Sari la conținut

silent hill

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    39
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre silent hill

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    București

Vizitatori Recenți Profil

2.379 citiri profil

silent hill's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

193

Reputație

  1. Locație undeva între Piața Amzei și Calea Victoriei. Răspuns prompt pe WhatsApp și confirmat cu 1h inainte. Am ajuns mai devreme și am avut noroc că era liberă, m-a primit imediat. Deși am programat doar 30min nu m-am simțit grăbit în vreun fel, chiar a alocat suficient timp cât să mă simt ca acasă (adică mi-a făcut o listă de cumpărături, mi-a pregătit aspiratorul, chestii deastea....😉). Are un vibe pozitiv, este dezinvoltă, am știut că a făcut o alegere bună că m-a primit. Acțiunea a început cu OP soft, atât de bun cât se poate prin cauciuc (alegerea mea) apoi am schimbat în lady on top și am terminat în reverse. Imaginea asta mă bântuie și acum deci mai mult ca sigur ne vom mai întâlni. Ca și note: Locație 9 - greu cu locurile de parcare și faptul că împarte apartamentul cu o colegă (deși pentru unii poate fi un plus..) Fata - 8.5 (înaltă 1.75m, drăguță, păcat că nu este brunetă - asta îmi șoptesc piticii de pe creier) Gfe - 9 deși nu este gfe fără fk m-am simțit foarte bine cu ea pe toate planurile Baftă și vouă să găsiți fete pe gustul vostru!
  2. Confirm 100% recenzia colegului bulache din 10 iulie. Ce aș mai adauga - atitudine profi (adică mai puțin GFE decât mi-aș dori), banii (200/30min) lăsați înainte (așa cred că e normal la prima vizită), mirosul placut de pe pielea ei m-a urmarit câteva ore bune (aviz celor cu scannere cu verigheta), m-am simțit bine pe partea cu sexu'. Discutabil dacă mai revin, strict dpdv GFE. Baftă și inspirație vă doresc!
  3. Silicon Valley cred.. Și buzele... Nu ma pricep prea bine.
  4. Pai a fost cam așa: am cerut 30 min și am achitat 200 lei (era prima noastră întâlnire deci am dat banii înainte). Pe parcurs m-am răzgândit și am cerut sa fie 1h. La finalul antrenamentului am solicitat nota (am estimat că am depășit timpul și trebuie să nu rămân dator), ea a zis 200, eu am dat fără să pun întrebări și asta a fost. Acum ce să zic, eram cam obosit și trebuia să ajung urgent la o întâlnire așa că nu am analizat prea mult. Dar dacă voi spuneți că trebuia să fie mai puțin solicit prioritate pe viitor.
  5. Nu am timp și nici talent la scris așa că doar confirm 100% recenzia userului rewert de mai sus. Sunat, programat din scurt, zona undeva în spate la Carrefour Unirii, greu cu parcarea. Tipa este exact cum îmi doream, brunetă, slim, bronzata, emană un vibe pozitiv. Oral de început, Lot și Lot reverse și cam asta a fost, se mișcă super. Gfe maxim, fk, m-am simțit minunat cu ea (de la prima vizită, ceea ce nu e asa ușor la mine). Am completat doar un singur număr, la al doilea n-a mai scris pixul, cu toate eforturile gazdei (deh, vârsta, bautura, necazurile...). Amenda de viteză 400/oră - o investiție reușită zic eu. Vă rog să nu o sunați, aș vrea să o păstrez doar pentru mine.
  6. ÃŽn două vorbe ar fi cam așa: Locație ok, pe lângă vogue Fata ok- 1.70/50kg, gen profi, notă 7-8, machiaj mai strident decât prefer eu Prestație 8, nu exista pat în cameră, doar o canapea și un fotoliu însă experienta a fost interesantă, cel puțin când stai în fotoliu te călărește ca la rodeo și nu dă semne de oboseala. 😉 Igienă 10 Per total o experiență plăcută, puțin Gfe ar fi crescut media cu un punct... Părerea mea!
  7. Nu am chef de scris și confirm recenzia lui lorrenzzo (rămân dator o ðŸ») . Deși fata este frumușică și are un aer simpatic cu aparatul ăla (am avut emoții un pic la oral) în rest nu are legătură cu acest job. Trebuie să înceapă de la 0 de fapt. Singurul sfat pe care pot să-l dau este - dacă nu îți place sexul măcar transmite senzația că îți place și încearcă să participi cât de cât. Prima (de fapt a doua oară) când am avut sentimentul că prefer o femeie gonflabilă în locul uneia adevărate. Nu poți face bani dacă nu ai măcar 10% implicare și dorința. Sau poți?
  8. Pe scurt - vizitat Laura (miniona, simpatică) într-un apartament interesant cu scară interioară. Programare respectată,fata comunicativa, știe ce trebuie să facă. Oral protejat și LOT,se străduiește să pleci mulțumit. Notare juriu Chip 7 (depunctez și datorită unor probleme cu dantura) Corp 8 (chiar este miniona😉) Gfe 8 Oral 8 Normal 9 De recomandat - în principiu da (am avut întâlniri cu fete care arătau mult mai bine însă per total parcă aș fi preferat-o pe Laura în locul lor...).
  9. Au mai fost recenzii similare cu a mea, dau un exemplu oarecare - user "best before" prin februarie. Aș putea da copy paste însă o sa încerc sa zic și eu 2 vorbe. Sunat, stabilit ora, o voce plăcută, nu am fost întrebat cât și cum. Am nimerit locația, bloc vechi, în zona Universității, punct de reper sediul Brd. Raluca este o tipă miniona (1.60-1.65m), slim (45kg), blonda, frumușică (nu ai întoarce capul după ea, doar dacă ar fi îmbrăcată mai sexy). Am stabilit durata (30 min) si m-a rugat sa las banii (fiind prima oară am înțeles ideea). A urmat dușul (n-ar fi stricat niște papuci) si gata de acțiune. Oralul a fost protejat (nu există altă variantă) si destul de interesant, cu deep și scuipat, mă rog, mișto. La normal m-i s-a părut strâmtă, un lucru destul de rar. Am încercat diverse poziții, totul a fost ok, nu am remarcat nimic deranjant, ba chiar am apreciat ca, la girl on top, a luat frâiele și a preluat conducerea. Pentru mine a fost o experiență plăcută, probabil o sa mai trec. Note (am și uitat cum se notează, de când n-am mai scris nimic) : Locație - 8 (suficientă) Gfe 8 - lipsă Fk Oral - 9 (foarte ok) Normal - 9
  10. Nu știu din ce motiv Alexandra nu a fost pe lista de priorități până acum. Poate siliconul, poate pozele, cert este că abia după ce am citit ca a făcut echipa cu Iulia s-a aprins beculetul. Adică am gândit destul de simplu, Iulia este ok deci și Alexandra trebuie să-i semene. Am sunat și a rămas să revin cu telefon în 15min, în cazul în care nu i se confirma rezervarea. Și nu s-a confirmat (mulțumesc pe această cale colegului care a renunțat și mi-a dăruit 30 minute de fericire). Dar să scurtez, fata drăguță, 1.65m, 48 kg, o prezenta plăcută, cu niște sâni greu de trecut cu vederea. Am utilizat rapid dușul și am trecut la treaba pe canapea (cam mică dar suficientă). Lista de poziții care trebuia să-i pună în mișcare sânii aceia (sus - jos, stânga - dreapta, circular, etc) a rămas doar în imaginația mea deoarece după un oral protejat am trecut la misionar iar predica a fost cam scurta...(Alexandra știe de ce!). Și au urmat notele: Locația 9 Fata 9 Oral 9 Normal 10 Igiena 10 Gfe 8(no fk) 150/30min Trebuie să revin pentru o imagine mai clară. Recomand, m-am simțit bine.
  11. Am revenit la Iulia după o mică absenta. De fapt, cu toate că nu este în target-ul vizat (lipsa Fk și no Slim fit) trebuie să recunosc că mereu ajung la ea după mai mult sau mai puțin timp - este cumva o varianta "sigură" când nu am timp de experimente noi (sau experimentele nu răspund 😉) - fără fițe, programări nerespectate, atitudine grăbită, etc. Mereu m-am simțit bine cu ea din toate punctele de vedere, chiar dacă unii dau vina pe etnie, culoare, etc. Ce treabă are etnia dacă fata este super ok? Și mă consider destul de exigent când vine vorba de standarde umane....ÃŽn fine, revenit (op, normal și finalizare pe la spate, cu imaginea Braziliei pe retină). Locație (zona Dristor) 9 Iulia 9 (îmbrăcată casual 7,zici că-i altcineva...) Oral 8.5 Normal 10 Gfe 9-10 Plata 100 /35min
  12. Confirm problema cu iluminatul, probabil din cauza energiilor dezlantuite în dormitor tabloul electric a cedat nervos. Am încercat eu sa fac pe electricianul dar domnisoarele se plimbau sumar îmbrăcate pe lângă mine și nu m-am putut concentra suficient.... (cumva trebuia să găsesc o scuză că nu le-am rezolvat pe fete). Deci puteți da vina pe mine pentru această problemă, promit ca data viitoare să vin echipat cu trusa electricianului și cu siguranțe de rezervă (dacă mă mai primesc fetele...).
  13. Check in. Sunat, stabilit întâlnirea în 10min (nu prea avea loc însă s-a străduit să mă primească totuși pentru 30 min - nu știu dacă a fost farmecul meu sau nevoia de €- oricum de apreciat). Ana Maria - brunetă 1.70m/55kg, drăguță la față. M-a primit împreună cu verișoara ei, o blondă frumușică și joviala. Ba chiar m-au tentat cu un show împreună dar am zis pas (ce fraier). Timpul fiind scurt m-am trimis la duș și apoi am început acțiunea. Adică ar fi trebuit să încep dar nu aveam cu ce. Am mai stat un pic la taclale, ne-am mângâiat, poate ar fi ajutat să preia ea inițiativa și să-l ademenească cu ceva pe ala micu însă îi specificasem oral protejat și nu a făcut legătura. Protejat pentru gură nu pentru mână! Mă rog, nu am explicat probabil prea bine. Dar ne-am descurcat pana la urma, a pus protecția pe el (oarecum) și am rugat-o să stea deasupra. Aici iar nu ne-am sincronizat, mișcarea nu era de dute-vino ci mai mult de vino-si-stai-acolo, poate ei îi plăcea după un timp dar eu nu simțeam nimic așa că am pus-o pe spate și am executat un misionar verificat și testat în multiple ocazii, bineînțeles terminat cu finalizare în timp util. Nu reproșez nimic prin aceasta recenzie, doar atrag atenția că se mai pot face îmbunătățiri pe ici pe colo. Până la urmă m-am simțit OK. Se simte că este la început și mai are de învățat. Notarea: Locație 9 Fata 8 (sânii o dezavantajează) Normal 8 (gemete destul de false) Oral nu a fost cazul Igienă 10 Gfe 8.5 (a fost ok, se poate mai bine) Mai trebuie vizitată, asta-i sigur.
×
×
  • Creează nouă...