Sari la conținut

mospeleus

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mospeleus

  • Dată Naștere 24.10.1983

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    Galati
  • Interese
    Femei mature si si femei ciudate.........Vreu sa fiu diferit.

Vizitatori Recenți Profil

1.400 citiri profil

mospeleus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

27

Reputație

  1. Fan serial.Fan curve.Imi pare rău că nu sunt atât de activ pe cât ar trebui dar măcar avertizez.Eu de obicei sunt mai securist, nu degeaba am ochii albaștri dar tura asta, luat de valul pizzei am văzut camera la final.Aia e ,dacă faci bani pe cârcă mea pe Only măcar sa dea și la baiatu o bere rece.Spor la treaba tuturor.
  2. Salutare futaci. Fost ieri la doamna din topic.Locatie ,vis-a-vis de județean. Tragere 100 mardei tacâm complet. Nota 9 pentru garsonieră, ON un 7 cu indulgență, ajutat de mâini fără prea multa implicare.NP mai ceva ca la mecanica aplicata și cu viteza luminii când a stat dansa peste. 6 cu felicitări. GFE ,a fost de genul când plec eu la băut cu baietii și îmi urează nevasta, BAFTA LA PEȘTE. 2 BONUS PENTRU CINE MERGE LA DOAMNA ,SA ISI ARUNCE OCHII SUB TELEVIZOR IN COLTUL STANGA JOS LA INIMIOARA DIN LEMN. E O MINICAMERA .AM INTREBAT CE E CU OBIECTUL SI A MOTIVAT CA ESTE PENTRU CLIENTII MAI OBRAZNICI. DE REVENIT? NOPE MERSI. SPOR LA DAT LA BUCI SI CIOCANE TARI PS:FIR INTINS IN PULA MEA ,ASTORA CE PLECATI LA PESCUIT. SA VO TRAGA LA FUND. AMIN
  3. Doamna Flori de la Brăila. Acum 3 ani am vizitat. Mda, e ceva, cred ca am sa reînnoiesc contractul cu dansa🤣🤣🤣
  4. Cum pe orașul Galați, nu se găsesc dameze peste 45 ani, cu experienta în spate ( aparte de Natalia, de concurenta ei de la Flori din Tiglina și de Isabela(Isabela fiind singura din punctul meu de vedere ce le bate la cur pe primele doua)), as dori sa știu dacă mai avem ceva milfete prin zona. Știu ca la Brăila era Flori, acum o mai fi nu o mai fi, habar nu am. Natalia a adoptat un câine și sa moara cățeaua aia de mă-sa ca miroase în casa de mori. La nebuna de la flori nu ma mai duc ca de vreau și eu ceva nou și la Isabela mai slăbuț ca e mai drăguț. Hai cu propunerile și informațiile.
  5. Ai de pula mea ce hora era, mai dădeam da mai și luam. 😁😁😁
  6. Colegule, sa ne înțelegem. Nu am nimic cu pustoaica( e puștoaică fata de mine), politicoasa, cu bun simt, zâmbitoare. Da mai da-o in pula mea de cameră. Ca de la aia ma luat cu toți nervii și toate balele. Eu nu sunt scandalagiu de fel și tocmai de aia nu am făcut gat. Bine și de faptul ca am văzut pici a bipeda în bucatarie și am zis sa nu fiu futut eu de un motan.
  7. Țin sa te Contrazic, dar Las-o asa. Succes.
  8. Bună ziua. Pentru a nu părea măgar ca nu dau o replica la răspunsul tau( apreciez a ai răspuns), iată ca vin cu ceva lămuriri. 1. Monitorizarea video nu-mi oferă nici o garanție ca nu voi fi și înregistrat. Ai dreptul sa refuzi un client încă de la ușa. 2.Tu nu ai nici o garanție ca persoana ce monitorizează monitorul în care apar eu calare pe tine, nu înregistrează acțiunea în sine. 3.Pisicile nu aprind lumina în bucatarie(era stinsa când am întrat eu), nu o sting înainte de a merge eu la dus. (era aprinsa spre finalul futaiului). Daca pisicile tale au veleități de bipede, vreau și eu un pui. Nu de alta dar sa aibă grija de cel mic atunci când vin la futut și nevasta e la servici. 4.Masurile tale de siguranță te privesc direct. Pune-te in locul meu și apoi trage concluziile. Și in încheiere vreau sa precizez ca de futut te-as mai fute dar la ce s-a întâmplat atunci, ma las păgubaș. Nu mai am încredere în tine. Clar. In rest cele bune.
  9. Prietenul meu de gagicareala, eu cred ca nu știi ce înseamnă treaba asta..... Nu dau explicații pe aici ca dau idei la lume.
  10. Nenicule, GFE a fost la inceput🤣🤣🤣🤣, ce veleități de starleta, fata și-a făcut treaba nimic de zis dar...... moara mă-sa ca am încremenit când am văzut camera🤣🤣🤣📸📸📸📸.
  11. Voi posta și aici cu acceptul adminului. Salutare compares. Vizitat domnișoara din anunt, ca și locație asa cum sa mai precizat, capătul lui 9,in spatele magazinului de la trecerea de pietoni. Note: 10 GFE 8 ON Futareala 8,se mișcă bine, docila, ascultătoare. Halatul 100 nr, 150 total. Am optat doar pentru număr. Locație 9, dus, prosop tot ce trebuie. Acum e acum: sunat, răspunde cu vocea plăcută și întreb printre altele dacă este singura în locație. DA SPUNE DUDUIA. Zic, taci coaie ca treaba e buna. Ajung acolo, trecem la acțiune, după ce se termina toată treaba vad pe noptiera din stânga patului spre geam CAMERA WIRELESS,. Coaieeeeee, am înghețat. Nu stau bine sa ma dezmeticesc și ghici ce : mișcare în bucatarie. BAGAMI-AȘ TOATĂ PULA PROSTULE. Acu ce căcat sa fac, am lăsat-o motan ca de obicei mai comentez dacă nu-mi place ceva și am zis sa tac ca nu știi ce e după ușa. Las la aprecierea voastră dacă e de mers sau nu DAR eu zic sa fim mult mai atenți la fetiscanele noastre nu de alta dar sa nu ne trezim actori pe xhamster sau pornhub la categoria amatori. Asa ca dragii mei ATENȚIE. Eu la duduie nu mai calc.
  12. Salutare compares. Vizitat domnișoara din anunt, ca și locație asa cum sa mai precizat, capătul lui 9,in spatele magazinului de la trecerea de pietoni. Note: 10 GFE 8 ON Futareala 8,se mișcă bine, docila, ascultătoare. Halatul 100 nr, 150 total. Am optat doar pentru număr. Locație 9, dus, prosop tot ce trebuie. Acum e acum: sunat, răspunde cu vocea plăcută și întreb printre altele dacă este singura în locație. DA SPUNE DUDUIA. Zic, taci coaie ca treaba e buna. Ajung acolo, trecem la acțiune, după ce se termina toată treaba vad pe noptiera din stânga patului spre geam CAMERA WIRELESS,. Coaieeeeee, am înghețat. Nu stau bine sa ma dezmeticesc și ghici ce : mișcare în bucatarie. BAGAMI-AȘ TOATĂ PULA PROSTULE. Acu ce căcat sa fac, am lăsat-o motan ca de obicei mai comentez dacă nu-mi place ceva și am zis sa tac ca nu știi ce e după ușa. Las la aprecierea voastră dacă e de mers sau nu DAR eu zic sa fim mult mai atenți la fetiscanele noastre nu de alta dar sa nu ne trezim actori pe xhamster sau pornhub la categoria amatori. Asa ca dragii mei ATENȚIE. Eu la duduie nu mai calc.
  13. Salut. La mine nu a fost varianta ta din fericire. Acum..... Nu stiu ce sa zic. Cred ca a fost in toanele ei de plictiseala. Eu am avut 2 vizite la doamna si nu mai contenea sa spuna ca are pretendenți cu duiumul. Succes.
  14. Salutare. Ia sa dau si eu un raspuns ca prea am stat ca lepra si nu am zis mare lucru pe aici. Doamna este fosta colega a Nataliei din M20. Educata, vorbeste frumos, acorda atentie atunci cand ai anumite cerinte, nu se grabeste. Licatie in Tiglina la I-ul de la Flori. Note: Locatie 9 Gfe 9 Oral 10 Normal 9, se putea si mai bine. Genul Meu MILF. HAI VA SALUT.
×
×
  • Creează nouă...