Sari la conținut

quasim

VIP Member
  • Număr conținut

    1.754
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre quasim

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    N.Dame

Vizitatori Recenți Profil

19.042 citiri profil

quasim's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2,5k

Reputație

3

Community Answers

  1. https://nimfomane.com/forum/topic/35039-0757266841-si-0731470936/page-31 sau Sarra brunetica
  2. Punând în discuție tragedia personală a unui om, vă descalificați în totalitate din punct de vedere moral!
  3. Am mai auzit despre manevra asta acum vreo 5-6 ani, chiar de la o escortă cu experiență, deci nu e nimic nou sub soare. Din punct de vedere legal, omul nu poate fi pedepsit decât în situația în care individul este bolnav de o BTS, știe că este afectat și a făcut gestul incalificabil pentru a o îmbolnăvi pe fată.
  4. Incalificabil gestul tău de a face publice conversațiile cu acest Dragoș! Chiar dacă insistența lui te-a deranjat, nu se face asta! :no2
  5. Pare amuzantă pedeapsa soțului încornorat, dar e la fel de ilegal și imoral.
  6. Se pare că tendința sexuală este exact inversă cu activitatea profesională. Multe persoane care desfășoară o activitate care implică autoritatea (militari, șefi etc.) sunt atrași de roluri submisive, iar cei care au profesii cu caracter de subordonare, sunt atrași de practici sexuale de tip dominator.
  7. Bate la ușă războiul sexelor.
  8. quasim

    Prostitutia

    @celibi, dacă tu i-ai propus unei fete majore să facă sex cu tine (și nu cu altă persoană) contra unei sume de bani, chiar poți să fi lliniștit, nu ai săvârșit nici o infracțiune. În primul rând ”a practica prostituția” presupune ca fapta să aibă caracter repetabil. Tu ai determinat-o să facă sex cu tine, nu să facă sex cu diverse persoane, în mod repetat. Aici nu putem vorbi în nici un caz de determinare prin constrângere. Potrivit doctrinei, „înlesnirea“ practicării prostituției se poate realiza prin orice acțiune prin care se face mai ușor de practicat sau de continuat practicarea prostituției. Înlesnirea poate consta în punerea la dispoziție a unui spațiu locativ, în finanțarea organizării unei case în care se practică prostituția, în crearea de condiții favorabile practicării prostituției, în promisiunea de a nu denunța faptul practicării prostituției etc. „Înlesnirea“ practicării prostituției constă în ajutorul dat unei persoane să practice prostituția și se poate realiza sub orice formă și prin orice mijloace.
  9. Of! Conform art. 338 alin. 3 Cod penal: Nu constituie infracțiune părăsirea locului accidentului când:a) în urma accidentului s-au produs doar pagube materiale; Deci, răspunderea este doar contravențională, adică amendă și suspendarea dreptului de a conduce.
  10. Cred că una din rațiunile pentru care acest forum era folositor odată este exact evitarea unor astfel de situații.
  11. Un condom pe extremitatea cefalică ar fi perfect!
  12. Cu plăcere. :) Șansele sunt mici. Dar tu decizi dacă merită sau nu. Tocmai din motivele pe care le prezinți tu cred că ar fi bine ca fiecare din noi, atunci când știm că nu am greșit, să nu acceptăm pur și simplu, în stil mioritic. Orice proces câștigat mai taie din ”elanul milițienesc”. Pasivitatea noastră încurajează abuzurile și uite așa, ne trezim din nou cu un ”10 august”...
  13. Dacă dorești să fii ajutat, este nevoie de mai multe detalii: un număr de telefon al fetei, fotograffii, un link către topicul ei de aici (dacă a avut).
×
×
  • Creează nouă...