori care au luat si ei "teapa" ca mine, as propune sa o mutam la "de evitat". Timpul este foarte important pentru toata lumea, @Andreeakaira si e urat sa ne pui pe drumuri degeaba, mai ales cu programare facuta cu 11h inainte. Reputatia se castiga greu si se pierde rapid, si la cum vad eu lucrurile(subiectiv din experienta mea), tu ti-ai patat-o bine deja.
  6. Ce sa va spun... am ajuns si eu la domnisoara I s a ... locatie ferita, intrare laterala, bloc misto nou, urc cateva etaje lejer si bam, deschide usa o tipa bruneta cu par lung de te ia cu spaima la cat de bine arata... lenjerie sexy ochi frumosi... nu va zic de tate si cur ca stric farmecul... am inceput sa am palpitatii, mi a dat niste apa sa mi revin ca altfel nu stiu ce ma faceam. Fata e cu foarte mult bun simt si stie sa se faca fff placuta, are si ceva experienta prin diaspora cred, stie sa se poarte fff frumos. Dar acum sa trecem la actiune : a inceput cu un dans lasciv pe pat... statea in pozitia mama iedului si te ademenea sa admiri cum da din popou... vai vai, s a frecat de soldat si mai punea si mana tot cu spatele fiind, de am crezut ca mi paraie chilotii ca lubenita de Dabuleni in august, cand o tai...soldatul voia la razboi ca vorba aia : "nu ii problema de razboi"... am uitat si cum trebuie sa trag de haine ca sa ma dezbrac dar noroc ca inca mai eram pe pamant si am aruncat rpd pe jos tot, dupa care a trecut la un pic de OP... clasic cu un pic de eye contact, cu lovit peste limba, tras usor de par si un usor deepthroat fortat de mine. La NP s-a suit pe mine si a inceput sa sara ca la rodeo, daca o lasam pe ea imi dadea cartonas dupa 2min... finalizare afara din prezervativ, comunicativa in tot timpul asta, porno rau privelistea si actiunea. Virat 300 pentru Domnisoara cu tot cu ciubuc. Merita sa fie la top pentru ca are toate calitatile, si cred ca va si ajunge. Eu ii dau 10 pe linie : aspect, actiune si locatie. Ciocane tari sa aveti!
  7. Am reusit sa o vizitez pe domnisoara Lore(dana), ma bucur ca exista asa servicii de calitate prin Banat. Pot sa va zic ca daca va plac fetele mai slabute, firave si cu forme nu foarte pronuntate, ea este o alegere extrem de buna. Te asteapta imbracata sexy, inalta 1.70 + tocuri, amabila, nu se uita la ceas sau sa te faca sa te simti grabit. Iti ofera si GFE, se apropie de tine si e amuzanta, incercand sa combine utilul cu placutul. E cam riscant sarut / ON, ea nefacand asta. Sunt multi factori care intervin si bolile pot fi chiar grave - mai rau, exista purtatori pasivi de virusi si bacterii. Fata stie ca poate vrea o familie in viitor si nu se baga la schimb de fluide, de apreciat si asta! La actiune : stie oral, stie si normal, ii place, se mai uita la tine daca o confrunti cu privirea si miroase mega misto, pasarica e o adevarata menghina (se vede si dupa aspectul gurii asta) si ii place ce face (se uda, geme subtil). Asta e de apreciat ca se implica si face tot posibilul sa te simti bine... Avantajul e ca e super slabuta si poti vedea cand isi tensioneaza abdomenul in momentele de sextaz. Ii ofer note foarte bune pentru prestatie, ambianta si atitudine, locatia nu e foarte discreta dar cui ii pasa intr un bloc de 10 etaje cine vine si cine pleaca(in afara de camerelor de supraveghere retrase la pensie care oricum n au ce face toata ziua si studiaza tot). Fata e de vizitat cat mai des la ce tarife are ar putea sa sparga topurile "protejate" :D. Cat pentru Lore, o recomand cu caldura. Numai bine si scule tari!
  8. Ce bine ca s-a reintors aceasta fata draga... Azi am vrut sa ii fac o vizita dar din pacate nu am reusit sa gasesc locatia... Cred ca e o smecherie pe acel bulevard al Eroilor si probabil se intra cumva pe la alt numar ca sa poti gasi de fapt numarul indicat de domnisoara... Daca cineva reuseste sa ajunga poate ne lumineaza si pe noi cumva, fara sa indice locul exact in postare. Numai bine si scule tari!
  9. Sunt cam ca ale Andreei Marin, poate doar un pic mai groase, ca sa iti faci o idee. Vezi acum cum a postat poze noi, ati putut sa va dati seama ca cele 3 poz3 initiale de pe publi nu o avantajau foarte tare. Hai noroc!
  10. Ideea e ca omul n a finalizat dar a respectat programarea... N ai inteles nimic. Si Monica i a lasat la 100 de lei "nefinalizarea", de fapt...
  11. Nu mai am ce detalii sa va ofer, dar daca domnisoara are oportunitatea sa plece pe dincolo, intr o tara mica dar cu o gramada de bordeluri si destul de scumpe, as zice ca are si fizic si tehnica si stie sa se faca placuta. Daca nu faci click cu ea(n a fost cazul la mine), e normal sa fie mai incordata situatia. Dati va si voi seama cum ar fi sa dai la nuca uneia de care nu ti place, dar trebuie pt ca te a platit pt asta. Numai bine si scule tari!
  12. Se poate, dar asta prin comparatie. Raman la parerea initiala, ca e la inceput si serviciile pot creste in valoare foarte repede. Cat despre aspect fizic, e ireprosabil, convinge-te :) sustin ca pozele o dezavantajeaza, fata a fost sportiva. Acum daca pornim la comparatii cu alte fete, e normal sa avem preferinte diferite si sa ne sustinem punctul de vedere pro/contra tarifelor si serviciilor. Te invit sa ii faci o vizita si dupa sa ne spui cum a fost. Numai bine si scule neindoite!
  13. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Noua-in-Timisoara-/7b01627170696354.html Dragi futaciosi, Domnisoara din poze, din Rep. Moldova, pt scurt timp in Romania, dupa cum spunea va pleca in strainatate. Pana atunci, nu stiu daca mai e topic deschis, dar fata merita vizitata. Are 18 ani, 1.72, carnita tare pe ea, sani spre mari, fermi, cu sfarcuri mici, miroase frumos, piele fina, fund bombat rau. La fata e copilasa, frumusica, satena ochi caprui cu buze apetisante. Ii place sa faca oral(protejat am cerut), dantura buna, se misca bine bine deasupra si se uda natural. Pozele o dezavantajeaza, arata mai bine in realitate. Halatul 150 30min /250h, e la inceput fata deci discutati cu ea ce vreti cand ajungeti, eu n am intrebat prea multe detalii. Locatia e corecta, bloc comunist 4 etaje, baie ok cu prosop curat, zicea ca se muta de acolo oricum. Numai bine si scule tari!
  14. Si sa nu uit, amenda la sfarsit a fost 200 Ron, fara sa comenteze de timp, cam 1h si 5-10 min door to door.
×
×
  • Creează nouă...