Sari la conținut

fatboy

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    81
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre fatboy

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.378 citiri profil

fatboy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

57

Reputație

  1. Deocamdata nu mai e pe meleagurile noastre....
  2. Lol, si io am primit la fel, dupa vreo 5 zile mesaj inapoi.
  3. Pai nu prea sunt gras. Si nici nu sunt genu care sa dea mesaje de genu "sunt picon de pe forum vin sa te fut". Deci dsoara nu-mi stia nickname-ul. Dar na tb sa te duca si capu, ala de sus. Ca la caterinca de autobaza sunteti toti campioni
  4. Haha, nu puneti botul la toate vrajelile de scuze. E genul care nu da doi bani pe clientii ei.. Chemata de 2 ori la hotel. Prima oara a confirmat, nu a venit. A doua oara programare facuta de dimineata, apoi a confirmat cu 2h inainte. Cu 1h inainte primesc mesaj ca daca nu poate veni si cu colega ei. I-am zis ca prefer doar cu ea, cum am stabilit. A doua zi imi da msj ca "a uitat" sa vina. Genul de persoana cu care nu vrei sa ai de-a face.
  5. Nu-i asa ca atunci cand ai primit nr ala ti s-a spus sa nu-l popularizezi? Intrebare retorica, deja nr ala nu mai e valabil.
  6. In afara de ON, totul era protejat. BTS la mine nu a fost cazul. In rest nu prea inteleg care e pb, ce descrii tu e modul de operare mai mult sau mai putin a tuturor fetelor. Daca o fata opteaza sa faca servicii in plus cu cine are ea chef, aia e, e dreptul ei. Grav ar fi daca a facut neprotejat normal/anal, asta chiar ar fi o pb.
  7. Pai nu a fost o discutie despre asa ceva. Am intrebat-o daca vine la hotel si daca face CIM, a zis da, bingo. Ulterior, dupa ce deja ne vazusem de cateva ori, m-am uitat pe topic si am ramas uimit. Tb totusi mentionat ca tarifele la hotel sunt cu totul altele.
  8. Eu unul nu am avut vreo pb cu bts si m-am vazut de ceva ori. Ultima intalnire a fost acum vreo 2 luni, cam asa
  9. N-am inteles niciodata (dar nici nu m-am chinuit sa intreb) de ce dsoara scrie ca face oral protejat. De fiecare data cand am chemat-o la hotel facea un ON cu CIM de senzatie.
  10. Chemata la hotel. A confirmat, reconfirmat, etc. A dat si msj ca pleaca in 25 de min de acasa. Nu a mai venit si dupa ce i-am dat dat msj pe wp referitor la intarziere a dat block. Concluzia o trageti singuri. Probabil ca daca in seara respectiva nu are niciun client vechi, aveti o vaga sansa sa apara. Genul care nu are niciun fel de compas.
  11. Pai ofera-te voluntar, ce va mai place sa vi se dea mura in gura. Imi luam lejer masina noua cu experimentele mele nereusite.
  12. 70-80% din ce e pe publi e cu poze false, din experienta proprie.
  13. Retardatul asta posteaza pe topicul de Bucuresti escorta din Buzau.
×
×
  • Creează nouă...