Sari la conținut

lucapasserozzi

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre lucapasserozzi

lucapasserozzi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. In primul rind eu nu mai am preputul, asta e... ;)Si a doua eu nu am vorbit despre sex oral.I-ti lamuresc ca eu tot timpul asa am facut, TREBUIESTE SA FITI CIRCUMCIZI TOTAL, adic sa fiti FARA preputul, si sa folositi miramistyn, o repet ca sa nu atrag in eroare pe nimeni.Hivul e termolabil, toti doctorii stiu asta.In orice caz nu ar trebui sa riz deoarece mie mi a spus un urolog sa fac asa, si e ani de zile ca o practic si nu am avut absolut nimic. Ma supun tuturor controalelor o data in an. In rest faceti cum vreti, da ca vreti s-o faceti si cu scurta de iarna, poftim.Insusi profilactica asta nu e atat de placuta.
  2. Se merita' date=' daca pentru niste minute de placere in sus poti lua, cel putin:-blenoragie-sifilis-hepatita C-HIVCel putin hepatita C se ia extrem de usor, inclusiv la sex oral fara caciulita.Mai citesc pe aici si vad ca sunt multi care dau si limbi fetelor in gaoace. Baaaaaaaa, sunteti inconstienti?Ce se fute si nu se cunoaste, se fute cu caciulita.Toate care au ceva, arata normal, exact ca una care n-are nimic.[/quote']Buna la toti. Am mai spus undeva dar o sa spun si aici:orice boala sa ascunde sub preputul, dar da ca ai circumcizie integrala si preputul nu este, sunt sanse foarte mici de a te imbolnavi. Cautati statisctica prin net, si o sa vedeti cum au limitat difusarea Hivul in africa.Da ca in plus la circumcizie totala va mai bagati si o solutie antiseptica speciala (tip myramystyn) nu mai tirziu de 2 ceasuri dupa relatii, sunteti siguri ca si cu caciuita. Eu sunt o dovada. Printre altele hiv-ul e foarte delicat, si traeste numa in conditii speciale, in plus eu sunt casatorit si nevasta mea (sau eu) nu a avut nici o data probleme de nici un fel cu aceasta metoda.
  3. Buna! Din pacate s-a schimbat treaba!Roscata ala care amuea sa nomeste andrea sau ceva din genul ala (nu va saparati dar asa am fost inervat ca nu stiu da ca aceasta e numele) mi a dus intro lcatie extraordinar de frumoasa, si din pacate nu puot sa va zic altceva de cit ca numarul porti era 114.Pe scurt, intru, si me s-arata o gramada de fete, de care doua absolut "nefutabile" si cele alte frumosele. Pe vanesa nu vedese. Pe roscata am vazuto, si am aleso. Dar imi zice ca oralul o face neprotejat dar cu finalizare externa. Am puso la incercare zicind minciunele si am inteles ca cind a fost in locatie ceea pe care ati indicato mai sus, ea, cu o mica diferenta de pret, practica si neprotejat, orice, am invedere, dar acolo are cu totul alte instructii, adica nu puote. Am propus si o integrare la pret, dar nimic. Asa ca dupa ca am cheltuit de giaba pentru taxiu am trebuit sa ma intorc.Asta e tot, din pacate. Am incercat diferite variante de pe drum dar nu am gasit nimic care mi a dat impresie pozitiva. Mi sa pare ca sunt periculoase, in sens ca te amagesc, in ce mai bun caz, si nu am fost la nici una. Eu cred ca trebuie de gasit fata ala cu care a lucrat cindva fata asta, adic Vanesa.Referitor la tine, ciocan, nu stiu citi ani ai, dar eu cind am facut avem 23 de ani. Principal sa nu treaca o sora medicala de tip "porno" in timp ca acolo esti sub sutura, ca altfel e cam dureros. :DIn rest tre se bei mult diazepam ca sa nu ai erectie dimineata. Nu gindesc ca la 40 de ani e tirziu. Unicul problema e ca stai cu instrumentul in box de raparatie o luna, si peurma puoti s-o testez.
  4. Confutaciosi profesionali iubitori de sex total neprotejat (ca si mine) i-si fac operatie de circumcizie totala, si folosesc myramystin-ul dupa instructiile; Asa facind, nu me imbolnavesc nici o data. Si eu la urolog, si nevasta mea suntem curati ca neo nascuti fiecare data ca mergem la controale de tipul "ala". Dupa statisctica, deja numa cu circumcizie totala africani au micsorat de 60% difuzarea sidei, dar cu myramystin si circumcizie e practic imposibil sa iai virusul sau infectii, asta deoarece, cum a dat de inteles si ciocan, toate genurile de rautati, sa ascund dupa preputiul, sau pleaca in canal, si in locuril aceasta se dezvolta mai departe. Da ca preputiul nu este si canalul e curatit cu o speciala solutie antiseptica, se intelege ca luarea bolilor S.T. e cam imposibila.La fete e mai complicat (ce de bine ca suntem baitei) deoarece la ele trebuieste curatit si canalul uretral, si e cam greu in conditii de om simplu.Cer scuze pentru OT, si ma intorc la argument zicand ca fetele aceasta ma intereseaza f.mult. Mi se pare ca o sa ma duc la ele, apoi o sa am onoare de a posta impresiile mele. Cu respect. Luca.
  5. Buna sunt luca (sunt strain si cu scrisul nu prea merge). Am un drum la Bucuresti pe vinere, si vrau sa gisesc niste curve ieftine de pe drum. Nu am masina, dar ma gindesc ca pot sa le duc undeva pe careva pensiunea ieftin. Stau in bucuresti de vinere pina luni.Eu nu am avut a ce facere cu curve din Bucuresti. Traesc la cineva si nu puot duce pe nimeni a casa, dar in genere eu prefere cele de pe drumuri. Am citit aici despre camine de la regie dar nimeni nu a explicat ceva clar. In orice caz astept o indreptare. Da ca me apropii de ele si le duc intro pensiunea nu cred ca refuza, asa? Multumesc anticipat. Luca.
×
×
  • Creează nouă...