Sari la conținut

luciangeo

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    36
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre luciangeo

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    braila

Vizitatori Recenți Profil

2.234 citiri profil

luciangeo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

21

Reputație

  1. Am ajuns si eu astazi la domnisoara din anunt , telefonat la numarul din titlu , raspuns rpd progamat si prezent la locatie...unde m-a intampinat o domnisoara micuta slim si draguta ! Dupa cateva minute de discutii despre una despre alta.... Am hotarat sa trecem la actiune care a inceput cu un oral bun...umed..unde am sa dau un 8 dupa care am pus balonu corespunzator si am trecut la un misionar...finalizand cu o caprita ...ðŸ˜. Ca si note - oral 8 normal 9 atitudine 10 locatie sa zicem 9 am o teama de etaje superioare ... Halat 100 lei o finalizare on np . Cu siguranta am sa mai revin ... Astazi am fost mai pe repede inainte 👌
  2. imgbb.com cu https :// in fata ðŸ˜
  3. O pierdere de vreme cu doamna asta ! Si nu numai creme ci si bani. Din pct meu de vedere nu merita 80 ci 50 da nici aia... Un oral de nota 2 ( mai bine crd ca o suge o centurista ) asa doar capu ... Sa nu cumva... Vezi doamne ... Laba intr-un cuvant... Iar la normal... Pozitia ..caprita.. din prima asa fara sa ii cer asta... Hai ... Ca nu schimb toate poItiile cu tine..ca eu fac la finalizare nu la ora..deci per total nota 2 .. nu recomand!
  4. Doamnax bere de la boboc mai iei?
  5. dati si voi search pe facebook cu numerele de telefon ! sa le vedeti live !!!!
  6. Da... Donshoara este cum s-ar spune cu burta la gura! Am vazut-o sambata intr-o piata din oras. Stima
  7. Salutare fratilor.... !! Hotarat sa o sun si eu pe dameza ,in baza recenziilor pozitive postate pe aici si spernad sa fac si eu una , de o saptamana m-am comfruntat cu o mesagerie vocala! Mai stie cineva ceva de dameza? Stima !
  8. indeplinesti si fantezii ? daca da de care ? cu "dildaul" acela faci ceva sau este sa dea bine in poza? finalizare orala faci?
  9. Nici o sansa .... Cu mihaela asta.....she is TOP SECRET !!!!
  10. Of of of mai tatiana ce le stii tu pe toate !
  11. Este un topic despre doamna flory https://nimfomane.com/forum/topic/12551-flory-0741433178/?fromsearch=1
  12. Poate ca a sunat-o si i-a dat acordul . ai de unde sa stii? Sau te-ai facut "avocatul poporului" ps. Baiatul a mentionat sa nu ii zica ca are nr de pe net
×
×
  • Creează nouă...