Sari la conținut

pandora13

VIP Member
  • Număr conținut

    1.152
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre pandora13

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Ploiesti

Vizitatori Recenți Profil

9.961 citiri profil

pandora13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

911

Reputație

  1. Dacă tipa stă pe str. Romana peste drum de UPC,pozele sunt vechi.Este mult mai grasă acum acum.Daca a vb.cineva cu ea la telefon poate confirma dacă este persoana de care știu eu.
  2. Mici precizari la postarea colegului anonimul991 care sigur va intereseaza: -doamna te asteapta intr-o fusta lunga si o bluza avand si chiloti si sutien pe ea-la telefon iti zice fusta mai scurta si maieu decoltat -masa de masaj este de fapt o masa de lemnf ara burete dupa 10 min. nu mai simteam genunchii. -este permisiva.te lasa sa o mangai pe buci.la pasa doar prin chiloti.i-am scos tatele din sutien si m-am jucat putin cu ele fara sa comenteze -parerea mea este ca dupa mai multe sedinte ar pune botul si la futai.totul depinde de voi. -are tate mari dar lasate si ii place sa le masazi si sa le pupi,eu nu am vrut sa insist ca sigur ma lasa si la pasa sa o ating. -nu te intreaba de dus,eu am venit de acasa imbaiat,iar la sfarsit te sterge cu prosoape de hartie de bucatarie. -ca timp am stat tot 35 min din care 5 min iti ia stersul de ulei de pe tine -sunt locuri de parcare,singurul inconvenient la plecare te risti sa intorci pe linie continua pentru ca pana la iesire din Valea nu ai banda sa faci stanga -iti pune o muzica dupa telefon de zici ca esti la priveghi -poza nu este recenta,acum are +20kg cel putin Eu unul nu recomand,imi plac genul milf ,dar la doamna zic pas,sunt alte optiuni mai bune in oras.
  3. Eu am avut noroc ca am sunat dimineata pe la 09.00.si renuntase cineva la o programare.Am ajuns la ora stabilita si nu a trebuit sa mai astept.Pe masa in bucatarie are un caiet cu programari.Se poate intarzia,dar nu ca iti da teapa,cazul meu cand am stat 70 minute si nu a putut raspunde la telefon,dar cand a ajuns in bucatarie a sunat clientul programat dupa mine si si-a cerut scuze de intarziere.Ea a raspuns la telefon doar cat am stat in bucatarie la o tigara si dupa ce s-a scuzat fata de mine ca vorbeste la telefon.Sfatul meu este sa o sunati ori cu o zi inainte sau dimineata.Mult succes !
  4. Nu îi mai fac recenzie ca ar trebui sa dau copypaste la recenzia colegului sic-sic in proporție de 90%.Fac doar mici precizari: -când am ajuns am stat la o țigară și un pahar de suc. -te întreabă dacă vrei sa facă duș cu tine și va sfătuiesc sa acceptați ca este o nebunie, -dupa primul număr,duș tot impreuna,de data asta doar m-a spălat,după care o pauza se țigară -F.k. la greu,acum nu am intrebat-o dacă face cu toți clienții -are niște labii mari de iti vine sa o lingi non stop -iti baga și degetul în cur sa te excite,doar daca vrei și tu -la al doilea numar nu mai reușeam să termin și i-am zis ca renunț, dar mi-a răspuns cum sa plec neterminat de la ea,a insista si intr-un final am terminat glorios pe sânii ei. -am stat per total 70 min dar nu a zis niciodată ca s-a terminat timpul - nu face anal si nici finalizare orală -te intreaba in ce poziție vrei sa stea și nu comentează deloc. -este genul milf +40 slim -masajul nu este wow,dar se compensează cu restul artificiilor pe care le face -per total la serviciile prestate s-au meritat cei 200 lei achitați la sfârșit. -pe hol avea o cutie pentru tips dar era numai monede in ea.
  5. Te lasă, chiar îi place,inclusiv i-am băgat și 2 degete în pizda și nu a comentat nimic.
  6. Salut! Mai incearca poate o prinzi la telefon intre orele 09.30-17.00.Nu raspunde la telefon cand este cu cineva si nici nu suna inapoi.Eu o cunosc de un an si jumatate si serviciile ei sunt super ,in plus cu mine face si finalizare orala.Are cercul ei de prieteni care o frecventeaza des si de aceea nu are anunt pe nici un site de profil. Bafta sa o prinzi la telefon ca se merita!
×
×
  • Creează nouă...