Sari la conținut

cata_vdo

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre cata_vdo

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    timisoara

cata_vdo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputație

  1. BLONDA SEXY SI APETISANTA OFER CLIPE DE NEUITAT DOMNILOR GENEROSI SI MANIERATI.DACA VREI SA NE CUNOASTEM SI SA NE SIMTIM BINE IMPREUNA SUNA-MA SI NU VEI REGRETA LA NR DE TEL:0741479336.DOAR LA HOTEL SAU PENSIUNE NU RASPUND LA PRIVAT SAU SMS http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/blonda-sexy/7b0d6077706f665e.html O cunoaste cineva?
  2. cata_vdo

    KARLA....

    http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/ea-pentru-el/anunt/buna-sunt-karla/7b0d67757d6f6757.html Stie cineva ceva de ea?
  3. Ba baieti nu trebe sa va contraziceti si stresantule te anunt ca am vz pozele alea dar nu sunt concludente si sunt de multa vreme nimic updatat .
  4. Domnilor O poza cu Domnisoara nu se gaseste?
  5. Un nr de tel se poate ?
  6. Buna Tuturor imi recomanda si mie cineva sau se auto propune vre-o domnisoara pt asta seara dupa orele 22? astept propuneri dragi colegi sau invitati ....spor la futut !
  7. Am sunat si eu la aceasta domnisoara Luni mi-a raspuns i-am spus ca vin la ea dar nu stiu cand ajung asa in mediu exact ca eram intr-o parte a orasului destul de departe de locatia ei urmand sa o resun cand sunt in zona . Aprox in 20 min am ajuns am sunat si pauza nu mi-a mai rasp....iam trimis sms si nimic.... . Sper ca am fost doar asa o intimplare nefericita .
  8. ceva poze recente cu domnisoara ???
  9. cata_vdo

    Anda 0742822135

    buna tuturor , am ajuns si eu in acceasta dupa masa la domnisoara Anda ,pot sa spun ca programarea a decurs ok locatia f buna putin deranj in baie si in camera dar am apreciat ca si-a cerut scuze pt deranj . Am inceput cu un oral neprotejat la care nu foloseste mana o baga toata in gura o scoate s se plesneste peste gura cu ea un minus sa zic asa nu se axeaza si pe zonele adiacente dar ca si o nota asa la oral 9 , am pus caciulita si am ceruto capra destul de stramita poate ca e si ff slaba , porma am trecut la anal iar din postura capra iar finalizarea orala . Ce sa spun per total daca e sa dau note .Atitudine 10 , Oral 9 , Normal , 9 , Anal 9 . Cel putin pt mine e de revenit si sugerez si altora care le plac slabele . Spor sa aveti .
  10. stiu ca a spus ca va mai lucra doar pina cand va veni maicasa din italia...mai mereu o puteai lua de la petromul de pe sagului a disparut din peisaj de mai bine de 2 luni jumate chiar trei....probabil sa intors masa mare :PP
  11. ceva poze de cu doamna exista? sau are profil pe vre-un site?
  12. pe la ce ore e de gasit doamna?
  13. azi am fost pe acolo am vrut sa opresc dar nu le-am mai vz pe nici una...mai is?
  14. de la 13 pina pe la 19 maxim
  15. am cerut si nu a vrut sa imi dea era ff speriata fata .
×
×
  • Creează nouă...