Sari la conținut

vladpetrescu

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre vladpetrescu

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Suceava

Vizitatori Recenți Profil

2.199 citiri profil

vladpetrescu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

15

Reputație

  1. Locatia Hotel Sunat si primit detalii 100 nr , 200 ora cu ON si NP. Domna in jur de 40 si ceva de ani BBW cu burta si sani afectati de gravitatie. Este venita de la Bistrita pentru cateva zile. Prestatie modesta sub 4 . GFE 5 , ON mai mult ajutata de mana. Per total bani aruncati pe geam.
  2. http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/constanteanca-matura/7b0f60767b616655.html Sunat de nenumarate ori si nici un raspuns.
  3. Mai fratilor ce-ati patit? V-ati iradiat sau au luat- o hormonii pe creer? Poluati topicul doamnei aiurea. Rog un administrator sa faca putina ordine ' este totusi Topicul unei doamne de top altceva asteptam restul. Daca nu Dau cu furca in pod .....
  4. Vineri pe la primele ore ale diminetii am fost si eu la Simona. Traficul fiind infernal nu am mai putut sta decat un numar , desi intentionam sa stau o ora. Locatia este cea descrisa de colegii langa IGP, foarte usor de gasit. Doamna are o atitudine de nota 10 . De la telefon te face sa te simti in largul tau. Note : Simona : aspect 9 , are totusi o varsta, insa pt amatorii de MILF este super ok. oral : 7 a fost protejat, normal : 10 , umeda , atitudine, contre, de toate, anal : 9 , insa pt mine a fost scurt din cauza mea. Locatie : curata, ingrijita, baie dotata cu de toate, prosop curat primit in camera. Halatul 100 lei un nr. , scurt tare.....))
  5. Acum o luna gasesc un anunt in monitorul de sv cu o domnisoara care presteaza pe zona de mai sus. Dadea si o adresa de mess : micutza_amalia. Dupa cateva zile o apelez pe mess si imi da un nr de tel. Am sunat cand eram prin Campulung insa nu mi-a raspuns. Poate voi aveti succes mai mult decat mine.
  6. Salutare la totata lumea. Prin februarie am fost si eu la salonul de mai sus. Ca locatie este pe strada perpendiculara pe Metro, vizavi de cladirea unde a fost Romtelocom. Cam nasol intrii si iesi direct din strada. Suni la usa si astepti, trece lumea pe linga tine, dar asta e. Apare o donisoara bruneta bine proportionata cam la 1,65 zambareata, te pune sa te descalti la usa si apoi apar una cate unu vreo 6 tipe pe tocuri de vreo 15 cm. Eu am fost dimineata pe la 10 si era cam frig, iar ele erau doar in bichini si sutien, tremurau de frig. Una din tipe blonda si inalta cam la 1,75 , restul toate cam la 1,65. Una avea un defect la buza de sus, o stiu ca presta cu o colega in iasi la Il Primo, modest cei drept. Aleg domnisoara cre mi-a deschis si urcam sus pe niste scari din lemn care scirtie. Ne oprim , tipa mea pleaca si duce banii (150 lei 0ra) si cand vine urcam din nou un etaj, are grija de mine sa nu dau cu capul in plafon. la Mansarda camere dispuse in evanta cu o baie pe hol. Curat, un calorifer electric in camera merge. Ne dezbracam si merg sa fac dus . Papuci de casa lipsa. Asta e zic si dai mai departe. Ajung in camera o saltea pe jos , pe care fata pune un prosop alb, se dezbraca si ma invita sa iasu loc. Imi trage un sarut pe buze de-mi suna apa in cap. Dau sa-i pun mana la pasarica zice ca nu-i voie, oriunde numai acolo nu. Popez sanii care sunt cam nr.3-4, fermi, nelasati.Incepe cu un masaj apoi trece la o laba prelinga cu ulei si frecat de sani. Iarasi sarutari si iarasi frecat. Cand te termina nu te lasa sa te ridici, te tine asa pana se scurge tot si apoi cu servetele umede face curetenie. Apoi din nou masaj si de la capat pt a doua finaliyare. Se mai oprea din cand in cand si schimba melodiiile de la CD. Le cam stia pe de rost, le fredona. LA dus a venit cu mine si alte sarutari de parca eram amanti, te inebunea cu totul. per total o experienta placuta, de urmat. Note Ş Locatie 8, curata dar prea la vedere Fete 9 , fac numai masaj erotic, daca vrei ceva mai mult nu primesti. Pret : 150 lei ora masaj erotic fara sex , 2 finalizari.
  7. Suni la nr de tel de sus sau pe adresa de meseger "denisasenzual". Raspunde si la tel si pe mess cam greu. Negociezi cu ea si iti da toate detaliile.
  8. Domnisoara este din Botosani , dar anuntul il pune pt cei din Suceava. Arata ca in fotografii insa pretul este mare iar prestatia modesta.Recomand doar in caz de forta majora si seceta indelunga.
×
×
  • Creează nouă...