Sari la conținut

johanes

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    82
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre johanes

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    pe pamant

Vizitatori Recenți Profil

2.206 citiri profil

johanes's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputație

  1. apropo,a trebuit sa folosim ulei de migdale pentru lubrifiere,tipa era uscata ca naiba in momentul futaiurilor, zicea ca e pentru par si unghii)))
  2. ati abordat o pe alexandrina,tipa pe care am futut o de pe badoo? dar sa mi spuneti si mie daca a pus botul la vrajeala.
  3. am futut si eu una de pe badoo ,cam grasa , are profilul de facebook https://www.facebook.com/borfoaia.alexandrinateodora bagati-va cu vrajeala, e buna la pat individa,are o psarika fina-fina sai o face si fara prezervativ ,ii place sa fie umpluta))), acum are parul mai lung, pana la umeri
  4. mai e valabil anuntul?da mi o adresa de email., o am de 17 cm si ejaculez destul de mult)
  5. am gasit acest forum looksmax(cautati cu google) de ce sa va mai duceti la escorte cand puteti sa faceti si voi loosmaxing si sa fiti cu femei care va doresc cu adevarat? voi ce parere aveti?
  6. confirm si eu am fost cu una de pe badoo ,futaiuri la greu timp de vreo patru luni, dar era cam grasa
  7. mr labalaba aaahhh, mr laba laba aaaahhhh
  8. dar de parul in nas sau cel de pe urechi ce parere aveti si el ar trebui sa fie lasat numai sa aratam ca suntem barbati?))
  9. eu nu m am referit la pensat sa se vada ,ci daca sunt ceva gen Mircea Albulescu sa fie ceva mai subtiate sau tunse incat sa arate estetic.
  10. si daca ti apar riduri de expresie sa nu faci nimic, sa le lasi asa sa arati ca naiba, imbatranit, daca ai sparanceana de o juma de metru sa o lasi ca Albulescu) Imi pare rau ,sunt niste prejudecati idioate, ca barbatul sa nu apeleze la chestii estetice, nu zic sa te epilezi pe picioare ca femeile, sau sa ti dai unghhiille cu lac, sau cu o mie de creme,dar nici sa nu te ingrijesti deloc. Apropo, si barbatii apeleaza la liftinguri si alte chestii de chirurgie estetica,asta nu inseamna ca sunt pizde cu barba.
  11. dragi colegi, auzisem pe undeva o conversatie despre barbatii care poarta inele si am intrebat si pe amice de ale mele ,dintre care unele apreciau genul asta de tipi. Voi ce parere aveti? Mie mi se pare aiurea.
  12. inca una care se considera printesa ,nu vedeti ce scrie pe pantof...Baieti ,ascultati un sfat gratuit, cand vedeti asemenea atitudini nu bagati in seama asemenea specimene ...,nici macar pentru o ora platita de sex.
×
×
  • Creează nouă...