Sari la conținut

dale cooper

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    47
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre dale cooper

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Twin Peaks

dale cooper's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

33

Reputație

  1. Eu zic să vă mai uitați o dată pe ce am scris prima oară. E lipsit de tonalitate (nu e "țipat", e fără înjurături), direct la subiect, dar pe de o parte e în mod voit lipsit de alte detalii. Am vrut să aduc o corectură care să fie de ajutor într-un anunț în engleză care mi-a sunat greșit, nicidecum să aduc o critică sau să o desconsider pe Tina. Inițial m-am gândit să completez să fie mai clar, dar eram convins de ceea ce o să iasă. Și iată, exact următoarea postare deja spune "If I would be in your shoes I'd be more easy on criticizing others." Unde e critica? Fiecare interpretează în felul lui (ei) ceea ce am scris, dar mingea e în terenul vostru. Mesajul meu e o critică în măsura în care îl citiți setați pe acest aspect; intenția cu care am făcut precizarea nu reiese în nici un fel din textul propriu-zis. Părerea mea: sunteți mult prea repede porniți să vedeți lucruri negative sau să le generați în imaginația voastră acolo unde nu sunt.
  2. *come "to your hotel" *come to "my location" we'll talk on the phone sau we can talk more on the phone
  3. Condițiile au fost întrunite, propun promovarea la Top.
  4. Asta e, dacă te-ai zgârcit... trebuia să-i zici 110 lei.
  5. 1. "istenem" înseamnă "Doamne" în maghiară 2. N-am nimic personal cu tine, ci cu lipsa constantă de bun simț de care dai dovadă tu și mulți alții pe aici. Nu am cerut nici o banare, am subliniat doar inconsistența în declararea regulilor și neaplicarea lor. Nu a cerut nimeni moderatorului1 să declare că la prima abatare, în speță injurii sau jigniri, urmează o banare. Putea să o lase la fel ca până acum, să vă destrăbălați în voie. Vă tot plângeți "vai ce nesimțiți și ce oameni de nimic" înjurând ca la ușa cortului, apoi declamați în gura mare că vreți "decât respect". Felul în care întrebi cine e user-ul meu e o nouă mostră a calității tale. Nu știi să dialoghezi când cineva nu e pe aceeași lungime de undă cu tine. Caută unde te-am înjurat eu până acum și vezi dacă răspunsul tău e cel adecvat. Dacă nu găsești, poate îți dai seama că cei care te desconsideră au o oarecare bază reală.
  6. Trei genii... 1. Face omul unde vrea concediul 2. Scrie acolo destul de citeț în dreptul lui: "Locație: Oradea", deci nu "(T)eleorman sau (G)orj"
  7. În ideea de a contribui la traficul pe acest forum, am să încerc un răspuns: Tu câți ani ai? Nu ți se pare că sondajul ăsta e mai mult decât copilăros? Faci ce vrei până la urmă, dar dacă ne întrebi ce ne-am dori, eu unul aș vrea să nu te mai văd înjurând la fiecare 3 postări. Rămâi sau pleci, e absolut responsabilitatea ta, nu o pasa altora. Valabil și pentru alți "celebri" și respectați (doar voi știți din ce motive) membri ai acestui forum.
  8. WTF?! Topic "Rebeca 0734409072" și ghici ce... Sorina4U peste tot, cu link în semnătură către "Recenzii Sorina". Concurență foarte fair play, n-am ce zice, să postezi pe toate topicele celorlaltor fete un link către tine.
  9. Păi nu e atât de greu... scrii numele user-ului așa cum e: "Me" (cu tot cu ghilimele) și dai "salvează modificările" direct, fără să-l selectezi din listă. Dacă îți apare '"Me"', scrii în loc de " o ghilimea
  10. - Da - Lasă fructele, vorbeam de sâni/țâțe. Nu contează forma, doar structura musculară să-i susțină, să nu fie trebuiască adunați de pe jos - Naturali toată ziua. Cea mai mare greșeală pe care o pot face femeile cu fizicul lor este să facă operații pentru implanturi. - Da, sânii să fie cât mai detaliați.
×
×
  • Creează nouă...