Sari la conținut

0ctavian

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre 0ctavian

  • Dată Naștere 01.01.1990

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    buzau

Vizitatori Recenți Profil

1.540 citiri profil

0ctavian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputație

  1. daca ai acordul fetelor chiar te rog sa postezi ptr ca m-am saturat de ce avem noi in momentul actual in buzau si ar fi bn si ptr fete ca ar avea mai multi clienti si binenteles mai multi banuti.
  2. invit-o la o cafea, la un suc ceva. E rau ca pica cam greu. Baga multa vrajeala si o sa merga . Cu greu gasesti ceva bun in bz. E cam saraca piata noastra buzoiana in categoria escortelor. Multi nu posteaza daca da peste o fatuca, le tzine doar ptr ei. Dar in fine asta e.. Pai atunci iti urez mult sport la treaba silake si toate cele buna si un Wekeend cat mai placut, bafta.
  3. eu o cunosc pe aceasta tipa de anul trecut din decembrie. Mi-a picat cam greu. Prima oara m-am intalnit cu ea la un suc si abea a doua oara a acceptat sa facem ceva. Dupa cum am si spus trebuie sa te intalnesti cu ea mai intai ca sa vada daca va cunoaste. Daca nu va cunoaste accepta. Ea se fereste de cei pe care o cunoaste ptr ca nu vrea sa se afle cu ce se ocupa.
  4. mda corect. Rugam un moderator sa modifice titlul topicului. Toate cele buna si spor la treaba :-p.
  5. salut stallion78. Am sa vin in ajutorul tau. Aceasta domnisoara nu mai foloseste acest numar de telefon. Noul ei numar de telefon este 0724.911.309 pe acesta il foloseste acum. Chiar in cursul zilei de ieri m-am intalnit cu ea in jurul orei 14. Am dat de ea prin orash intamplator si vazand-o singura am oprit-o. Si eu am incercat sa dau de ea de o luna pe numarul vechi insa nici un raspuns ptr ca avea telefonul inchis. Stand de vorba cu ea 2-3 minute am invitat-o la o cafea ca nu puteam sa stau cu ea afara mai ales ca era si frig. Spre norocul meu nu m-a refuzat ptr ca eram un client mai vechi al ei si ma cunostea. Din spusele ei si-a schimbat numarul de telefon din cauza ca ar fi aflat o cunostinta dea ei cu ce s-ar ocupa. Din cate mi-a spus ea inca mai practica servicii intime (sex oral si sex normal, ambele servii fiind protejate) iar ca tarife ar fi 50 lei finalizarea si 100 lei ora. Locatie nu are asa ca se deplaseaza la domiciliu sau la hotel. Dupa cum v-am si spus mai sus cand o sunati sa nu ii spuneti ca aveti numarul de pe neth ca nu sta de vorba ca nu are nici un anunt pe neth. Ii spuneti ca aveti numarul de la un taximetrit, un prieten etc insa nu dupa neth. Asa cum am si spus mai sus ea se fereste de ceea ce face. Nu vrea sa se afle ai ei de ceea ce se ocupa. E discreta. Din ce imi spunea ea imi zicea ca daca nu raspunde din prima la telefon sa mai insist cu telefoanele ca s-ar putea sa fie acasa cu ai sai. Am sa va reamintesc cum arata tipa raluca: e bruneta, 1,66 inaltime si 55 kg. Tipa e comunicafica, e de treaba. Poti vorbi orice cu ea. E deschisa la orice subiect ceea ce e bine. Ultima data cand am chemat-o la mine asta se intampla in februarie, am fost multumita de ea. Pacat ca face oralul protejat, daca era neprotejat era alta treaba insa la banii care i-am dat au marit, nu mi-a parut rau. Face dush inainte de actul sexual si dupa ce termini treaba cu ea. Sper ca ti-am fost de folos stallion78 si daca mai ai si alte intrebari le astept si va raspund cat de repede pot. Sper ca am fost de folos. O zi buna.
  6. salut. Am dat de o domnisoara de fapt mi-a recomandat-o un amic. In data de 31ianuarie2013 m-am si intalnit cu dameza in jurul orei 20:10. Sa incep cu inceputul. Ptr inceput am sunat-o si tzin sa mentionez ca nu mi-a raspuns din prima insa a doua oara chipurile mi-a raspuns intr-un tarziu. Am stabilit sa ne intalnim la mine acasa ca din spusele ei nu detine locuinta. Ajunsa la mine mai intai am stat de vorba cu ea. Dupa cum precizeaza ea o cheama Raluca si ar avea 18 anisori. Tipa e bruneta, 1,66 inaltime, si 55 kg. Dupa aprecierea mea nu arata rau dar nici nu e mare frumusete. Tzin sa mentionez ca are program de lucru (luni- vineri lucreaza intre orele 18:00- 24:00 iar sambata si duminica intre orele 12:00- 24:00). Domnisoara ofera sex oral si normal ambele protejate iar ca tarife 50 lei finalizarea si 100 lei ora. Eu am ales o ora. Tipa se misca cat de cat binisor si ce am apreciat la ea cel mai mult e ca nu te grabeste si nu se uita la ceas iar telefonul il pune pe silentios. Tipa e curata fara mirosuri suspecte. Oralul l-a facut cat de cat bine, nu prea se ajuta de manutze, atenta la outze insa nu cu prea multe artificii iar la normal sta cum o pui. Sanii nu sunt mari dar nici mici, sunt de marimea doi iar pasarica nu e chiar atat de larga. Pe dameza o cheama: Raluca si o gasiti la numarul de telefon: 0760.733.159. Iar acum sa trec la note- oral: 7; - normal: 8. Tzin sa va mentionez sa nu ii spuneti ca aveti numarul de telefon de pe net ptr ca nu sta de vorba sau va spune ca nu e valabil anuntul. Baga-ti si voi o vrajeala ca aveti numarul de telefon de la un amic sau de la un taximetrist, oricum va descurcati de saii spuneti. Daca aveti nelamuriri postati pe forum si va raspund cat de repede pot. Weekend placut in continuare si toate cele bune.
  7. Salut pisicuts. Nr ei de tel nu apare pe nici un sit. Din cate mi-a spus amicul asta al meu care mi-a si dat nr ralucai ezita sa-si de-a nr de tel pe neth. Din cate stiu mai aparea in ziarul local dar din cand in cand. Am cautat si eu nr ei de tel pe neth dar nu am gasit nimic. Din cate stiu se cam fereste sa publice nr de tel ptr ca nu vrea sa se afle ce face. Asta mi-a confirmat si ea cnd m-am int cu domnisoara. Din cate stiu a inceput sa practice aceasta meserie de anul trecut de prin luna noiembrie asa ca e incepatoare. O zi faina in continuare si toate cele buna si spor la treaba, bafta.
  8. Scz am uitat nr de tel : 0760733159. Daca aveti neclaritati s-au intrebari astept sa le postati si o sa va raspund cat mai repede posibil. O seara faina in continuare si toate cele bune si nu in ultimul rand spor la treaba :-p bafta .. *
  9. Buna seara. Am dat de o domnisoara de fapt mi-a recomandat-o un amic. Chiar in aceasta seara m-am si intalnit cu dameza in jurul orei 20:10. Sa incep cu inceputul. Ptr inceput am sunat-o si tzin sa mentionez ca nu mi-a raspuns de prima data insa a doua oara chipurile mi-a raspuns intr-un tarziu. Am stabilit sa ne intalnim la mn acasa ca din spusele ei nu dispune de locatie. Ajunsa la mn mai intai am stat de vb cu ea. Dupa cum precizeaza ea o cheama Raluca si ar avea 18 anisori. Tipa e bruneta, 1,66 inaltime si 55 kg. Dupa aprecierea mea nu arata rau dar nici nu e mare frumusete.Tzin sa mentionez ca are program de lucru ( luni - vineri lucreaza intre orele 18:00 - 24:00 iar sambata si duminica intre orele 12:00 - 24:00). Domnisoara ofera sex oral si normal ambele protejate iar ca tarife 50 lei finalizarea si 100 lei ora. Eu am ales o ora. Tipa se misca cat de cat binisoar si ce am apreciat cel mai mult la ea e ca nu te grabeste si nu se uita la cea iar telefonul il pune silentios. Tipa e curata fara mirosuri suspecte. Oralul l-a facut cat de cat bine, nu prea se ajuta de manutze, atenta la outze insa nu cu prea multe artificii iar la normal sta cum o pui. Pasarica nu e larga. Iar acum sa trec la note : oral: 7 : normal: 8 : aspect fizic: 8 : igiena: 10 : din punctul meu de vedere a meritat banii Tzin sa va mentionez sa nu ii spuneti ca aveti nr de tel de pe neth ptr ca nu sta de vorba sau va spune ca nu e valabil anuntul. Baga-ti si voi o vrajeala ca aveti nr de tel de la un prieten sau de la un taximetrist, oricum va descurcati ce sa ii spuneti :-P. Spor la treaba.
×
×
  • Creează nouă...