Sari la conținut

sadu

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre sadu

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

sadu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

18

Reputație

  1. Up la topic. Daca intalniti ceva dati de vveste. La fel daca revine alice timpuri noi.
  2. Altcineva mai e sau am ramas doar cu Michelle?
  3. Se pare ca alice timpuri noi s-a retras. Altceva in afara de michelle?
  4. Anilingus activ faci cumva? Vorbim de situatia in cate igiena este impecabila
  5. Btw a fost cineva la alice recent? Mie nu mai mi-a raspuns si am impresia m-a banat. Am facut o prostie cand am uitat sa scot bani si am fost nevoiti sa anulam intalnirea.
  6. In afara de alice si michelle squirting eu nu mai stiu pe nimeni, dar sunt interesat.
  7. Am fost si eu la ea astazi. Confirm in primul rand ca poze sunt reale. O fata frumoasa si un corp ok, insa in niciun caz fit. Arata excelent in pozitia capra (onduleaza spatele frumos fapf cei scoate in evidenta formele). La vorba mi-a placut. E genul de fata obisnuita, care vorbeste natural, in special dupa ce apuci sa schimbi cateva vorbe). Programarea a decurs fara probleme, iar locatia arata bine. Mai are o colega, dar stiu sa dirijeze intersectia. Actiunea a decurs misto. Initiativa a fost din partea ei. Oral bunicel, insa fara vreun spectacol. Pare ca are o pasiune pt jucarii, lucru care m-a incantat maxim (aici sunt curios sa aflu mai multe). La calarie se pricepe, e genul care isi poate controla muschii vaginali si te poate termina rapid. Niciun fel de comentariu la pozitii. Cum am spus capra arata f bine. Am dat 2 numere si am stat 1 ora door2door. OP - 7 - doar asa mi-a zis ca face de cand am intrat pe usa; nimic spectaculos; NP - 9 - mi-a placut ca intra toata si a parut prezenta, implicata; FK - mi-a zis ca nu prea face. Si eu sunt destul de selectiv la capitolul asta. Poate se razgandeste. N-am experienta voatra sa spun daca e de top sau nu, dar cel mai probabil am sa mai revin. Recomand!
  8. Buna andra s-a incheiat povestea cu dantura? Maine incepand cu ce ora esti?
  9. Scriu si eu o recenzie caci n-am mai facut-o de mult. De vreun an incoace la Alice merg cel mai des. Se potriveste cel mai bine dorintelor mele. Locatia e facila si suficienta. Curatenie asa si asa (ar ajuta intradevar niate prosoape mai noi). Fata e comunicativa si naturala (fara arfe/basini). De punctat un singur lucru neplacut intr-una din intalniri. Facea anilingus in genunch, eu cu cracii in sus si s-a plans deodata de o durere la genunchi si m-a luat cam tare de parca o tineam eu cu forta in pozitie aia. Ma rog n-am inteles-o atunci, dar intre timp am trecut peste. FK si GFE -9 desi nu sunt fan, pot spune ca la ultima intalnire am facut un click care a schimbat in si mai bine perspectiva. ON -9 foarte atenta si la invecinatati (vad ca multi vorbiti de facefuck - o sa-i propun, desi credeam ca nu face) Annilingus - 10 desi nu prea ma vu ce compara (poate mai recomandati si voi( NP -9-10 eu sunt fan misionar asa ca experienta e cam limitata. AP -10 forta! Face si atp ceea ce aduce + erectie CIM -9 fara sa discut inainte totul a mers natural. Oricum nu sunt mare fan caci de asta tot am parte acasa. :P
  10. Cand estimezi ca revii? Vizitez escorte destul de rar si n-as vrea sa irosesc glontul pe altcineva.
  11. Hai sa mai aducem putin topicul sus. Eu doar cu Michelle Squirt pot sa zic ca m-am apropiat de experienta pe care o cauti tu. Asteptam si alte recomandari. Chears !
  12. Ce te mai joci cu vulnerabilitatiile noastre:). Felicitari pt recenzii! Promit ca-ti fac o vizita cand revin in Buc. Ps. Ca idee ... Detii si uleiuri inodore?
  13. La ce e bun sa hranesti un troll. Serios acuma ?
×
×
  • Creează nouă...